Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > Noitapiiri > Henkilöt

Noitapiiri - Henkilöt

Adam Conant

Adam Conant kuuluu noitapiiriin. Hän työskentelee isänsä Ethanin omistamassa Boathouse Bar & Grillissä. Hänen äitinsä Catherine kuoli tuhoisassa tulipalossa, jonka jälkeen Ethan alkoi juoda liikaa. Adam saa Cassien vakuuttumaan, että voimilla voi tehdä hyvääkin. Adam seurustelee sarjan alussa Dianan kanssa, mutta tuntee vetoa Cassieta kohtaan. Ethanin mukaan he ovat luodut toisilleen, aivan kuin hän ja Amelia.

Cassie Blake

Cassie Blake kuuluu noitapiiriin. Hän on Amelia Blaken ja John Blackwellin tytär. Cassie ei koskaan tuntenut isäänsä, joka kuoli tuhoisassa tulipalossa. Tämän jälkeen Amelia lähti lapsensa kanssa pois Chance Harborista, jonne 16-vuotias Cassie palaa sarjan alussa äitinsä kuoltua Charlien sytyttämässä tulipalossa. Cassie asuu isoäitinsä Janen luona. Hän tutustuu nopeasti monene nuoreen ja ihastuu Adamiin. Kuultuaan olevansa noita, Cassie yrittää aluksi kieltää totuuden eikä halua olla missään tekemisissä noitapiirin kanssa. Nopeasti hänelle kuitenkin selviää, että hän tarvitsee voimiaan suojellakseen itseään. Cassien voimat ovat vahvemmat kuin muilla.

Charles Meade

Charles Meade on Dianan isä. Hän menetti vaimonsa Elizabethin tulipalossa. Charles ja Dawn yrittävät saada voimansa takaisin ja käyttävät kristalleja hyväkseen. Charles tappoi Cassien äidin saadakseen tytön palaamaan Chance Harboriin. Charles työskentelee asianajajana.

Dawn Chamberlain

Dawn Chamberlain on Fayen äiti. Hän menetti miehensä ja Fayen isän tulipalossa 16 vuotta sitten. Dawn työskentelee Chance Harborin koulun rehtorina. Hän suunnittelee yhdessä Charlesin kanssa, miten he saisivat voimansa takaisin. Dawn on kylmähermoinen ja päämäärätietoinen nainen, joka yleensä saa haluamansa.

Diana Meade

Diana Meade kuuluu noitapiiriin. Hän on Charlesin ja tulipalossa kuolleen Catherinen tytär. Hän seurustelee sarjan alussa Adamin kanssa, mutta alkaa pikku hiljaa päästää irti kuultuaan Adamin isän juttuja kohtalosta. Diana on noitapiirin johtohahmo, koska hän löysi ensimmäisenä Varjojen kirjansa. Hän ajaa noitapiirin sitomista, koska uskoo sen suojelevan heitä. Diana on harkitseva ja ystävällinen ihminen, joka haluaa tutustua Cassieen kaikesta huolimatta.

Faye Chamberlain

Faye Chamberlain kuuluu noitapiiriin. Hän on Dawnin tytär. Hän menetti isänsä Tomin tulipalossa. Faye pukeutuu yleensä mustaan ja nauttii eniten loitsujen teosta yksin. Faye vaikuttaa usein välinpitämättömältä muita kohtaan ja ajaa vain omaa etuaan. Hän on tapaillut Jakea, mutta suhde päättyi huonosti. Nyt hän on mustasukkainen Cassielle, joka on herättänyt Jaken kiinnostuksen. Fayen paras ystävä on Melissa.

Jake Armstrong

Jake Armstrong palaa kaupunkiin kahden vuoden poissaolon jälkeen kuultuaan pikkuveljestään Nickistä. Pojat menettivät molemmat vanhempansa tulipalossa. Jake on salaileva ja tutkailee noitapiirin toimia. Hän raportoi näkemänsä noidanmetsästäjille, jotka yrittävät tuhota piirin. Jake tuntee vetoa Cassieta kohtaan, mutta yrittää tukahduttaa tunteensa. Jake on ennen seurustellut Fayen kanssa. Jakella on mahdollisuus ottaa Nickin paikka noitapiirissä.

Jane Blake

Jane Blake on Cassien isoäiti ja Amelian äiti. Hän kuuluu vanhempiin noitiin yhdessä Fayen isoisän Henryn kanssa. Jane ottaa Cassien luokseen asumaan Amelian kuoleman jälkeen. Charles ja Dawn joutuvat manipuloimaan häntä salatakseen suunnitelmansa.

Melissa Glaser

Melissa Glaser kuuluu noitapiiriin. Hän asuu isänsä kanssa, sillä hänen äitinsä Sophie Ann kuoli tulipalossa. Melissa on aikuismainen nuori nainen, joka välittää paljon ystävistään. Hän seurustelee sarjan alussa Nickin kanssa. Melissan paras ystävä on Faye, jonka varjoon hän usein jää.

Nick Armstrong

Nick Armstrong kuuluu noitapiiriin. Melissa rakastuu Nickiin, joka ei kuitenkaan halua vakavaa suhdetta. Nick on epävarma ja hänen on vaikea hallita vihaansa. Nickillä on isoveli Jake, jota ei ole aikoihin näkynyt kaupungissa. Pojat menettivät tulipalossa molemmat vanhempansa.