Henkilöt

Eric Beal
G. Callen
Hetty Lange
Kensi Blye
Marty Deeks
Nate Getz
Nell Jones
Sam Hanna

Eric Beal

Eric Beal on tekninen asiantuntija. Hän ottaa usein vastaan puheluita Leon Vancelta Washingtonin päämajasta. Eric on nörtti ja pitää surffailusta ja sosiaalisesta mediasta. Hän on tärkeä linkki kentällä olevien agenttien ja päämajan välillä. Ericin tehtäviinsä kuuluu usein verkkoihin ja satelliitteihin hakkerointi.

G. Callen

G. Callen on erikoisprojektien yksikön johtaja. Hänellä oli vaikea lapsuus monissa sijaiskodeissa. Callen on palvellut samassa paikassa hyvän ystävänsä Leroy Jethro Gibbsin kanssa. Callen on erikoistunut peitetehtävissä toimimiseen.

Hetty Lange

Henrietta "Hetty" Lange on operaatioiden johtaja. Pienestä koostaan huolimatta häntä pidetään pelottavana. Hettylla on ollut suhteita moniin entisiin agentteihin ja Hollywoodin suuruuksiin.

Kensi Blye

Kensi Marie Blye on nuorempi kenttäagentti NCIS-tiimissä. Hänen perheessään on merivoimien työntekijöitä. Kensi osaa puhua sujuvasti portugalia, ranskaa ja espanjaa sekä osaa lukea huulilta ja morsettaa. Hän on taitava peitetehtävissä. Kensin suurin suru oli isänsä menettäminen hänen ollessaan teini-ikäinen. Kensin työpari on Deeks.

Marty Deeks

Martin A. "Marty" Deeks työskentelee Los Angelesin poliisissa. Hän on myös opiskellut asianajajaksi. Marty työskenteli peitetehtävissä ja liittyy mukaan NCIS-tiimiin 1. kauden lopulla. Hän ei ole kovin hyvin väleissä muiden poliisien kanssa. Martylla on säpinää Kensin kanssa.

Nate Getz

Tohtori Nathaniel "Nate" Getz on psykologi. Hänen tehtäviisnä kuuluu analysoida turvakameroiden nauhoja ja kuulusteluja. Naten huumori ei yleensä mene muille perille. Nate soittaa banjoa ja harmonikkaa sekä kuuntelee jazzia. Hän ei uskalla olla noudattamatta Hettyn käskyjä. Nate haluaisi olla kenttäagentti, mutta ei saa kannustusta muilta.

Nell Jones

Tulee sarjaan 2. kaudella. Nell Jones on NCIS-analyytikko ja Ericin työpari. Hän osaa arabiaa ja hänellä on Hettyn mukaan koko yksikön korkein älykkyysosamäärä. Nell on juuri valmistunut ja joutuu töissä heti ottamaan paljon vastuuta. Hänellä on tapana päättää toisten lauseita.

Sam Hanna

Sam Hanna on entinen erikoisjoukkojen mies ja työskentelee nyt vanhempana agenttina. Hän on hyvä ystävä G. Callenin kanssa ja hyvin kiinnostunut tämän menneisyydestä. Sam elää edelleen erikoisjoukkojen sääntöjen mukaan. Hän osaa arabiaa. Sam kasvoi vaarallisella asuinalueella. Hän on joskus liian tunteellinen tutkiessaan tapauksia.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa CBS su 30.09.2018
10.1

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

NCIS Los Angeles

Kausi 1

CDON.com9.95 €

NCIS Los Angeles

Kausi 2

CDON.com9.95 €

NCIS Los Angeles

Kausi 3

CDON.com9.95 €

NCIS Los Angeles

Kausi 4

CDON.com9.95 €

NCIS Los Angeles

Kausi 5

CDON.com9.95 €

NCIS Los Angeles

Kausi 6

CDON.com9.95 €

NCIS Los Angeles

Kausi 7

CDON.com24.95 €

NCIS Los Angeles

Kausi 8