Näyttelijät

Brian Dietzen "Jimmy Palmer"
Cote de Pablo "Ziva David"
David McCallum "Tri. Donald Mallard"
Lauren Holly "Jenny Shepard"
Mark Harmon "Leroy Jethro Gibbs"
Michael Weatherly "Tony DiNozzo"
Pauley Perrette "Abby Sciuto"
Rocky Carroll "Leon Vance"
Sasha Alexander "Kate Todd"
Sean Murray "Timothy McGee"

Brian Dietzen "Jimmy Palmer" IMDb

Brian Dietzen syntyi 14. marraskuuta 1977 Coloradossa. Hän on valmistunut Coloradon yliopistosta pääaineenaan näytteleminen. Brian harrastaa myös laulamista ja tanssimista. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Hit Factor, Self-Inflicted ja Purgatory House sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Rokkistaran käsikirja (My Guide to Becoming a Rock Star) ja Käytäväpeliä (Boston Public).

Cote de Pablo "Ziva David" IMDb

María José de Pablo Fernández syntyi 12. marraskuuta 1979 Santiagossa, Chilessä. Hän kasvoi Miamissa ja opiskeli musiikkiteatteria. Cote harrastaa kirjoittamista ja musiikkia. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Sydämen sivistystä (The Education of Max Bickford), The $treet ja The Jury.

David McCallum "Tri. Donald Mallard" IMDb

David McCallum syntyi 19. syyskuuta 1933 Glasgowssa, Skotlannissa. Hän on naimisissa Katherine Carpenterin kanssa ja on eronnut Jill Irelandista. Davidilla on liitoista neljä omaa lasta, Sophie, Paul, Peter ja Valentine sekä adoptiolapsi Jason, joka menehtyi v. 1985. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Sairaalapeli (Terminal Choice), Kuningas Salomonin aarre (King Solomon's Treasure), Taistelu timanteista (The Kingfisher Caper) ja Kuoleman jäätikkö (La Cattura). David on vieraillut mm. tv-sarjoissa Sydämen sivistystä (The Education of Max Bickford), Sinkkuelämää (Sex and the City) ja Ritariässät (Team Knight Rider).

Lauren Holly "Jenny Shepard" IMDb

Lauren Holly syntyi 28. lokakuuta 1963 Bristolissa, Pennsylvaniassa. Hän on naimisissa Francis Grecon kanssa ja heillä on adoptiolapset Alexander, George ja Henry. Lauren on eronnut näyttelijä Jim Carreysta ja Danny Quinnista. Hän opiskeli Sarah Lawrence Collegessa kirjallisuutta. Lauren on näytellyt mm. elokuvissa Racing Ace, Ilopilleri (The Chumscrubber), U-Boat - Vihollisen kynsissä (In Enemy Hands), Mitä nainen haluaa (What Women Want) ja Nuija ja tosinuija (Dumb & Dumber) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Chicagon lääkärit (Chicago Hope), C.S.I. Miami ja Tohtori Becker.

Mark Harmon "Leroy Jethro Gibbs" IMDb

Thomas Mark Harmon syntyi 2. syyskuuta 1951 Burbankissa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Pam Dawberin kanssa ja heillä on lapset Sean (s. 1988) ja Ty (s. 1992). Kouluaikoina Mark pelasi amerikkalaista jalkapalloa kuten monet sukulaisensa. Hän näytteli pitkään Chicagon lääkäreissä tohtori Jack McNeilia. Mark on näytellyt mm. elokuvissa Chasing Liberty - vapautta etsimässä, Perjantai on pahin (Freaky Friday), Vaarallinen viettelijä (And Never Let Her Go) ja Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa (Fear and Loathing in Las Vegas). Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa West Wing, Kunnian miehet (JAG) ja Konnankoukkuja kahdelle (Moonlighting).

Michael Weatherly "Tony DiNozzo" IMDb

Michael Weatherly syntyi 8. heinäkuuta 1968 New York Cityssä. Hän on eronnut Amelia Heinlesta, jonka kanssa hänellä on poika August (s. 1996). Michael näytteli Dark Angel -sarjassa toista pääosaa ja seurusteli pitkään sen tähden, Jessica Alban kanssa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Gun shy - aseeton, Kalman puutarha (Cabin by the Lake) ja Asteroidi sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Ally McBeal, Siskoni on noita (Charmed), Jesse ja Suhteellista (Significant Others).

Pauley Perrette "Abby Sciuto" IMDb

Pauley Perrette syntyi 27. maaliskuuta 1969 New Orleansissa, Louisianassa. Hän on eronnut Coyote Shiversistä v. 2006. Hän on valmistunut yliopistosta pääaineenaan kriminologia. Pauley omistaa levy-yhtiön ja on myös julkaissut runoja. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Ring, Melkein julkkis (Almost Famous), Pirullisia aikeita (Civility) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Pala omenaa (Time of Your Life), C.S.I., 24, Dawson's Creek ja Jesse.

Rocky Carroll "Leon Vance" IMDb

Roscoe Fulton Carroll syntyi 8. heinäkuuta 1963 Cincinnatissa, Ohiossa. Hän on naimisissa Gabrielle Bullockin kanssa ja heillä on tytär Elissa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Chicagon lääkärit ja Agentit (The Agency). Rocky on näytellyt mm. elokuvissa Yes Man, Prisoner, Naistenkaataja ja Helvetillinen suunnitelma sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Greyn anatomia, The Game, Uhan alla, Kevin Hill Teho-osasto ja West Wing.

Sasha Alexander "Kate Todd" IMDb

Suzana Drobnjakovic syntyi 17. toukokuuta 1973 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Edoardo Pontin kanssa ja heillä on tytär Lucia (2. 2006). Sashalla on mitätöity liitto Luka Pecelin kanssa. Hän käyttää näytellessään taiteilijanimeä, Sasha on hänen lapsuuden lempinimensä. Sashan juuret ovat Serbiassa ja Italiassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Yes Man, Vaarallinen tehtävä III ja Yhdessä, yksin (Twin Falls Idaho) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Dawson's Creek, Pentagon (E-Ring), C.S.I. ja Frendit.

Sean Murray "Timothy McGee" IMDb

Sean Harland Murray syntyi 15. marraskuuta 1977 Marylandissa. Hän on naimisissa Carrie Jamesin kanssa ja heillä on tytär Caitlyn (s. 2007). NCIS-sarjassa hänen siskoaan näyttelee Seanin oikea siskopuoli. Sean on näytellyt mm. elokuvissa Vauhtibileet lomarannalla (Spring Break Lawyer), Crimes of passion - Unissakävelijä, Hokkus Pokkus (Hocus Pocus) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kunnian miehet (JAG), Käytäväpeliä (Boston Public), Enkelin kosketus (Touched by an Angel) ja Teho-osasto (ER).

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - suomenkieliset tekstit
9. kausi - suomenkieliset tekstit
10. kausi - suomenkieliset tekstit
11. kausi - suomenkieliset tekstit
12. kausi - suomenkieliset tekstit
13. kausi - suomenkieliset tekstit
14. kausi - suomenkieliset tekstit
15. kausi - suomenkieliset tekstit, ilmestyy 26.11.2018

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

NCIS Rikostutkijat

Kausi 1

CDON.com9.95 €

NCIS Rikostutkijat

Kausi 2

CDON.com9.95 €

NCIS Rikostutkijat

Kausi 3

CDON.com9.95 €

NCIS Rikostutkijat

Kausi 4

CDON.com9.95 €

NCIS Rikostutkijat

Kausi 5

CDON.com9.95 €

NCIS Rikostutkijat

Kausi 6

CDON.com9.95 €

NCIS Rikostutkijat

Kausi 7

CDON.com9.95 €

NCIS Rikostutkijat

Kausi 8

CDON.com9.95 €

NCIS Rikostutkijat

Kausi 9

CDON.com9.95 €

NCIS Rikostutkijat

Kausi 10

CDON.com9.95 €

NCIS Rikostutkijat

Kausi 11

CDON.com9.95 €

NCIS Rikostutkijat

Kausi 12

CDON.com9.95 €

NCIS Rikostutkijat

Kausi 13

CDON.com34.95 €

NCIS Rikostutkijat

Kausi 14