Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Rikos > NCIS Rikostutkijat > Henkilöt

NCIS Rikostutkijat - Henkilöt

Abby Sciuto

Abby Sciuto on rikostekninen tutkija, eli hän hallitsee kaiken DNA:n analysoimisen ja tietokonetiedostojen tutkimisen väliltä. Abby on gootti, ja siksi monille NCIS:n vierailijoille yllättävä työntekijä. Gibbs on hänelle tietynlainen isähahmo ja Abby onkin tiimin ainoa, jolla on oikeus hieman pilailla Gibbsin kustannuksella. Abby on seurustellut mm. agentti McGeen kanssa.

Jenny Shepard

Kaudet 3-5. Jenny Shepard tulee sarjaan mukaan samoihin aikoihin kuin Ziva. Hän on NCIS:n ensimmäinen naisjohtaja ja hyvin tarkka asemastaan. Jenny oli ennen Gibbsin työpari ja heillä oli suhde, mikä hieman hankaloittaa Gibbsin suhtautumista häneen. Jenny oli aikoinaan hyvä agentti ja nykyään erinomainen johtaja.

Jimmy Palmer

Jimmy Palmer on tohtori Mallardin avustaja ja tulee mukaan toisella tuotantokaudella sairauseläkkeelle jääneen Geraldin tilalle. Palmer on ylpeä paikastaan NCIS:ssä. Hän oli toisella kaudella ihastunut Abbyyn, mutta luopui kuitenkin toivosta jossain vaiheessa. Neljännellä kaudella Palmerilla on suhde NCIS-agentti Leehen.

Kate Todd

Caitlin "Kate" Todd oli entinen salaisen palvelun agentti, mutta joutui eroamaan virastaan. Gibbs otti Katen heti mukaan tiimiinsä ja kaikkien oli helppo hyväksyä hänet. Kate on usein hyvinkin tarkka yksityisyydestään ja hänellä on kolme veljeä. Kate jätti sarjan toisen tuotantokauden lopussa, mutta hänet nähtiin vielä jaksoissa 3.01 ja 3.02.

Leon Vance

Leon Vance tuli mukaan 5. kaudella apulaisjohtajaksi ja nimettiin kohtajaksi Jenny Shepardin kuoleman jälkeen. vance joutui jättämään sotilaan uran saatuaan vamman nyrkkeilyssä. Gibbs ei täysin luota häneet, joten he ottavat välillä yhteen. Vancella on vaimo Jackie ja kaksi lasta.

Leroy Jethro Gibbs

Leroy Jethro Gibbs on entinen merijalkaväen vääpeli ja toimii NCIS-tiimin johtajana. Hän ei arkaile tulkita sääntöjä luovasti, jotta työ tulee tehtyä ja kaikista eniten hän inhoaa keskeneräiseksi jääneitä tapauksia. Gibbsillä on tapana rakennella kellarissaan venettä, jolloin hän pystyy pohtimaan asioita. Gibbs on ollut naimisissa neljästi, jonka lisäksi hänellä oli tytär ensimmäisestä liitostaan.

Timothy McGee

Timothy McGee on tiimin nuorin agentti. Hänet nähdään ensimmäisen kerran jaksossa 1.07. Hän tuntee tietokoneet paremmin kuin kukaan ja on myös hyvin älykäs. Sosiaalisissa tilanteissa hän on kutenkin kömpelö ja joutuu usein Tonyn pilkan kohteeksi. McGeellä on sisko ja hän on opiskellut MIT:ssä (=yksi maailman arvostetuimpia korkeakouluja). McGee seurusteli ensimmäisellä ja toisella tuotantokaudella Abbyn kanssa.

Tony DiNozzo

Anthony "Tony" DiNozzo on tiimin kokenein kenttäagentti. Ennen NCIS:ään tuloa hän työskenteli mm. rikospoliisina Baltimoressa. Tonyn huumorintaju on monien mielestä kieroutunutta ja kummallista, ja hän vertaa tositapahtumia usein jonkun elokuvan kohtaan. Tonylla on kova tarve päteä ja esittää kovaa muiden tiimiläisten, varsinkin Gibbsin edessä, todistaakseen paikkansa NCIS-agenttina. Vastoin muiden tiimiläisten yleistä käsitystä, Tonystakin löytyy vastuuntuntoinen puoli.

Tri. Donald Mallard

Tri. Donald "Ducky" Mallard on entinen maailman matkaaja ja englantilaiset sukujuuret omaava kuolinsyytutkija. Ducky kunnioittaa uhrejaan suuresti ja hänellä on tapana puhella niille. Hän tietää lukemattomia tarinoita ja jakaa niitä mielellään muiden tiimiläisten kanssa, vaikka hyvin harvoin joku jaksaa kuunnella ne loppuun.

Ziva David

Ziva David tulee mukaan sarjan kolmannella kaudella. Hän on entinen Israelin Mossadin upseeri ja osaa puhua sujuvasti viittä eri kieltä. Zivan piti todistaa luotettavuutensa ennen kuin muu tiimi hyväksyi hänet. Mittavan kielitaidon lisäksi Ziva on erinomainen ampuja ja lähitaistelija. Hän on yksi niistä harvoista ihmisistä, jolla on kyky saada Tony sanomattomaksi.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa CBS ti 28.04.2015
12.22

Katso netistä

http://www.ruutu.fi/ohjelmat/ncis-rikostutkijat

Viralliset sivut

NCIS - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
14.95 €
NCIS - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
14.95 €
NCIS - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
19.95 €
NCIS - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
19.95 €
NCIS - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
19.95 €
NCIS - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
19.95 €
NCIS - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
19.95 €
NCIS - Kausi 8
CDON.com
CDON.com
19.95 €
NCIS - Kausi 9
CDON.com
CDON.com
21.95 €
NCIS - Kausi 10
CDON.com
CDON.com
21.95 €
NCIS - Kausi 11
CDON.com
CDON.com
29.95 €