Näyttelijät

Charles Esten "Deacon Claybourne"
Chris Carmack "Will Lexington"
Clare Bowen "Scarlett O'Connor"
Connie Britton "Rayna Jaymes"
Eric Close "Teddy Conrad"
Hayden Panettiere "Juliette Barnes"
Jonathan Jackson "Avery Barkley"
Lennon Stella "Maddie Conrad"
Maisy Stella "Daphne Conrad"
Oliver Hudson "Jeff Fordham"
Sam Palladio "Gunnar Scott"
Will Chase "Luke Wheeler"

Charles Esten "Deacon Claybourne" IMDb

Charles Esten syntyi 9. syyskuuta 1965 Pittsburghissa, Pennsylvaniassa. Hän on naimisissa Pattyn kanssa ja heillä on lapset Taylor, Addie ja Chase. Charles on näytellyt mm. elokuvissa Swing Vote, Nobody Knows Anything!, Save It for Later ja Kolmetoista päivää sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Valaistunut, Jessie, Big Love, NCIS Los Angeles, Mentalist, Edessä uusi elämä ja Konttori.

Chris Carmack "Will Lexington" IMDb

James Christopher "Chris" Carmack syntyi 22. joulukuuta 1980 Washingtonissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Butterfly Effect 3: Revelations, Into the Blue 2: The Reef, Love Wrecked, Beauty & the Briefcase ja Alpha and Omega sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Drop Dead Diva, NCIS Rikostutkijat, C.S.I. Miami ja Täydelliset naiset.

Clare Bowen "Scarlett O'Connor" IMDb

Clare Maree Bowen syntyi 12. toukokuuta 1984 Australiassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Dead Man's Burden, Not Suitable for Children, 10 Days to Die ja The Clinic sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Home and Away ja Ensiapuosasto.

Connie Britton "Rayna Jaymes" IMDb

Constance Elaine Womack syntyi 6. maaliskuuta 1967 Bostonissa, Massachusettsissa. Hän on eronnut miehestään John Brittonista. Conniella on adoptipoika Eyob (s. 2011). Connie tunnetaan parhaiten rooleistaan tv-sarjoissa Nashville, Spin City ja Unelmien kentät (Friday Night Lights). Hän on näytellyt mm. elokuvissa Angels Sing, The To Do List, Conception, Painajainen Elm Streetillä (2010), Naishuolia (Women in Trouble) ja The Life Coach sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 24, Lost at Home, West Wing, Takaa ajettu ja Ellen.

Eric Close "Teddy Conrad" IMDb

Eric Close syntyi 24. toukokuuta 1967 Staten Islandissa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Keri Closen kanssa ja heillä on kaksi lasta, Katie ja Ella. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Ilman johtolankaa, Seitsemän rohkeaa miestä (The Magnificent Seven) ja Hyvin salainen agentti (Now and Again) ennen uraansa Ilman johtolankaa -sarjassa. Eric on näytellyt mm. elokuvissa Alvarez & Cruz, Taking Liberty ja American Me sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Taken, Uhka taivaalta (Dark Skies) ja Ihmemies MacGyver.

Hayden Panettiere "Juliette Barnes" IMDb

Hayden Panettiere syntyi 21. elokuuta 1989 Palisadesissa, New Yorkissa. Hän on kihloissa Wladimir Klitschkon kanssa ja heillä on tytär Kaya (s. 2014). Hayden aloitti uransa mainosmallina jo 11 kuukauden ikäisenä. Lapsena hän näytteli sarjoissa One Life to Live ja The Guiding Light. Hayden näytteli vakituisesti tv-sarjassa Heroes. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Kasvukipuja (Raising Helen), Anna palaa 3 (Bring It On: All or Nothing), Titaanien taistelu (Remember the Titans) ja Jääprinsessa (Ice Princess). Hayden on vieraillut mm. tv-sarjoissa Ally McBeal, Rouva presidentti (Commander in Chief), Veljemme on nero (Malcolm in the Middle) ja Enkelin kosketus (Touched by an Angel).

Jonathan Jackson "Avery Barkley" IMDb

Jonathan Stevens Jackson syntyi 11. toukokuuta 1982 Orlandossa, Floridassa. Hän on naimisissa Lisa Vultaggion kanssa ja heillä on lapset Caleb (s. 2003), Adora (s. 2005) ja Titus (s. 2010). Jonathan näytteli vakituisesti tv-sarjassa General Hospital. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Kalamity, Venom, Riding the Bullet, Dirty dancing - Kuuma tanssi 2 ja Insomnia sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Sarah Connorin aikakirjat ja Isojen poikien leikit.

Lennon Stella "Maddie Conrad" IMDb

Lennon Stella syntyi 13. elokuuta 1999 in Oshawassa, Kanadassa. Hän on tosielämässäkin Maisyn isosisko. Nashville on Lennonin ensimmäinen työ näyttelijänä. Hän teki sisarensa kanssa viraaliksi levinneen Youtube-videon "Call Your Girlfriend" kappaleesta vuonna 2012. Nyt heidän kanavallaan on satojatuhansia tilaajia.

Maisy Stella "Daphne Conrad" IMDb

Maisy Stella syntyi 13. joulukuuta 2003 Oshawassa, Kanadassa. Hän on tosielämässäkin Lennonin pikkusisko. Nashville on Maisyn ensimmäinen työ näyttelijänä. Hän teki sisarensa kanssa viraaliksi levinneen Youtube-videon "Call Your Girlfriend" kappaleesta vuonna 2012. Nyt heidän kanavallaan on satojatuhansia tilaajia.

Oliver Hudson "Jeff Fordham" IMDb

Oliver Rutledge Hudson syntyi 7. syyskuuta 1976 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Erinn Bartlettin kanssa ja heillä on lapset Wilder (s. 2007), Bodhi (s. 2010) ja Rio (s. 2013). Oliverin äiti on Goldie Hawn ja sisar näyttelijä Kate Hudson. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Suhdekoukerot (Rules of Engagement) ja Scream Queens. Oliver on näytellyt mm. elokuvissa Walk of Shame, Grown Ups 2, Strange Wilderness, Black Christmas ja The Breed.

Sam Palladio "Gunnar Scott" IMDb

Sam Palladio syntyi 21. marraskuuta 1986 Pemburyssa, Englannissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Runner Runner ja 7 Lives sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Humans, Amerikan frendi, Walking and Talking ja Tohtorit.

Will Chase "Luke Wheeler" IMDb

Will Chase syntyi 12. syyskuuta 1970 Frankfortissa, Kentuckyssa. Hän on ollut naimisissa Stephanie Gibsonin ja Lori Chasen kanssa. Willillä on kaksi tytärtä Daisy (s. 1999) ja Gracie (s. 2001) liitostaan Lorin kanssa. Will on näytellyt mm. elokuvissa Butterflies of Bill Baker, The Lost Valentine, Four Single Fathers ja Shaft sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Good Wife, Smash, Unelmien kolhimat, Muistin vanki, Blue Bloods, Pan Am ja Asema 62.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
4. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
5. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com14.95 €

Nashville

Kausi 1

CDON.com14.95 €

Nashville

Kausi 2

CDON.com29.95 €

Nashville

Kausi 3

CDON.com39.95 €

Nashville

Kausi 4

CDON.com39.95 €

Nashville

Kausi 5