Henkilöt

Christopher LaSalle
Dwayne Pride
Loretta Wade
Meredith Brody
Patton Plame
Sebastian Lund
Sonja Percy

Christopher LaSalle

Christopher LaSalle on NCIS-tiimin jäsen ja erikoisagentti. Hän on kotoisin Alabamasta. Hän työskenteli aiemmin New Orleansin poliisissa mm. vice-rikosten parissa. 1. kaudella hän alkaa seurustella Savannahin kanssa ja traagisten tapahtumien jälkeen päätyy harrastamaan irtosuhteita.

Dwayne Pride

Dwayne Pride on NCIS-tiimin johtaja ja alkuperäisestä NCIS-sarjasta tutun Leroy Jethro Gibbsin vanha ystävä. Hänellä on ex-vaimo Linda ja tytär Laurel. Dwayne työskenteli aiemmin Jeffersonin piirikunnassa ja on tehnyt ennätysmäärän pidätyksiä. Hänen isänsä Cassius on vankilassa.

Loretta Wade

Loretta Wade on Jeffersonin piirikunnan kuolinsyyntutkinnan johtaja. Hän opiskeli lääketiedettä Harvardissa. 1. kaudella hän ottaa kaksi sijoituslasta NCIS-tiimin työstämän jutun myötä. Hän on Meredithin vuokraemäntä.

Meredith Brody

Kaudet 1-2. Meredith Brody on osa NCIS-tiimiä ja erikoisagentti. Hän siirtyi tiimiin Chicagon yksiköstä. Hän on kokenut kuulustelija ja omistaa mustan vyön aikidosta. Meredithillä oli kaksoissisar Emily.

Patton Plame

Patton Plame on tietotekniikan asiantuntija. Hän työskenteli aiemmin Cyber Commandissa. Pattonia kutsutaan usein hakkeriksi. Hän on pyörätuolissa.

Sebastian Lund

Sebastian Lund on Jeffersonin piirikunnan kuolinsyyntutkinnan erikoisasiantuntija ja Tri Waden labra-assistentti. Hänellä on usein salaliittoteorioita. Sebastianin on vaikea sopeutua sosiaalisiin tilanteisiin. Hän seurustelee Melissan kanssa.

Sonja Percy

Sonja Percystä tulee osa NCIS-tiimiä 2. kaudella. Aiemmin hän työskenteli ATF:ssä ja oli Priden apuna Baitfishin nappaamisessa. Sonja tekee usein peitetehtäviä myös muille järjestöille, kun DEA:lle. Priden mielestä Sonjan operaatiot eivät saa olla riski muulle tiimille.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

NCIS: New Orleans

Kausi 1

CDON.com34.95 €

NCIS: New Orleans

Kausi 2