Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Rikos > Num3rot > Henkilöt

Num3rot - Henkilöt

Alan Eppes

Alan Eppes on Donin ja Charlien ylpeä isä. Hänen vaimonsa Margaret kuoli syöpään 35 avioliittovuoden jälkeen. Alan on eläkkeelle jäänyt kaupunkisuunnittelija ja insinööri. Hänellä on tapana puuttua poikiensa elämiin ja kehottaa heitä pohtimaan myös perheen perustamista. Alan asuu yhdessä Charlien kanssa.

Amita Ramanujan

Amita Ramanujanin juuret ovat Intiassa. Hän opiskelee yliopistossa ja tekee päättötyötään Charlien opastuksessa. Hän avustaa myös Charlieta rikosjutuissa. Amita on hyvä ohjelmoija ja on kiinnostunut myös astrofysiikasta. Hän on ihastunut Charlieen, mutta heidän suhteensa onnistuminen vaatii keskittymistä muuhunkin kuin työhön.

Charlie Eppes

Charlie Eppes on Margaret ja Alan Eppesin nuorin poika, viisi vuotta Donia nuorempi. Charlie alkoi jo lapsena osoittaa kykyjä poikkeuksellisesta matemaattisesta lahjakkuudestaan. Hän valmistui lukiosta samana vuonna Donin kanssa ja lähti opiskelemaan Princetonn yliopistoon. Siellä hän tutustui nyttemmin parhaaseen ystäväänsä Larryyn. Charlie on erakko ja omistautunut tieteelle. Hän suostuu auttamaan Donia rikosten selvittämisessä matemaattisten kaavojen avulla. Charlie vetää myös kursseja yliopistolla. Hänen heikkoutensa on äidinkieli. Charlie on seurustellut Amitan ja Susanin kanssa.

Colby Granger

Colby Granger on aloitteleva FBI agentti, joka liittyy joukkoon 2. kaudella. Sitä ennen hän palveli Afganistanissa. Hän on erikoistunut kuulustelutekniikoihin ja hänellä on pätevyys toimia karhuryhmässä. Hän on Davidin pari ja uskoutuu hänelle eniten. Colby ihailee Ian Edgerton, FBI:n parasta tarkka-ampujaa.

David Sinclair

David Sinclair on FBI agentti. Hän luottaa ennen kaikkea työkaveriinsa Colbyyn. David on työskennellyt myös Israelissa ja tuntee sen takia hyvin räjähteet. Hän kasvoi epävakaalla alueella Bronxissa jengien keskellä ja on saanut tehdä paljon töitä päästäkseen kouluun. David on ihastunut kuolinsyyntutkija Claudia Gomeziin.

Don Eppes

Don Eppes on Margaret ja Alan Eppesin vanhin poika. Hän työskentelee FBI:n erikoisagenttina. Don ihastui aseisiin jo nuorena isänsä palvellessa Vietnamin sodassa. Hän sai koulussa baseball-stipendin ja pääsi opiskelemaan ja pelaamaan collegeen. Don tajusi kuitenkin, ettei pääsisi huipulle ilman kiellettyjä aineita ja päätti hakeutua FBI:hin. Hän on seurustellut Terryn ja Kimin kanssa. Hän toimi johtavana agenttina Albuquerquessa, mutta palasi Los Angelesiin äitinsä sairastuttua. Don on jatkuvasti kiinni työssään eikä ehdi juuri pitää yllä sosiaalista elämää. Hän on tiukka johtaja eikä anna helposti anteeksi.

Larry Fleinhardt

Tohtori Lawrence "Larry" Fleinhardt on fysiikan professori yliopistossa. Hän on Charlien paras ystävä. Larry on älykäs teoreettinen fyysikko ja kosmologi, joka on tutkinut mm. säieteoriaa ja mustia aukkoja. Nuorena Larry sortui huijaamaan korttipeleissä. Hän ei ole varma sosiaalisissa tilanteissa, mutta alkaa kuitenkin seurustella ihastuksensa Meganin kanssa.

Megan Reeves

Megan Reeves on FBI:n profiloija. Hän toimii ryhmänjohtajana, kun Don ei ole paikalla. Megan on hyvä ampuja ja puhuu sujuvasti ranskaa. Hän lähti kotoa jo 15-vuotiaana eikä pidä yhteyttä sukulaisiinsa. Megan kiinnostuu Larrysta, mutta ymmärtää hänen kiireisen aikataulunsa.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Num3rot - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
22.95 €
Num3rot - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Num3rot - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
36.95 €
Num3rot - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
36.95 €
Num3rot - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
36.95 €
Num3rot - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
24.94 €
Num3rot - Kaudet 1-6
CDON.com
CDON.com
89.95 €