Henkilöt

Claire Randall
Dougal MacKenzie
Frank Randall
Jack Randall
Jamie Fraser
Murtagh Fraser
Rupert MacKenzie

Claire Randall

Tunnetaan myös nimillä Claire Beauchamp ja Claire Fraser. Claire työskenteli sairaanhoitajana 2. maailmansodassa. Sodan päättyessä vuonna 1945 hän matkusti miehensä Frank Randallin kanssa Skotlantiin. Mysteerisellä Craigh na Dunin kivikehällä Claire tempautuu vuoteen 1743. Hän yrittää selvitä uudessa ajassa vaarallisessa tilanteessa. Claire saa tukea Jamie Fraserilta, josta tulee hänen aviomiehensä. Claire on lämmin ja älykäs nainen. Hän on lahjakas sairaanhoidossa ja pitää kasveista, erityisesti niiden parantavien ominaisuuksien vuoksi.

Dougal MacKenzie

Dougal MacKenzie on Columin pikkuveli. Hän nousee klaanin johtoon, kun Columin terveys huononee. Jamie tuli teini-ikäisenä hänen ottopojakseen. Dougal on myös Columin pojan Hamishin biologinen isä. Dougal suhtautuu aluksi vihamielisesti Claireen ja pyytää miehiään vahtimaan häntä. Hänellä on suhde Geillisin kanssa.

Frank Randall

Frank Randall on Clairen aviomies 1940-luvulla. Hän työskentelee historian opettajana ja on tutkinut paljon sukunsa vaiheita. Hänen esi-isänsä on pahamaineinen Jack Randall. Frank on ihmeissään Clairen katoamisesta, mutta saa vaimonsa takaisin vuonna 1948, jolloin pari muuttaa Bostoniin, Yhdysvaltoihin.

Jack Randall

Jonathan "Musta Jaakko" Randall on Clairen aviomiehen Frankin esi-isä, brittiarmeijan upseeri. Hän on julma ja mustasieluinen mies. Jamie on ollut hänen vankinaan ja myös Claire on ollut vaarassa kohdatessaan Jackin.

Jamie Fraser

James "Jamie" Alexander Malcolm MacKenzie Fraser käyttää salanimeä Jamie MacTavish. Hänen päästään on luvattu palkkio murhasta, jota hän ei ole tehnyt. Jamie alkaa nopeasti luottaa Claireen, joka sitoo hänen haavansa. He menevät naimisiin 1. kaudella. Jamie on huumorimies ja oppii kieliä nopeasti.

Murtagh Fraser

Murtagh Fraser on Jamien kummisetä ja Jamien isän Brian Fraserin serkku. Sarjan alussa hän pelastaa Clairen Jonathan Randallin kynsistä. Murtagh on erittäin lojaali Jamielle ja Clairelle. Hän lähtee heidän mukaansa Ranskaan 2. kaudella.

Rupert MacKenzie

Rupert MacKenzie on Dougalin ja Columin serkku ja Jamien pikkuserkku. Hän on Dougalin oikea käsi. Rupert on kova tarinaniskijä.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Outlander

Kausi 1, jaksot 1-8

CDON.com9.95 €

Outlander

Kausi 1, jaksot 9-16

CDON.com9.95 €

Outlander

Kausi 2

CDON.com29.95 €

Outlander

Kausi 1-2

CDON.com29.95 €

Outlander

Kausi 3

CDON.com59.95 €

Outlander

Kausi 1-3

EMP.fi22.99 €

Lallybroch t-paita

EMP.fi38.99 €

Tartan Evie t-paita

EMP.fi22.99 €

Sassenach t-paita

EMP.fi38.99 €

Blood Of My Blood -huppari