Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > Noitapiiri > Näyttelijät

Noitapiiri - Näyttelijät

Ashley Crow "Jane Blake" IMDB

Ashley Diane Crow syntyi 25. elokuuta 1960 Birminghamissa, Alabamassa. Hän on ollut naimisissa Bill Shanksin ja Matthew John Armstrongin kanssa. Ashley näytteli vakituisesti sarjassa Heroes. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Minority Report, The Cracker Man, Pikku johtaja ja Serkkupoika sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Mentalist, Strong medicine - kovaa lääkettä, Dragnet, Greyn anatomia, Aina vaarassa, Dark Angel ja Muodon vuoksi.

Britt Robertson "Cassie Blake" IMDB

Brittany Leanna Robertson syntyi 18. huhtikuuta 1990 Charlottessa, Pohjois-Carolinassa. Hän lähti jo nuorena Los Angelesiin isoäitinsä kanssa etsimään näyttelijäntöitä. Britt näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Swingtown ja Under the Dome. Britt on näytellyt mm. elokuvissa The Family Tree, Scream 4, Triple Dog, Cherry, Mother and Child ja Dan in Real Life. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa C.S.I., Sheena, Freddie ja Kova laki: Rikollinen mieli.

Chris Zylka "Jake Armstrong" IMDB

Christopher Zylka syntyi 9. toukokuuta 1985 Warrenissa, Ohiossa. Chrisin juuret ovat Venäjällä. Chris seurustelee Valehtelevat viettelijät -sarjan Lucy Halen kanssa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa 10 Things I Hate About You. Chris on näytellyt mm. elokuvissa Kaboom ja The People I've Slept With sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 90210, Lapsuuteni Luuserina (Everybody Hates Chris), Zeke and Luther, Hannah Montana ja Puumanainen.

Gale Harold "Charles Meade" IMDB

Gale Morgan Harold III syntyi 10. heinäkuuta 1969 Decaturissa, Georgiassa. Hänen läpimurtoroolinsa oli tv-sarjassa Älä kerro äidille 2. Gale on näytellyt lyhytikäisiksi jääneissä sarjoissa Hellcats ja Kadotettu. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Rehab, Fertile Ground, Passenger Side ja The Unseen sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Täydelliset naiset, C.S.I. New York, Greyn anatomia, Deadwood ja Kasvottomat sotilaat.

Jessica Parker Kennedy "Melissa Glaser" IMDB

Jessica Parker Kennedy syntyi 3. lokakuuta 1984 Calgaryssa, Kanadassa. Hän näytteli pääosaa tv-sarjassa Valemont. Jessica on näytellyt mm. elokuvissa Bad Meat, In Time, 50/50 ja Another Cinderella Story sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Paljastavat valheet, Perhesiteet, Smallville ja V.

Louis Hunter "Nick Armstrong" IMDB

Louis Hunter kasvoi Sydneyssä, Australiassa. Hän on näytellyt mm. tv-sarjoissa The Woodlies ja Out of the Blue.

Natasha Henstridge "Dawn Chamberlain" IMDB

Natasha T. Henstridge syntyi 15. elokuuta 1974 Springdalessa, Kanadassa. Hän on naimisissa Darius Campbellin kanssa. Natasha on ollut myös naimisissa Damian Chapan kanssa ja hänellä on poika Tristan (s. 1998) ex-kihlattunsa Liam Waiten kanssa. Natasha aloitti uransa mallina jo 14-vuotiaana. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Peto (Species), Koko potti 2, The Perfect Student, Let the Game Begin ja Petollinen suhde sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa C.S.I. Miami, Drop Dead Diva, Shark ja Rouva Presidentti.

Phoebe Tonkin "Faye Chamberlain" IMDB

Phoebe Jane Elizabeth Tonkin syntyi 12. heinäkuuta 1989 Sydneyssa, Australiassa. Phoebe on näyttelemisen lisäksi harrastanut tanssia. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Tomorrow, When the War Began ja H2O: Just Add Water sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Home and Away ja Packed to the Rafters.

Shelley Hennig "Diana Meade" IMDB

Shelley Catherine Hennig syntyi 2. tammikuuta 1987 Destrehanissa, Louisianassa. Hän on Miss Teen Louisiana 2004 ja voitti samana vuonna myös Miss Teen USA -tittelin. Shelley näytteli 5 vuotta saippusarjassa Päivien viemää (Days of Our Lives).

Thomas Dekker "Adam Conant" IMDB

Thomas Alexander Dekker syntyi 28. joulukuuta 1987 Las Vegasissa, Nevadassa. Hän aloitti näyttelemisen jo lapsena ja tekee nykyään myös musiikkia. Thomas on näytellyt vakituisesti tv-sarjoissa Kultsi, kutistin kakarat, Sarah Connorin aikakirjat ja IQ-145. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Angels Crest, Kaboom, All About Evil, Painajainen Elm Streetillä (2010), Sisareni puolesta (My Sister's Keeper) ja Star Trek: Sukupolvet sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Heroes, Seitsemäs taivas, C.S.I., Käytäväpeliä, Grosse Pointe ja Seinfeld.