Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Perhesiteet > Henkilöt

Perhesiteet - Henkilöt

Holly Harper

Holly Harper on Williamin salarakas. He olivat yhdessä vuosia ja William osti hänelle jopa talon. Nora tajuaa asian laidan nopeasti ja on syystä raivoissaan. Holly saa iso osan Williamin perinnöstä ja pääsee sen avulla viimein mukaan perheyritykseen ja myöhemmin toteuttamaan unelmansa omasta viinitilasta. Hänellä on tytär Rebecca.

Justin Walker

Justin Walker on nuorin Walkerin perheen lapsista. Hän ilmoittautui armeijan palvelukseen syyskuun 11. päivän jälkeen ja palveli Afganistanissa. Siellä hän koki kamalia asioita, mitkä johtivat myöhemmin päihderiippuvuuteen. Hän ei pysty olemaan vakituisessa suhteessa. Justin seurustelee Rebeccan kanssa.

Kevin Walker

Kevin Walker on toiseksi nuorin Noran ja Williamin lapsista. Hän on ammatiltaan asianajaja ja tuli kaapista yläasteella. Kevinin perhe hyväksyy hänet täysin, mutta hän ei juurikaan levittele tietoa. Kevin on sinkku, mutta seurustelee sarjan aikana mm. Scottyn ja Chadin kanssa. Kevin auttaa perheen yritystä lakiasioissa aina tarvittaessa.

Kitty Walker

Kitty Walker on Noran ja Williamin toiseksi vanhin lapsi. Hän muutti New Yorkiin eikä ollut yhteydessä äitiinsä muutamaan vuoteen, mutta palasi sarjan alussa Los Angelesiin. Kitty on konservatiivi ja erittäin kiinnostunut politiikasta. Häntä pyydetään tv-ohjelmaan haastattelemaan ja väittelemään oman kantansa mukaan. Kitty menee 1. kaudella töihin senaattori McCallisterille, josta tulee hänen aviomiehensä 2. kaudella.

Nora Walker

Nora Walker os. Holden on Williamin leski ja viiden lapsen äiti. Hän joutuu tottumaan uuteen elämään 40-vuotisen avioliiton päätyttyä. Hän on kiinnostunut mm. kirjoittamisesta ja maalaamisesta. Nora yrittää myös käydä treffeillä ja hänellä onkin säpinää naapurinsa kanssa.

Rebecca Harper

Rebecca Harper on Hollyn ja Davidin tytär. Aluksi häntä luultiin Williamin tyttäreksi, mutta totuus paljastui 2. kaudella. Rebecca on viettänyt villin nuoruuden, mutta on asettumassa aloilleen ison omaisuuden turvin. Hän seurustelee Justinin kanssa.

Robert McCallister

Robert McCallister on senaattori, joka on sarjan alussa juuri eroamassa pettämisen takia. Hän tulee Kittyn haastateltavaksi ja ihastuu hänen työhönsä niin paljon, että tarjoaa työpaikkaa. Pian Robert paljastaa olevansa pyrkimässä presidentiksi. Robertilla on lapset Jake ja Sofia ex-vaimonsa kanssa. Robertin ja Kittyn välillä on alusta asti kipinää. He menevät naimisiin 2. kaudella.

Sarah Whedon

Sarah Whedon on Noran ja Williamin vanhin lapsi. Hän on ollut naimisissa Joen kanssa ja heillä on kaksi lasta, Paige ja Cooper. Koti-isä Joen poika Gabe edellisestä avioliitosta viettää myös aikaa heillä. William nimittää Sarahin yrityksen johtoasemaan, mikä aiheuttaa kitkaa Tomin kanssa. Sarah on opiskellut liiketaloutta.

Saul Holden

Saul Holden on Noran veli. Hän on ollut yhdessä Williamin kanssa Ojai Foods perheyrityksen johdossa alusta asti. Hän kiinnostuu Hollysta. Saul on usein se, joka rauhoittelee Noraa ja pitää yrityksen pystyssä. Saulilla on myös salaisuus menneisyydessään, joka ilmenee 1. kauden lopulla.

Tommy Walker

Thomas "Tommy" Walker on keskimmäinen Noran ja Williamin lapsista. Tommy on naimisissa Julian kanssa ja he toivovat perheenlisäystä. He saavat tytär Elizabethin, kun Kevin luovuttaa sukusolujaan heille. Tommy on toiminut pitkään perheyrityksessä, mutta ei koskaan pääse johtoasemaan. Hän ajautuu rikollisille teille ja jättää perheensä. Tommy palaa myöhemmin, mutta ei enää saa Juliaa takaisin.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Perhesiteet - Kausi 1
CDON.com
Discshop.fi
15.95 €
Perhesiteet - Kausi 2
CDON.com
Discshop.fi
15.95 €
Perhesiteet - Kausi 3
CDON.com
Discshop.fi
15.95 €
Perhesiteet - Kausi 4
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Perhesiteet - Kaudet 1-5
CDON.com
CDON.com
73.95 €