Henkilöt

Eddie Walzer
Eleanor O'Hara
Fitch Cooper
Gloria Akalitus
Grace Peyton
Jackie Peyton
Kevin Peyton
Thor Lundgren
Zoey Barkow

Eddie Walzer

Eddie Walzer on sairaalan apteekkari, jolla on salasuhde Jackien kanssa. Eddie ei aluksi tiedä, että Jackiella on perhe. Hän antaa Jackielle lääkkeitä.

Eleanor O'Hara

Eleanor O'Hara on britti ja työskentelee lääkärinä sairaalassa. Hän on Jackien paras ystävä. Eleanorilla ei ole pulaa rahasta ja hän kohtelee välillä potilaita välinpitämättömästi.

Fitch Cooper

Fitch "Coop" Cooper on nuori kirurgi, ylimielinen ja usein muita ärsyttävä. Varsinkin Jackie inhoaa häntä mm. koskettelun takia, mikä Coopin mukaan on tahatonta.

Gloria Akalitus

Gloria Akalitus on sairaalan johtaja, joka yrittää pitää huolta siitä, että kaikki toimivat oikein. Hänellä on vaikeuksia ansaita muiden kunnioitusta. Glorialla on tapana joutua hauskoihin tilanteisiin.

Grace Peyton

Grace Peyton on Jackien ja Kevinin vanhin tytär. Hänellä on pikkusisko Fiona. Teini-ikä iskee pahasti Graceen ja hän alkaa olla jo sujuva valehtelija äitinsä tavoin. Hän päätyy myös kokeilemaan huumeita.

Jackie Peyton

Jackie Peyton on kokenut ensiapuhoitaja All Saintsin sairaalassa New York Cityssa. Hänellä on aviomies Kevin sekä tyttäret Fiona ja Grace. Jackie selviää päivistään lääkkeillä ja salasuhteella apteekkari Eddieen. Hän rikkoo usein sääntöjä potilaiden ja itsensä hyväksi. Jackien paras ystävä on O'Hara.

Kevin Peyton

Kevin Peyton on Jackien aviomies. Heillä on tyttäret Grace ja Fiona. Kevinillä on pikkusisko Tunie. Kevin omistaa baarin. Hän on aluksi tietämätön Jackien ja Eddien suhteesta sekä vaimonsa lääkkeiden väärinkäytöstä. 5. kaudella Kevin ja Jackie ottavat avioeron.

Thor Lundgren

Thor Lundgren työskentelee sairaanhoitajana All Saints Hospitalissa. Hän on nopea antamaan kommenttia ja pitää huolta Jackiesta. Thor yrittää parantaa rakkauselämäänsä ja etsii täydellistä kumppania.

Zoey Barkow

Zoey Barkow tulee sarjan alussa harjoittelijaksi sairaalaan. Hän on pirteä ja puhelias, aivan toisenlainen kuin hänestä vastuussa oleva Jackie. Zoeyn innostuu pienimmistäkin opeista sairaalamaailmassa.

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
3. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

Discshop.fi6.95 €

Nurse Jackie

Kausi 1

Discshop.fi21.95 €

Nurse Jackie

Kausi 2

CDON.com29.95 €

Nurse Jackie

Kausi 3