Näyttelijät

Annie Parisse "Debra Parker"
Connie Nielsen "Lily Gray"
James Purefoy "Joe Carroll"
Kevin Bacon "Ryan Hardy"
Natalie Zea "Claire Matthews"
Nico Tortorella "Jacob Wells"
Shawn Ashmore "Mike Weston"
Valorie Curry "Emma Hill"

Annie Parisse "Debra Parker" IMDb

Anne Marie Cancelmi syntyi 31. heinäkuuta 1975 Anchoragessa, Alaskassa. Hän on naimisissa Paul Sparksin kanssa ja heillä on poika (s. 2009). Annie otti näyttelijänimensä isoisoäidiltään Anna Maria Parisselta. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Kuinka hukata kundi 10 päivässä, Ehdottomasti ehkä, Blackbird, Oikeanlaista kemiaa, Anoppi on pahin ja National Treasure - Kansallisaarre. sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kohde, Viimeistä päivää, Fringe - rajamailla, Frendit ja Rubicon.

Connie Nielsen "Lily Gray" IMDb

Connie Inge-Lise Nielsen syntyi 3. heinäkuuta 1965 Ellingissä, Tanskassa. Hänellä on lapset Sebastian (s. 1990) ja Bryce (s. 2007). Connie seurustelee Metallican rumpalin Lars Ulrichin kanssa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Nymphomaniac, Perfect Sense, Battle in Seattle, Jäätävää satoa, One Hour Photo ja Gladiaattori sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Boss ja Kova laki: Erikoisyksikkö.

James Purefoy "Joe Carroll" IMDb

James Brian Mark Purefoy syntyi 3. kesäkuuta 1964 Tauntonissa, Englannissa. Hän on ollut naimisissa Holly Airdin kanssa ja heillä on Joseph (s. 1997). James näytteli vakituisesti tv-sarjassa Rooma. Hän on näytellyt mm. elokuvissa John Carter, Solomon Kane, Turhuuden turuilla, Resident Evil ja Ritarin tarina sekä vieraillut mm. tv-sarjassa Kosto.

Kevin Bacon "Ryan Hardy" IMDb

Kevin Norwood Bacon syntyi 8. heinäkuuta 1958 Philadelphiassa, Pennsylvaniassa. Hän on naimisissa Kyra Sedgwickin kanssa ja heillä on lapset Travis (s. 1989) ja Sosie (s. 1992). Kevin on näytellyt mm. elokuvissa Hölmö hullu rakkaus, X-Men: First Class, Frost/Nixon, Menneisyyden ote, Villit kuviot, Katuvarpuset, Apollo 13 ja Villi joki.

Natalie Zea "Claire Matthews" IMDb

Natalie Zea syntyi 17. maaliskuuta 1975 Harris Countyssa, Teksasissa. Hän on valmistunut New Yorkin The American Music and Dramatic Academysta. Natalie näytteli vakituisesti tv-sarjassa Dirty Sexy Money. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Boys Don't Cry ja Macbeth in Manhattan sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Shield - lain varjolla, C.S.I., Passions, Ilman johtolankaa (Without a Trace), Freddie, Eyes ja Miehen puolikkaat (Two and a Half Men).

Nico Tortorella "Jacob Wells" IMDb

Nico Tortorella syntyi 30. heinäkuuta 1988 Wilmettessa, Illinoisissa. Hän on tehnyt uraa myös mallina. Nicon juuret ovat Italiassa, Saksassa ja Britanniassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Scream 4, Twelve, Odd Thomas ja Trespass. Nico näytteli vakituisesti lyhytikäiseksi jääneessä sarjassa The Beautiful Life.

Shawn Ashmore "Mike Weston" IMDb

Shawn Robert Ashmore syntyi 7. lokakuuta 1979 Richmondissa, Kanadassa. Hän on naimisissa Dana Wasdinin kanssa ja hänellä on kaksoisveli Aaron Ashmore. Shawn on näytellyt mm. elokuvissa Breaking the Girls, The Barrens, Mariachi Gringo, Mother's Day, Frozen ja X-Men elokuvat sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Smallville ja Äärirajoilla.

Valorie Curry "Emma Hill" IMDb

Valorie Mae Curry syntyi 12. helmikuuta 1986 Orange Countyssa, Kaliforniassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Twilight - Aamunkoi: Osa 2 ja I Love You Like Crazy sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Veronica Mars, C.S.I. New York ja Vihjeet hukassa.

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com11.95 €

The Following

Kausi 1

CDON.com9.95 €

The Following

Kausi 2

CDON.com24.95 €

The Following

Kausi 3

CDON.com34.95 €

The Following

Kausi 1-3