Näyttelijät

Anna Deavere Smith "Gloria Akalitus"
Dominic Fumusa "Kevin Peyton"
Edie Falco "Jackie Peyton"
Eve Best "Eleanor O'Hara"
Merritt Wever "Zoey Barkow"
Paul Schulze "Eddie Walzer"
Peter Facinelli "Fitch Cooper"
Ruby Jerins "Grace Peyton"
Stephen Wallem "Thor Lundgren"

Anna Deavere Smith "Gloria Akalitus" IMDb

Anna Deavere Smith syntyi 18. syyskuuta 1950 Baltimoressa, Marylandissa. Anna on näytellyt mm. elokuvissa Rachel Getting Married, The Kingdom, Philadelphia, Mantsurian kandidaatti ja Ihmisen tahra sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa West Wing, Num3rot ja Oikeus ja kohtuus.

Dominic Fumusa "Kevin Peyton" IMDb

Dominic Fumusa syntyi 13. syyskuuta 1969 Yhdysvalloissa. Hän on naimisissa Ilana Levinen kanssa. Dominic on näytellyt mm. elokuvissa Outliving Emily, Focus, Delivering the Goods, Management, Helena from the Wedding ja Staten Island sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki: Erikoisyksikkö, Blue Bloods, Holmes NYC, Kohde ja Damages.

Edie Falco "Jackie Peyton" IMDb

Edith Falco syntyi 5. huhtikuuta 1963 Brooklynissa, New Yorkissa. Hänen juurensa ovat Ruotsissa ja Italiassa. Ediellä on adoptiotytär Macy. Edie tunnetaan parhaiten roolistaan tv-sarjassa Sopranos. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Freedomland, The Quiet, Sunshine State ja Oikukkaat sydämet sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 30 Rock, Kylmä rinki (Oz) ja Kova laki.

Eve Best "Eleanor O'Hara" IMDb

Emily Best syntyi 31. heinäkuuta Lontoossa, Englannissa. Hän on näytellyt paljon teatterissa. Eve on näytellyt mm. elokuvissa Epäilyksen polttopiste: Viimeinen näytös, Shackleton - pako Etelänavalta ja Lie with Me sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Elämä uusiksi, Murhan jäljet ja Sairaalaelämää.

Merritt Wever "Zoey Barkow" IMDb

Merritt Wever syntyi 1980 New Yorkissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Erämaan armoille (Into the Wild), Michael Clayton, Signs ja Oikeuden kasvot (Righteous Kill) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Studio 60, NCIS rikostutkijat, Kova laki ja Langalla.

Paul Schulze "Eddie Walzer" IMDb

Paul Schulze tunnetaan parhaiten roolistaan 24 tv-sarjassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Rambo, Zodiac, Crazylove ja Panic Room. Paul on vieraillut mm. tv-sarjoissa Sopranos, Num3rot, C.S.I. -sarjat, Todistettavasti syyllinen, NCIS Rikostutkijat, Ratkaisija, Criminal Minds ja Kova laki.

Peter Facinelli "Fitch Cooper" IMDb

Peter Facinelli syntyi 26. marraskuuta 1973 Queensissa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Jennie Garthin kanssa ja heillä on lapset Luca (s. 1997), Lola (s. 2002) ja Fiona (s. 2006). Peter on näytellyt mm. elokuvissa Skorpionikuningas, Miehet elämässäni, Rakkauden hinta ja Twilight-saaga sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Damages, Mullan alla, Fastlane ja Kova laki.

Ruby Jerins "Grace Peyton" IMDb

Ruby Jerins syntyi 11. marraskuuta 1998 Yhdysvalloissa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Kuuden ketju. Ruby on näytellyt mm. elokuvissa Suljettu saari, Remember Me ja Louder Than Bombs sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki, Kidnapped ja As the World Turns.

Stephen Wallem "Thor Lundgren" IMDb

Stephen Wallem syntyi 14. kesäkuuta 1968 Rockfordissa, Illinoisissa. Hän on työskennellyt teatterissa ja laulajana kabareessa. Nurse Jackie on hänen ensimmäinen tv-roolinsa.

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
3. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

Discshop.fi6.95 €

Nurse Jackie

Kausi 1

Discshop.fi21.95 €

Nurse Jackie

Kausi 2

CDON.com29.95 €

Nurse Jackie

Kausi 3