Näyttelijät

Beverley Elliott "Isoäiti"
Colin O'Donoghue "Killian Jones / Kapteeni Koukku"
Emilie de Ravin "Belle / Lacey French"
Ginnifer Goodwin "Lumikki / Mary Margaret Blanchard"
Jared Gilmore "Henry Mills"
Jennifer Morrison "Emma Swan"
Josh Dallas "Prinssi James / David Nolan"
Lana Parrilla "Paha kuningatar / Regina Mills"
Lee Arenberg "Jörö / Leroy"
Meghan Ory "Punahilkka / Ruby"
Raphael Sbarge "Samu Sirkka / Archie Hopper"
Robert Carlyle "Tittelintuure / Herra Gold"
Sean Maguire "Robin Hood"

Beverley Elliott "Isoäiti" IMDb

Beverley Elliott syntyi Listowelissa, Kanadassa. Hän on laulaja-lauluntekijä näyttelemisen lisäksi. Beverley näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Harper's Island ja Sairaala (Kingdom Hospital). Hän on näytellyt mm. elokuvissa Her Infidelity, Armoton, 2012, The Foursome ja Neljä tyttöä ja maagiset farkut sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa V, Vihjeet hukassa, L-koodi, Pelastaja ja Da Vincin murhatutkimukset.

Colin O'Donoghue "Killian Jones / Kapteeni Koukku" IMDb

Colin O'Donoghue syntyi 26. tammikuuta 1981 Droghedassa, Irlannissa. Hän on naimisissa Helenin kanssa ja heillä on poika Evan (s. 2013). Colin on näytellyt mm. elokuvissa Storage 24 ja The Rite sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Tudors, Proof, The Clinic ja Fair City.

Emilie de Ravin "Belle / Lacey French" IMDb

Emilie de Ravin syntyi 27.12.1981 Mount Elizassa, Australiassa. Hän on naimisissa Josh Janowiczin kanssa. Hänet muistetaan parhaiten tv-sarjoista Lost ja Roswell. Emilie on näytellyt mm. elokuvissa Hulluna Saraan, Remember Me, Public Enemies, The Perfect Game ja The Hills Have Eyes sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa CSI Miami, NCIS Rikostutkijat ja BeastMaster.

Ginnifer Goodwin "Lumikki / Mary Margaret Blanchard" IMDb

Jennifer Michelle Goodwin syntyi 22. toukokuuta 1978 Memphisissä, Tennesseessä. Hän on naimisissa vastanäyttelijänsä Josh Dallasin kanssa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Big Love ja Ed. Ginnifer on näytellyt mm. elokuvissa Rakkaus lainassa, A Single Man, Jätä se!, In the Land of Women, Walk the Line ja Mona Lisa Smile.

Jared Gilmore "Henry Mills" IMDb

Jared Scott Gilmore syntyi 30. toukokuuta 2000 San Diegossa, Kaliforniassa. Hänellä on kaksoissisko Taylor. Jared on näytellyt mm. elokuvissa Varasuunnitelma, Overnight ja A Nanny for Christmas sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Mad Men ja Ilman johtolankaa.

Jennifer Morrison "Emma Swan" IMDb

Jennifer Marie Morrison syntyi 19.8.1979 Chicagossa, Illianoisissa. Koulussa hän oli cheerleaderi ja soitti klarinettia. Jennifer tunnetaan parhaiten tv-sarjasta House. Hän on hyvä ystävä Ashlee Simpsonin kanssa ja esiintyy tämän MTV:n sarjassa usein. Jennifer on näytellyt mm. elokuvissa Mr. & Mrs. Smith, Kuusi, pukki & kuokkavieras (Surviving Christmas) ja Urban Legends - kauhutarinoita 2 sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Ensisilmäyksellä, Dawson's Creek, Enkelin kosketus (Touched by an Angel) ja Erilaiset ystävät (Any Day Now).

Josh Dallas "Prinssi James / David Nolan" IMDb

Joshua Paul Dallas syntyi 18. joulukuuta 1981 Louisvillessa, Kentuckyssa. Hän on naimisissa vastanäyttelijänsä Ginnifer Goodwinin kanssa. Josh on ollut naimisissa Lara Pulverin kanssa. Josh on näytellyt mm. elokuvissa Thor ja The Boxer sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa C.S.I. ja Havaiji 5-0.

Lana Parrilla "Paha kuningatar / Regina Mills" IMDb

Lana Maria Parilla syntyi 15. heinäkuuta 1977 Brooklynissa, New York Cityssä. Hänen juurensa ovat Puerto Ricossa ja Italiassa. Hän näytteli vakituisesti lyhytikäisiksi jääneissä tv-sarjoissa Boomtown, Swingtown ja Miami Medical. Lana on näytellyt mm. elokuvissa One Last Ride, Spiders ja Frozen Stars sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 24, Lost, Mullan alla, Näkijä ja Spin City.

Lee Arenberg "Jörö / Leroy" IMDb

Lee Arenberg syntyi 18. heinäkuuta 1962 Palo Altossa, Kaliforniassa. Hän on ollut naimisissa Lisa Derrickin kanssa. Lee on näytellyt mm. elokuvissa College Fright Night, In the Gray, Pirates of the Caribbean -sarja, Black Velvet ja Quit sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Californication, Onnea matkaan, Charlie!, Las Vegas, Tuho-osasto ja Siskoni on noita.

Meghan Ory "Punahilkka / Ruby" IMDb

Meghan Ory syntyi 20. elokuuta 1982 Victoriassa, Kanadassa. Hän on naimisissa John Reardonin kanssa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Higher Ground. Meghan on näytellyt mm. elokuvissa Dark House, Blonde and Blonder ja Kosto on suloinen sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Supernatural, True Justice, Vihjeet hukassa, South Beach ja Dark Angel.

Raphael Sbarge "Samu Sirkka / Archie Hopper" IMDb

Raphael Sbarge syntyi 12. helmikuuta 1964 New York Cityssä. Hän on ollut naimisissa Lisa Akeyn kanssa ja heillä on lapset Gracie (s. 2002) ja Django (s. 2004). Raphael on näytellyt mm. elokuvissa Independence day: Maailmojen sota, Oikeuden puolesta, Pearl Harbor ja Riskibisnes. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Tunteita ja tuoksuja, Pako, Criminal Minds - FBI-tutkijat, Drop Dead Diva, Kova laki: Los Angeles, Burn Notice, NCIS rikostutkijat, Dexter, Paljastavat valheet, Näkijä, C.S.I., Heroes, Mentalist ja Aavekuiskaaja.

Robert Carlyle "Tittelintuure / Herra Gold" IMDb

Robert Carlyle syntyi 14. huhtikuuta 1961 Glasgowssa, Skotlannissa. Hän on naimisissa Anastasia Shirleyn kanssa ja heillä on lapset Ava (s. 2002), Harvey (s. 2004) ja Pearce (s. 2006). Robert näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Stargate Universe ja Ylämaan kettu. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Trainspotting, Housut pois!, Kun maailma ei riitä, Seitsemännen portaan enkeli, Beach, Kaava 51, Dead fish - päivä palkkatappajana, Eragon ja 28 viikkoa myöhemmin.

Sean Maguire "Robin Hood" IMDb

Sean Martin Michael Maguire syntyi 18. huhtikuuta 1976 Ilfordissa, Englannissa. Hän on naimisissa Tanya Flynnin kanssa. Sean näytteli vakituisesti tv-sarjoissa EastEnders, The Class ja Alkkarit. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Songs for Amy, Mitäs me spartalaiset ja The Dukes sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Dangerfield, Scott & Bailey, Criminal Minds, Murha paratiisissa, Bedlam, C.S.I. New York ja Todistettavasti syyllinen.

Seuraava jakso

Suomessa Hero su 10.04.2016 klo 20.00
5.15 Jonesin veljekset

Suomessa Hero su 17.04.2016 klo 20.00
5.16 Our Decay

Suomessa Hero la 09.04.2016 klo 18.00
5. kausi (u)

USA:ssa ABC su 10.04.2016
5.17 Her Handsome Hero

USA:ssa ABC su 17.04.2016
5.18 Ruby Slippers

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Olipa kerran

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Olipa kerran

Kausi 2

CDON.com14.95 €

Olipa kerran

Kausi 3

CDON.com19.95 €

Olipa kerran

Kausi 4