Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Rikos > Num3rot > Näyttelijät

Num3rot - Näyttelijät

Alimi Ballard "David Sinclair" IMDB

Alimi Ballard syntyi 16.6.1977 Bronxissa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Dawnin kanssa ja heillä on yksi lapsi. Alimi on näytellyt vakituisesti tv-sarjoissa Dark Angel ja Sabrina, teininoita (Sabrina, the Teenage Witch). Hän on näytellyt mm. elokuvissa Kunnian puolesta (Men of Honor) ja Deep Impact sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa CSI, NYPD Blue ja Nash Bridges.

David Krumholtz "Charlie Eppes" IMDB

David Krumholtz syntyi 15.5.1978 New Yorkissa. Hänen oli alunperin tarkoitus näytellä Hei olen Susan (Suddenly Susan) -sarjassa, mutta rooli menikin David Stricklandille. David on näytellyt mm. elokuvissa Tenacious D in: The Pick of Destiny, Bobby, Serenity, Guess Who, Ray, 10 Things I Hate About You, The Mexican, Jäämyrsky (The Ice Storm) ja Mitä tapahtui joulupukille 2 (The Santa Clause 2). Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Teho-osasto (ER), Freaks & Geeks ja Kova laki (Law & Order).

Diane Farr "Megan Reeves" IMDB

Diane Farr syntyi 7.9.1969 Manhattanilla, New Yorkissa. Hän on naimisissa Seung Chung'n kanssa ja heidän esikoisensa syntyy maaliskuussa 2007. Dianen juuret ovat Italiassa ja Irlannissa. Näyttelemisen lisäksi Diane kirjoittaa muotialan lehtiin, on julkaissut muutaman kirjan ja toiminut mallina. Hän on näytellyt vakituisesti tv-sarjassa Asema 62 (Rescue Me). Diane on näytellyt mm. elokuvissa Sacrifice ja Divorced White Male sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa CSI, Roswell ja V.I.P.

Dylan Bruno "Colby Granger" IMDB

Dylan Bruno syntyi 6.9.1972 Milfordissa, Connecticutissa. Hän on naimisissa Emmeli Hultquistin kanssa. Dylan on harrastanut painia ja amerikkalaista jalkapalloa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Grand Theft Parsons, Carrie 2 - raivo, Anarchist Cookbook - anarkistin keittokirja, Pelastakaa sotamies Ryan (Saving Private Ryan) ja Runkkarit (Going Greek) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Viimeinen yhteys (Stephen King's Dead Zone), CSI Miami, Enkelin kosketus (Touched by an Angel) ja Aloha Havaiji (North Shore).

Judd Hirsch "Alan Eppes" IMDB

Judd Hirsch syntyi 15.3.1935 Bronxissa, New Yorkissa. Hän on eronnut Elissasta ja Bonnie Chalkin, jonka kanssa hänellä on tytär ja poika. Hän on näytellyt pääosaa tv-sarjoissa Taxi ja Dear John. Judd on näytellyt mm. elokuvissa Kaunis mieli (A Beautiful Mind), Out of the Cold ja Independence Day. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki (Law & Order), Ehdonalaiset (Street Time), George ja Leo (George and Leo) ja Caroline (Caroline in the City).

Navi Rawat "Amita Ramanujan" IMDB

Navlata Rawat syntyi 5.6.1977 Malibussa, Kaliforniassa. Hänen juurensa ovat Saksassa ja Intiassa. Hän on näytellyt muutamissa O.C.:n ja 24:n (1. kausi) jaksoissa. Navi on näytellyt mm. elokuvissa Hiekan ja sumun talo (House of Sand and Fog), Prinsessan tuomittu rakkaus (The Princess and the Marine) ja Hurmuri Jack (Jack the Dog) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Ilman johtolankaa (Without a Trace), Angel, Roswell ja Suositut (Popular).

Peter MacNicol "Larry Fleinhardt" IMDB

Peter MacNicol syntyi 10.4.1954 Dallasissa, Teksasissa. Hän on naimisissa Marsue Cummingin kanssa. Hänet muistetaan parhaiten John 'Pulla' Cagen roolista tv-sarjassa Ally McBeal. Peter on näytellyt mm. elokuvissa Stuart Little 3: Call of the Wild, Breakin' All the Rules, Bean ? äärimmäinen katastrofielokuva, Haamujengi II (Ghostbusters II) ja Crazy Love. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa 24 (6. kausi), Boston Legal ja Chicagon lääkärit (Chicago Hope).

Rob Morrow "Don Eppes" IMDB

Robert Alan Morrow syntyi 21.9.1962 New Rochellessa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Debbon Ayerin kanssa ja heillä on yksi tytär Tu. Rob työskentelee näyttelemisen lisäksi ohjaajana. Hän on on näytellyt mm. elokuvissa Keisareiden kerho (The Emperor's Club), Guru, Kaiken takana on äiti (Mother), Viimeinen tanssi (Last Dance) ja Rakkaus tienhaarassa (Maze), jonka hän myös ohjasi ja käsikirjoitti. Hän näytteli pääosaa lyhytikäisessä tv-sarjassa Ehdonalaiset (Street Time).Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Num3rot - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
22.95 €
Num3rot - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Num3rot - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
36.95 €
Num3rot - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
36.95 €
Num3rot - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
36.95 €
Num3rot - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
24.94 €
Num3rot - Kaudet 1-6
CDON.com
CDON.com
89.95 €