Näyttelijät

Caitriona Balfe "Claire Randall"
Duncan Lacroix "Murtagh Fraser"
Graham McTavish "Dougal MacKenzie"
Grant O'Rourke "Rupert MacKenzie"
Sam Heughan "Jamie Fraser"
Stephen Walters "Angus Mhor"
Tobias Menzies "Jack Randall"

Caitriona Balfe "Claire Randall" IMDb

Caitriona Balfe syntyi 4. lokakuuta 1979 Dublinissa, Irlannissa. Hän aloitti uransa mallina. Caitriona on näytellyt mm. elokuvissa Money Monster, The Price of Desire, Escape Plan, Suuri puhallus, Crush, Lost Angeles ja Super 8 sekä vieraillut mm. tv-sarjassa H+.

Duncan Lacroix "Murtagh Fraser" IMDb

Duncan Lacroix syntyi 28. joulukuuta (vuosi ei tiedossa) Lontoossa, Englannissa. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Viikingit, Valtiatar, Game of Thrones ja Uhka menneisyydestä.

Graham McTavish "Dougal MacKenzie" IMDb

Graham McTavish syntyi 3. tammikuuta 1961 Glasgowssa, Skotlannissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Preacher, Hobitti-trilogia, The Finest Hours, Creed: The Legacy of Rocky, Realiti, Plastic ja The Wicker Tree sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 24, Aavekuiskaaja, Pako, Pushing Daisies, Lost, Num3rot ja NCIS Rikostutkijat.

Grant O'Rourke "Rupert MacKenzie" IMDb

Grant O'Rourke syntyi vuonna 1979 Skotlannissa. Hän on näytellyt mm. elokuvassa Crying with Laughter sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Scot Squad, M.I.High, How Not to Live Your Life, High Times ja Feel the Force.

Sam Heughan "Jamie Fraser" IMDb

Sam Heughan syntyi 30. huhtikuuta 1980 New Gallowayssa, Skotlannissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Emulsion, Heart of Lightness, Young Alexander the Great ja A Very British Sex Scandal sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Tohtorit, Rebus, Pieni ihmissydän ja River City.

Stephen Walters "Angus Mhor" IMDb

Stephen Walters syntyi 1974 Litherlandissa, Englannissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Nuori Hannibal, Layer Cake, Batman Begins, Kelly + Victor, Powder, Age of Heroes, Franklyn ja Revolver sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Quantico, Dracula, The Village, Dickensian ja Skins - Liekeissä.

Tobias Menzies "Jack Randall" IMDb

Tobias Menzies syntyi 7. maaliskuuta 1974 Lontoossa, Englannissa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Rooma ja Eternal Law. Tobias on näytellyt mm. elokuvissa Black Sea, Hysteria, Forget Me Not, Sovitus, Casino Royale ja Finding Neverland - Tarinan lähteillä sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Game of Thrones, The Night Manager, Sairaalaelämää, Catastrophe, Hiljainen todistaja ja Erikoisjoukkue.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Outlander

Kausi 1, jaksot 1-8

CDON.com9.95 €

Outlander

Kausi 1, jaksot 9-16

CDON.com9.95 €

Outlander

Kausi 2

CDON.com29.95 €

Outlander

Kausi 1-2

CDON.com29.95 €

Outlander

Kausi 3

CDON.com59.95 €

Outlander

Kausi 1-3

EMP.fi22.99 €

Lallybroch t-paita

EMP.fi38.99 €

Tartan Evie t-paita

EMP.fi22.99 €

Sassenach t-paita

EMP.fi38.99 €

Blood Of My Blood -huppari