Näyttelijät

Amaury Nolasco "Fernando Sucre"
Dominic Purcell "Lincoln Burrows"
Jodi Lyn O'Keefe "Gretchen Morgan"
Marshall Allman "L.J. Burrows"
Paul Adelstein "Paul Kellerman"
Robert Knepper "T-Bag"
Rockmond Dunbar "C-Note"
Sarah Wayne Callies "Sara Tancredi"
Wade Williams "Brad Bellick"
Wentworth Miller "Michael Scofield"
William Fichtner "Alexander Mahone"

Amaury Nolasco "Fernando Sucre" IMDb

Amaury Nolasco Garrido syntyi 24.12.1970 Puerto Ricossa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa 2 Fast 2 Furious ja The Benchwarmers sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Aikavaras (Early Edition), CSI, CSI New York, Teho-osasto (ER) ja George Lopez.

Dominic Purcell "Lincoln Burrows" IMDb

Dominic Haakon Myrtvedt Purcell syntyi 17.2.1970 Lontoossa, Englannissa. Hän on naimisissa Rebecca Williamsonin kanssa ja heillä on neljä lasta. Hänen isänsä on norjalainen. Ennen näyttelijänuraansa Dominic työskenteli maisemasuunnittelijana Australiassa. Hän näytteli nimiroolia tv-sarjassa Mies vailla nimeä (John Doe). Hän on näytellyt myös mm. elokuvissa Vaarallinen tehävä 2 (Mission Impossible 2), Rikospaikalla (Scenes of the Crime) ja Blade: Trinity sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa House, Sydneyn satamapoliisit (Water Rats) ja Aloha Havaiji (North Shore).

Jodi Lyn O'Keefe "Gretchen Morgan" IMDb

Jodi Lyn O'Keefe syntyi 10. lokakuuta 1978 Cliffwood Beachissa, New Jerseyssa. Hänen juurensa ovat Irlannissa, Tshekissä, Itävallassa, Puolassa ja Ruotsissa. Jodi aloitti uransa lapsimallina. Hän on näytellyt mm. elokuvissa American Identity, Mihin hintaan tahansa (Whatever It Takes), She's All That ja Halloween H20 sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Rillit huurussa, C.S.I. New York, Criminal Minds, Miehen puolikkaat ja Siskoni on noita.

Marshall Allman "L.J. Burrows" IMDb

Marshall Allman syntyi 5.4.1984 Austinissa, Teksasissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Shallow Ground, Mieheni ex-naiset (Little Black Book) ja Panttivanki (Hostage). Marshall on vieraillut mm. tv-sarjoissa Ilman johtolankaa (Without a Trace), Käytäväpeliä (Boston Public), Anopin otteessa (Married to the Kellys), Veljemme on nero (Malcolm in the Middle) ja Oikeus ja kohtuus (The Practice).

Paul Adelstein "Paul Kellerman" IMDb

Paul Adelstein syntyi 29.4.1969 Chicagossa, Illianoisissa. Hän on naimisissa näyttelijä Liza Weilin kanssa. Paul on näytellyt mm. elokuvissa Geishan muistelmat (Memoirs of a Geisha), Be Cool, Collateral ja Sietämätöntä julmuutta (Intolerable Cruelty). Hän näyttelee vakituisesti Rakkauden anatomia tv-sarjassa ja on näytellyt lyhytikäiseksi jääneessä Lemmen solmut (Cupid) tv-sarjassa. Paul on vieraillut mm. tv-sarjoissa Tuho-osasto (Scrubs), Näkijä (Medium), Las Vegas, Ilman johtolankaa (Without a Trace), Greyn anatomia (Grey's Anatomy) ja Teho-osasto (ER).

Robert Knepper "T-Bag" IMDb

Robert Lyle Knepper syntyi 8.7.1959 Fremontissa, Ohiossa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Good Night, and Good Luck, Panttivanki (Hostage), Species III ja Sieppaus merellä (Kidnapped in Paradise). Robert on vieraillut mm. tv-sarjoissa Carnivàle, Pahan tytär (Point Pleasant), CSI Miami, West Wing, Pimeyden sydän (Profiler), Star Trek: Voyager, Teho-osasto (ER) ja Murhasta tuli totta (Murder, She wrote).

Rockmond Dunbar "C-Note" IMDb

Rockmond Dunbar syntyi 11.1.1973 Oaklandissa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Ivy Holmesin kanssa. Rockmond on näytellyt mm. elokuvissa Kiss Kiss Bang Bang ja Dirty Laundry sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Felicity, Aloha Havaiji (North Shore), Kameleontti (The Pretender), Oikeus ja kohtuus (The Practice) ja Kaksi kaveria ja tyttö (Two Guys, a Girl and a Pizza Place).

Sarah Wayne Callies "Sara Tancredi" IMDb

Sarah Anne Callies syntyi 1.6.1977 Honolulussa, Hawajilla. Hän on naimisissa Josh Winterhaltin kanssa ja heillä on yksi lapsi Keala (s. 2007). Sarah on näytellyt mm. elokuvissa The Celestine Prophecy ja Whisper sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki: Erikoisyksikkö, Dragnet, Queens Supreme, Tarzan ja Num3rot (Numb3rs).

Wade Williams "Brad Bellick" IMDb

Wade Andrew Williams syntyi 24.12.1961 Tulsassa, Oklahomassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Route 9 - Umpikujassa, Candyman 3 - Kuolinpävä (Candyman 3 - The day of the Dead), Local Boys ja Collateral. Wade on vieraillut mm. tv-sarjoissa 24, Siskoni on noita (Charmed), Pimeyden sydän (Profiler), Star Trek: Voyager, NYPD Blue, Chicagon lääkärit (Chicago Hope), Teho-osasto (ER), Buffy vampyyrintappaja (Buffy The Vampire Slayer) ja CSI.

Wentworth Miller "Michael Scofield" IMDb

Wentworth Earl Miller III syntyi 2.6.1972 Chipping Nortonissa, Englannissa. Hän on opiskellut arvostetussa Princetonin yliopistossa kirjallisuutta. Wentworth on vieraillut mm. tv-sarjoissa Buffy vampyyrintappaja (Buffy the Vampire Slayer), Teho-osasto (ER), Joanin salaisuus (Joan Of Arcadia), Aavekuiskaaja (Ghost Whisperer) ja Suositut (Popular) sekä näytellyt elokuvissa Underworld ja Ihmisen tahra (The Human Stain). Hän on näyttäytynyt myös kahdella Mariah Careyn musiikkivideolla.

William Fichtner "Alexander Mahone" IMDb

William Edward Fichtner syntyi 27.11.1956 Long Islandilla, New Yorkissa. Hän on naimisissa Kymberly Kalilin kanssa ja heillä on yksi lapsi. Hänellä on lapsi myös edellisestä avioliitostaan Betsy Aidemin kanssa. William näyttelee vakituisesti scifi-sarjassa Uhan alla (Invasion). Hän on näytellyt mm. elokuvissa Luunmurskaajat (The Longest Yard), The Chumscrubber, Crash, Go, Kuka hukutti Monan? (Drowning Mona) ja Armageddon sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Mutsi, West Wing, Äiti ja risat (Grace Under Fire) ja Baywatch.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

Discshop.fi9.95 €

Pako

Kausi 1

Discshop.fi7.95 €

Pako

Kausi 2

Discshop.fi7.95 €

Pako

Kausi 3

Discshop.fi14.95 €

Pako

Kausi 4

Discshop.fi34.95 €

Pako

Kausi 5

Discshop.fi44.95 €

Pako

Kausi 1-4 + Final Break