Näyttelijät

Brendan Hines "Eli Loker"
Kelli Williams "Gillian Foster"
Monica Raymund "Ria Torres"
Tim Roth "Cal Lightman"

Brendan Hines "Eli Loker" IMDb

Brendan P. Hines syntyi 28. joulukuuta 1976 Baltimoressa, Marylandissa. Näyttelemisen lisäksi Brendan on laulaja/lauluntekijä, jolta on ilmestynyt "Good For You Know Who" albumi. Hines on myös näytellyt muutamissa indie filmeissä, mutta selvästi tunnetuimmat roolit ovat television puolella. Andy Gooden rooli Terminator sarjassa sekä myöhemmin uusintaversiossa Terminator: Sarah Connorin Aikakirjat. Tarkkasilmäiset ovat myös nähneet hänet suomessakin monta kautta näytetyssä Ilman johtolankaa sarjassa.

Kelli Williams "Gillian Foster" IMDb

Kelli Renee Williams syntyi 8. kesäkuuta 1970 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Kelli on naimisissa kirjailija Ajay Sahgalin kanssa ja heillä on kolme lasta: Kiram Ram (s. 1998), Sarame Jane (s. 2001) ja Ravi Lyndon (s. 2003). Williams on esiintynyt paljon televisiosarjoissa, mutta viime vuosien myötä nähty pienissä osissa myös valkokankaalla. Parhaiten hänet muistetaan Lindsay Dolen roolista televisiosarjassa Ally McBeal. Muita sarjoja ovat muun muassa Kova Laki, Scrubs ja Oikeus ja kohtuus (The Practise). Kuitenkaan sarjoissa näytellyt Williams on vielä "lopullista läpimurtoa" vailla.

Monica Raymund "Ria Torres" IMDb

Monica Raymund syntyi 1. heinäkuuta 1986 St. Petersburgissa, Floridassa. Hän valmistui Julliardin näyttelijäkoulusta ja voitti himotun John Housemanin palkinnon. Ura näyttelijänä on alkamassa eikä rooleja ole vielä paljoa ollut. Ennen Paljastavia valheita hänet on voinut nähdä televisiossa Kovan Lain 200:ssa juhlajaksossa Robin Williamsin kanssa. Myös pienet roolit Figher- ja Love? Pain -elokuvissa ovat tuoneet julkisuutta.

Tim Roth "Cal Lightman" IMDb

Timothy Simon Smith (Tim Roth) syntyi 14. toukokuuta 1961 Lontoossa. Rothilla on yksi poika Jack (s. 1983) Lori Bakerin kanssa sekä kaksi poikaa Timothy Hunter (s. 1995)ja Michael Cormac (s. 1996) nykyisestä liitostaan Nikki Butlerin kanssa. Hänen ensimmäinen elokuvansa oli televisiossa esitetty Made in Britain mutta läpimurtonsa hän teki Quentin Tarantinon elokuvissa Reservoir Dogs ja Pulp Fiction. Muita elokuvia jossa Roth on näytellyt: Apinoiden planeetta, Incredible Hulk.

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit

Discshop.fi9.95 €

Paljastavat valheet

Kausi 1

Discshop.fi9.95 €

Paljastavat valheet

Kausi 2

Discshop.fi9.95 €

Paljastavat valheet

Kausi 3