Näyttelijät

Barrett Foa "Eric Beal"
Chris O'Donnell "G. Callen"
Daniela Ruah "Kensi Blye"
Eric Christian Olsen "Marty Deeks"
Linda Hunt "Hetty Lange"
LL Cool J "Sam Hanna"
Peter Cambor "Nate Getz"
Renée Felice Smith "Nell Jones"

Barrett Foa "Eric Beal" IMDb

Barrett Foa syntyi 18. syyskuuta 1977 Manhattanilla, New Yorkissa. Hän on opiskellut näyttelemistä Lontoossa. Barrett on näytellyt mm. elokuvassa Prop 8: The Musical sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Entourage, Ratkaisija (The Closer), Num3rot ja Kuuden ketju (Six Degrees).

Chris O'Donnell "G. Callen" IMDb

Christopher Eugene O'Donnell syntyi 26. kesäkuuta 1970 Winnetkassa, Illinoisissa. Hän on naimisissa Caroline Fentressin kanssa ja heillä on viisi lasta. Chris on näytellyt mm. elokuvissa Batman & Robin, Max Payne, Kinsey, Poikamies pulassa (The Bachelor) ja Naisen tuoksu sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Greyn anatomia, Miehen puolikkaat ja Oikeus ja kohtuus.

Daniela Ruah "Kensi Blye" IMDb

Daniela Sofia Korn Ruah syntyi 2. joulukuuta 1983 Bostonissa, Massachusettsissa. Hän on naimisissa David Olsenin kanssa ja heillä on poika River (s. 2013). Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Tu e Eu, Dei-te Quase Tudo, Filha do Mar ja Jardins Proibidos. Daniela on näytellyt mm. elokuvissa Red Tails ja Querida Mãe sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Havaiji 5-0 ja The Guiding Light.

Eric Christian Olsen "Marty Deeks" IMDb

Eric Christian Olsen syntyi 31. toukokuuta 1977 Eugenessa, Oregonissa. Hän on naimisissa Sarah Wrightin kanssa ja heillä on poika Wyatt (s. 2013). Eric näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Irti arjesta (Get Real), The Loop ja Hero Factory. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Tosinuija ja vielä nuijempi - kun Harry tapasi Lloydin, Band of Robbers, Pearl Harbor, The Thing, Varasuunnitelma, Sunshine Cleaning, Sports Movie, Naimalupa ja Not Another Teen Movie. Eric on vieraillut mm. tv-sarjoissa Paluu pulpettiin, Perhesiteet, Pelastaja (Tru Calling), 24 ja Smallville.

Linda Hunt "Hetty Lange" IMDb

Lydia Susanna Hunter syntyi 2. huhtikuuta 1945 Morristownissa, New Jerseyssa. Hänen puolisonsa on psykoterapeutti Karen Klein. Lydia on voittanut sivuosa-Oscarin roolistaan elokuvassa Rakkaus veitsenterällä (The Year of Living Dangerously). Hän on näytellyt mm. elokuvissa Aidosti outoa (Stranger Than Fiction), Sinun, minun ja meidän (Yours, Mine and Ours), Sudenkorento (Dragonfly) ja Dyyni (Dune). Lydia on vieraillut mm. tv-sarjoissa Muodon vuoksi, Kasvottomat sotilaat, Ilman johtolankaa ja Oikeus ja kohtuus.

LL Cool J "Sam Hanna" IMDb

James Todd Smith syntyi 14. tammikuuta 1968 Long Islandilla, New Yorkissa. Hänen taiteilijanimensä L.L. Cool J tarkoittaa "Ladies Love Cool James". Hän julkaisi ensimmäisen hip hop albuminsa 1985 ja aloitti samana vuonna myös näyttelemisen. James on naimisissa Simone Johnsonin kanssa ja heillä on neljä lasta. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Diili, Last Holiday, Mindhunters, S.W.A.T., Charlien enkelit ja Deep Blue Sea sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 30 Rock, House ja Kylmä rinki (Oz).

Peter Cambor "Nate Getz" IMDb

Peter Cambor syntyi 28. syyskuuta 1978 Houstonissa, Teksasissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Alice Jacobs Is Dead ja Up to the Roof sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Notes from the Underbelly, Pushing Daisies ja Num3rot.

Renée Felice Smith "Nell Jones" IMDb

Renée Felice Smith syntyi 16. tammikuuta 1985 New Yorkissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Sitter Cam, That Thing with the Cat, The Wyoming Story ja Detachment sekä vieraillut mm. tv-sarjassa Viralcom.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

NCIS Los Angeles

Kausi 1

CDON.com9.95 €

NCIS Los Angeles

Kausi 2

CDON.com9.95 €

NCIS Los Angeles

Kausi 3

CDON.com9.95 €

NCIS Los Angeles

Kausi 4

CDON.com9.95 €

NCIS Los Angeles

Kausi 5

CDON.com9.95 €

NCIS Los Angeles

Kausi 6

CDON.com9.95 €

NCIS Los Angeles

Kausi 7

CDON.com24.95 €

NCIS Los Angeles

Kausi 8