Näyttelijät

CCH Pounder "Loretta Wade"
Daryl Mitchell "Patton Plame"
Lucas Black "Christopher LaSalle"
Rob Kerkovich "Sebastian Lund"
Scott Bakula "Dwayne Pride"
Shalita Grant "Sonja Percy"
Zoe McLellan "Meredith Brody"

CCH Pounder "Loretta Wade" IMDb

Carol Christine Hilaria Pounder syntyi 25. joulukuuta 1952 Georgetownissa, Guyanassa. Hän on naimisissa Boubacar Konen kanssa ja heillä on lapset Nicole (s.1971), Libya (s.1973) ja Matthew (s.1982). CCH näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Shield - Lain varjolla, Warehouse 13, Teho-osasto ja Brothers. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Avatar, Varjojen kaupungit: Luukaupunki, Home Again ja Face/Off sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Sons of Anarchy, Kosto, Kova laki: Erikoisyksikkö ja Oikeuden puolustajat.

Daryl Mitchell "Patton Plame" IMDb

Daryl "Chill" Mitchell syntyi 16. heinäkuuta 1965 Bronxissa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Carolin kanssa ja heillä on neljä lasta. Daryl halvaantui moottoripyöräonnettomuudessa 2001. Daryl näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Ed, Veronican salaisuudet ja Brothers. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Playback, Inside Man, 13 Moons ja Black Knight sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa See Dad Run, Waverly Placen velhot, Parisuhteellista, Täydelliset naiset ja The Game.

Lucas Black "Christopher LaSalle" IMDb

Lucas Black syntyi 29. marraskuuta 1982 Speakessa, Alabamassa. Hän on naimisissa Maggie O'Brienin kanssa ja heillä on kaksi lasta (s. 2011 ja 2013). Lucas näytteli vakituisesti tv-sarjassa Piru irti (American Gothic). Hän on näytellyt mm. elokuvissa Fast & Furious 7, 42, Promised Land, Legion, Merijalkaväen mies, Friday Night Lights, Päämääränä Cold Mountain, Kaikki kauniit hevoset ja X-Files: taistelu tulevaisuudesta.

Rob Kerkovich "Sebastian Lund" IMDb

Rob Kerkovich syntyi 11. elokuuta 1988 Springfieldissa, Massachusettsissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Atticus Institute, Our RoboCop Remake ja The Rebound sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Chasing Life, Kolme miestä ja tyttö, Masters of Sex, Parks and Recreation, Brooklyn 99, Tyhjätaskut ja Moderni perhe.

Scott Bakula "Dwayne Pride" IMDb

Scott Stewart Bakula syntyi 9. lokakuuta 1954 St. Louisissa, Missourissa. Hän on naimisissa Chelsea Fieldin kanssa ja heillä on lapset Wil (s. 1995) ja Owen (s. 1999). Scottilla on myös kaksi lasta liitostaan Krista Newmannin kanssa, Chelsy (s. 1984) ja Cody (s. 1991). Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Star Trek: Enterprise, Aikahyppy, Mr. & Mrs. Smith, Eisenhower & Lutz ja Viidenkympin villitys. Scott on näytellyt mm. elokuvissa My Life with Liberace, Vaarallinen syrjähyppy, American Beauty, Me Him Her, Geography Club ja Ilmiantaja! sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Miehen puolikkaat, Täydelliset naiset, Chuck, Murphy Brown ja Edessä uusi elämä.

Shalita Grant "Sonja Percy" IMDb

Shalita Grant syntyi 28. elokuuta 1988 Baltimoressa, Marylandissa. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Mercy Street, Bones, Melissa ja Joey, Good Wife ja Battle Creek.

Zoe McLellan "Meredith Brody" IMDb

Zoe McLellan syntyi 6. marraskuuta 1974 La Jollassa, Kaliforniassa. Hän on ollut naimisissa J.P. Gillainin kanssa ja heillä on poika Sebastian. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Dirty Sexy Money ja Kunnian miehet (JAG), johon NCIS-sarja pohjautuu. Zoe on näytellyt mm. elokuvissa Back to L.A., One Fall ja Keskusteluja Jumalan kanssa sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa House, Mentalist, Kallista kipua ja Koko totuus.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

NCIS: New Orleans

Kausi 1

CDON.com34.95 €

NCIS: New Orleans

Kausi 2