Henkilöt

Cal Lightman
Eli Loker
Gillian Foster
Ria Torres

Cal Lightman

Tohtori Cal Lightman on maan johtava valheenpaljastusekspertti. Hän pystyy ilmeiden, eleiden, äänen tai tahattoman kehonkielen avulla kertomaan ihmisestä valehteleeko tämä vai puhuuko hän totta. Hän pystyy havainnoimaan ihmisten kasvoilta mikroilmeitä, jotka kertovat hänelle sekä tiimilleen enemmän kuin tuhat sanaa. Totuuden. Lightman on The Lightman Group -yhtiön perustaja. Yhtiö tarjoaa palveluja niin julkisille kuin yksityisille sektoreille. Calin lisäksi kolmen hengen tiimi auttaa tätä ratkomaan tapaukset ja selvittämään vaietun totuuden. Työn lisäksi Cal Lightmanilla on edellisestä suhteestaan Zoe Landaun kanssa 16-vuotias tytär Emily. Hän asuu vuorotellen isänsä ja äitinsä luona.

Eli Loker

Eli Loker on akateemisesti koulutettu, Lightmanin tiimin johtava taustatutkija. Yleensä hänet näkee analysoimassa videomateriaalia laboratoriossa, välillä jonkun mukana tutkimassa tapausta. Lokerin on aina pakko puhua totta, mikä aiheuttaa välillä noloja ja kiusallisia tilanteita niin työtovereiden kuin asiakkaiden välillä.

Gillian Foster

Tohtori Gillian Foster on Lighmanin kollega ja tutkimuskumppani. Hän auttaa Calia tutkimuksissaan sekä antaa näkemyksiä ihmisten käytöksestä. Foster ratkoo myös muiden yhtiössä työskentelevien kanssa saatuja töitä. Gillian on vastikään eronnut. Sarjassa hän tapailee Alec nimistä miestä. Hän on myös adoptoinut Sophie nimisen tytön, joka kuitenkin lopulta päätyi takaisin biologiselle äidilleen adoptiolain myötä.

Ria Torres

Ria Torres palkattiin The Lightman Groupiin suoraan vanhasta työpaikasta. Hän toimi lentokentällä TSA agenttina eli tutki ja tarkkaili epäilyttävän näköisiä matkustajia ja katsoi heidän tavaransa, jos tarpeellista. Hänellä ei ole mitään koulutusta alalle, mutta työnsä puolesta Rita on hyvin lahjakas petollisuuden havaitsemisessa. Torres on tunteellinen ihminen, eikä aina osaa ajatella ammattimaisesti vaan tunteella. Lightman on ottanut Rian suojiinsa ja opettaa tätä kehittymään vielä paremmaksi ihmistenlukijaksi.

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit

Discshop.fi9.95 €

Paljastavat valheet

Kausi 1

Discshop.fi9.95 €

Paljastavat valheet

Kausi 2

Discshop.fi9.95 €

Paljastavat valheet

Kausi 3