Henkilöt

Alexander Mahone
Brad Bellick
C-Note
Fernando Sucre
Gretchen Morgan
L.J. Burrows
Lincoln Burrows
Michael Scofield
Paul Kellerman
Sara Tancredi
T-Bag

Alexander Mahone

Alexander Mahone on FBI:n agentti, joka tulee sarjaan mukaan 2. kaudella heti paon paljastuttua. Hän alkaa mielipuolisesti jahdata karkureita ja nappailee samalla pillereitä pitääkseen itsensä kasassa. Myöhemmin paljastuu, kenelle Mahone työskentelee ja mitä hän vangeista todella haluaa.

Brad Bellick

Brad Bellick on vanginvartija Fox Riverissä. Hän on ollut samassa työpaikassa valmistumisensa jälkeen. Hänestä vankilan tehtävänä on rankaista, ei kuntouttaa. Hän ei ole juuri koskaan samaa mieltä vankilanjohtaja Popen kanssa. Tämän selän takana korruptoitunut Bellick harjoittaa mm. mustaa pörssiä erilaisista tehtävisä ja tavaroista. Bellick on ollut päihteiden väärinkäyttäjä ja asuu äitinsä luona.

C-Note

Benjamin Miles "C-Note" Franklin toimi kersanttina armeijan palveluksessa Kuwaitissa. Hän sattui näkemään epäkohdan työpaikallaan ja raportoi asiasta ylemmille tahoille. Joku kuitenkin hermostui kielimisestä ja järjesti Franklinille 8 vuoden tuomion varastetun tavaran hallussapidosta. Hänellä on vaimo ja tytär, jotka eivät tiedä hänen olevan vankilassa. Fox Riverissä Franklinilla on hyvä maine apteekkarina, joka hankkii mitä tahansa lääkkeitä vangeille 100 dollaria (C-Note) vastaan.

Fernando Sucre

Puerto Ricalaiset juuret omaava Fernando Sucre on tehnyt pikkurikoksia lapsesta asti. Hän tapasi tyttöystävänsä Maricruz Delgadon New Yorkissa. Sucre sai 5 vuoden tuomion törkeästä ryöstöstä. Hänestä tulee Michaelin sellikaveri, joten hänen on pakko tietää paosta ja auttaa kaivamisessa. Sucre on aluksi vastahakoinen, sillä hänellä on vain puolitoista vuotta tuomiota jäljellä. Saatuaan tietää serkkunsa Hectorin kieroilusta ja tulevasta isyydestä, hän kuitenkin muuttaa mieltään.

Gretchen Morgan

Gretchen Morgan tulee mukaan 2. kaudella. Hän esiintyy aluksi mysteerisenä Susan B.:nä, joka on siepannut Sarahin ja L.J.:n. Hän on yhtiön palveluksessa ja neuvottelee veljesten kanssa saadakseen Whistlerin ulos Sonasta.

L.J. Burrows

Lincoln "L.J." Burrows, Jr. on Lincolnin poika. Hän pärjää hyvin koulussa, mutta isänsä teloituksen lähestyessä alkaa käyttäytyä erikoisesti. Häneltä löytyy marihuanaa ja hän on hyvin vastahakoinen tapaamaan Lincolnia. L.J.:stä tulee lopulta pelinappula isossa juonessa, kun teloitusta ei meinata saada aikaiseksi. Hän alkaa yhdessä Veronican ja Nickin kanssa tutkia juttua ja etsimään todisteita isänsä syyttömyydestä.

Lincoln Burrows

Lincoln Burrows on tuomittu kuolemaan Terrence Steadmanin murhasta. Mies kuitenkin väittää läheisilleen, että hän on syytön. Todisteet kertovat kuitenkin muuta. Lincolnin pikkuveli Michael lähtee pelastamaan veljeään ennen kuin on liian myöhäistä. Vankilassa Lincolnilla on kova maine. Hän ei kuitenkaan ole väkivaltainen mies, vaikka joutuikin velkojensa takia tähän pahaan tilanteeseen. Lincoln on valmis tekemään kaikkensa pitääkseen poikansa L.J.:n turvassa.

Michael Scofield

Michael Scofield on rakennusinsinööri ja Lincolnin veli. Hän päättää auttaa veljensä ulos vankilasta riskeeraamalla kaiken. Hän tekee yksityiskohtaisen suunnitelman pakoa varten etsimällä tietoa eräistä henkilöistä ja tatuoimalla vankilan pohjapiirrustuksen kehoonsa. Hänen täytyy myös valmistella etukäteen elämää vankilan ulkopuolella. Hän käyttää hyväkseen sairaalaan lääkäriä Sara Tancredia, jonka kanssa syntyy nopeasti kiellettyä kipinää.

Paul Kellerman

Paul Kellerman on yksi varapresidentin agenteista. Hänet ja agentti Hale on valtuutettu tekemään mitä tahansa, että Lincolnin teloitus onnistuu. Kellerman on säälimätön tappaja ja pitää heikompiluontoista Halea silmällä.

Sara Tancredi

Sara Tancredi on lääkärinä Fox Riverin vankilassa. Hänen isänsä on osavaltion kuvernööri Frank Tancredi ja hänen äitinsä on kuollut. Mahatma Gandhin työhön tutustuminen sai Saran suuntautumaan humanitääriseen työhön. Hän sai tietää työpaikastaan vartija Bellickiltä. Ennen sitä Saralla ei mennyt hyvin ja hän oli huonossa saurassa. Saran tehtävänä on antaa vangeille tarvittaessa ensiapua ja hoitaa heidän mahdollisia sairauksiaan, kuten Michaelin (keksittyä) diabetestä.

T-Bag

Theodore "T-Bag" Bagwell jäi kiinni, kun hänen naisystävänsä antoi hänet ilmi. T-Bag sai elinkautisen kuuden nuoren sieppauksesta, raiskauksesta ja murhasta. T-Bagin perhetausta on vaikuttanut hänen elämäänsä paljon. Jo lapsena hän kidutti eläimiä ja yritti tuhopolttoa. Myöhemmällä iällä biseksuaali T-Bag on raiskannut monia, myös vankilassa. Hän on myös rasisti.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

Discshop.fi9.95 €

Pako

Kausi 1

Discshop.fi7.95 €

Pako

Kausi 2

Discshop.fi7.95 €

Pako

Kausi 3

Discshop.fi14.95 €

Pako

Kausi 4

Discshop.fi34.95 €

Pako

Kausi 5

Discshop.fi44.95 €

Pako

Kausi 1-4 + Final Break