6. kauden jaksot

6.1 (New Strings)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 04.01.2018

Maddie on kutsuttu esiintymään uudenvuodenkonsertissa, jossa hän kohtaa Jonah Fordin. Juliette suunnittelee uuden albuminsa julkaisua, kun hän saa uuden mahdollisuuden Highway 65:ssä. Juliette törmää Dariukseen, joka haluaa auttaa häntä. Zach kannustaa Deaconia deittailemaan. Gunnar jäätyy lavalla ja saa apua Williltä.

6.2 (Second Chances)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 11.01.2018

Deacon menee treffeille tutun kanssa. Juliette tutustuu itsensä auttamisen maailmaan. Will ja Gunnar kutsuvat Averyn esiintymään kanssaan. Scarlett saa muistutuksen, millainen merkitys hänen urallaan on ollut faneille. Daphne ottaa yhteyttä Jakeen.

6.3 (Jump Then Fall)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 18.01.2018

Daphnen on vaikea hyväksyä Deaconin deittailua. Juliette esittelee Averyn Dariusille. Maddie ja Jonah nauhoittavat kappaleen, mutta Maddie kokee miehen elämän olevan liian julkista. Will kuulee uutisia Zachista ja keksii keinoja parantaa hänen ulkonäköään.

6.4 (That's My Story)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 25.01.2018

Darius auttaa Juliettea selvittämään synkän salaisuuden menneisyydestä. Daphne ja Jake löytävät yhteyden puhumalla deittailevista vanhemmista. Scarlett tekee vapaaehtoistyötä. Gunnar, Will ja Avery yrittävät löytää musiikillista tyyliään.

6.5 (Where the Night Goes)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 01.02.2018

Deacon ja Jessie menevät treffeille. Miehet haluavat bändiin tytön ja löytävät Alannahin, josta Gunnar kiinnostuu. Juliette avautuu Averylle. Jonahin exä tekee ikävän biisin Maddiesta. Darius sanoo suorat sanat Juliettelle.

6.6 (Beneath Still Waters)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 08.02.2018

Daphne yrittää hyväksyä Deaconin ja Jessien suhteen. Poikabändin uusi kokoonpano on hitti. Gunnar taantuu vanhoihin tapoihin. Scarlett kiinnostuu terapiassa käyvästä veteraanista.

6.7 (Can't Help but Wonder Where I'm Bound)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 15.02.2018

Maddie lähtee Jonahin kanssa Miamiin. Toimittajat haluavat haastatella vain Alannahia, mutta nainen vaatii huomiota koko bändille. Avery ja Cadence menevät hakemaan Juliettea lentokentältä, mutta naista ei näy missään. Brad aiheuttaa kitkaa Jessien, Deaconin ja lasten välille.

6.8 (Sometimes You Just Can't Win)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 22.02.2018

Daphne menee koe-esiintymään laulukilpailua varten. Scarlett kutsuu Seanin keikalle. Avery kertoo Deaconille, ettei enää välitä vaimostaan. Brad yrittää lähettää Jaken sisäoppilaitokseen. The Lost Highways saa kutsun esiintymään The Chew'ssa, mutta Will pyörtyy kesken esityksen.

6.9 (Pick Yourself Up)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 07.06.2018

Will selviää yliannostuksesta, mutta hänen kehonsa ei ole enää entisellään. Zack palaa kaupunkiin hänen vuokseen. Deacon ja Jessie joutuvat kohtaamaan seuraukset. Scarlett yrittää selvitä riskialttiissa suhteessa Seanin kanssa. Gunnar ja Avery riitelevät Alannahin takia.

6.10 (Two Sparrows in a Hurricane)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 14.06.2018

Deacon ja Jessie joutuvat taistelemaan Jaken huoltajuudesta Bradia vastaan. Avery alkaa seurustella Alannahin kanssa, mikä saa Gunnarin suuttumaan ja bändin välit rakoilemaan. Scarlett vie Seanin Bluebirdiin laulamaan. Brad painostaa Daphnea laulukilpailussa, joka muistuttaa Raynasta. Twig alkaa kehittää tunteita Maddieta kohtaan.

6.11 (No Place That Far)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 21.06.2018

Gunnar ja Avery riitelevät Alannahin takia. Deacon ja Jessie eroavat. Twig tunnustaa rakkautensa Maddielle. Juliette näkee kultin työskentelytavat ja kertoo Dariukselle aikovansa lähteä. Hänet laitetaan kuitenkin lukkojen taakse. Juliette saa Rosalta apua, kun hän kertoo tilanteestaan.

6.12 (The House That Built Me)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 28.06.2018

Deacon kohtaa isänsä Gideonin, mutta ei ole valmis antamaan anteeksi. Alannah saa työtarjouksen The Lumineersilta, mutta epäilee Bradia. Scarlett saa Seanille keikan The Bluebirdissa. Paikalla ovat myös hänen vaimonsa ja poikansa. Avery yrittää auttaa Alannahia. Juliette palaa kotiin.

6.13 (Strong Enough to Bend)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 05.07.2018

Daphnen on vaikeaa hyväksyä Bradin ja Ilsen pyyntöä, joten hän ei mene harjoituksiin. Deaconin on vaikea asua isänsä kanssa ja hän päättää mennä toiseen AA-kerhoon puhumaan tunteistaan. Deacon törmää Jessieen ja ex-pari kertoo nykytilanteestaan. Seanin vaimo pyytää Scarlettia avuksi, mutta Sean karkaa. Juliette kertoo Hallielle menettäneensä Averyn.

6.14 (For the Sake of the Song)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 12.07.2018

Deacon ja tytöt huolestuvat Gideonista, joten Deacon päättää seurata häntä salaa. Avery päättää muuttaa saman katon alle Gunnarin ja Willin kanssa. Alannah haluaa asettaa ansan Bradille. Juliette taistelee Dariusta vastaan. Jonahin kartanolla pidetään pyjamabileet ja ex-tyttöystävä Mia ilmestyy paikalle.

6.15 (I Don't Want to Lose You Yet)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 19.07.2018

Daphne käyttäytyy viileästi Gideonia kohtaan löydettyään viskipullon. Scarlett ja Sean järjestävät hyväntekeväisyyskonsertin. Gunnar päättää palata lavalle saatuaan kannustusta Williltä ja laulaja Steve Earlelta. Alannah menee illalliselle Bradin kanssa ja eroaa Averystä. Juliette päättää nostaa taistella Dariusta vastaan oikeudessa ja jättää musiikkibisneksen.

6.16 (Beyond the Sunset)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 26.07.2018

Deacon saa mahtavan työtarjouksen. Maddiella on vaikeuksia saada yhteyttä Twigiin, joten he eroavat. Daphne haluaa voittaa kisan. Hallie kertoo Averylle, että Juliette on raskaana. Alannah nauhoittaa Bradin uhkailun. Sarja päättyy.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
4. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
5. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com14.95 €

Nashville

Kausi 1

CDON.com14.95 €

Nashville

Kausi 2

CDON.com29.95 €

Nashville

Kausi 3

CDON.com39.95 €

Nashville

Kausi 4

CDON.com39.95 €

Nashville

Kausi 5