Henkilöt

Avery Barkley
Daphne Conrad
Deacon Claybourne
Gunnar Scott
Jeff Fordham
Juliette Barnes
Luke Wheeler
Maddie Conrad
Rayna Jaymes
Scarlett O'Connor
Teddy Conrad
Will Lexington

Avery Barkley

Avery Barkley on laulaja-lauluntekijä. Sarjan alussa hän seurustelee Scarlettin kanssa, mutta menettää hänet tavoitellessaan parempaa uraa. 2. kaudella Avery perustaa bändin Zoeyn ja Gunnarin kanssa. Hän alkaa seurustella Julietten kanssa.

Daphne Conrad

Daphne Conrad on Raynan ja Teddyn tytär ja Maddien pikkusisko. Hän on sarjan alkaessa 9-vuotias. Daphne ihailee Juliettea hänen äitinsä harmiksi.

Deacon Claybourne

Deacon Claybourne on laulaja-lauluntekijä. Hän on ollut jo 20 vuotta Raynan uskollinen partneri. Deacon taistelee alkoholiongelmaa vastaan. Hän seurusteli nuorena Raynan kanssa ja heillä on tytär Maddie. Sarjan alussa Juliette tekee kaikkensa saadakseen Deaconin omaan bändiinsä.

Gunnar Scott

Gunnar Scott työskentelee ääniteknikkona The Bluebird -kahvilassa ja kirjoittaa lauluja. Hän on Averyn paras ystävä. Gunnar kiinnostuu Scarlettista ja he alkavat musiikillisen yhteistyön lisäksi seurustella.

Jeff Fordham

Tulee sarjaan 2. kaudella. Jeff Fordham siirtyy Edgehill Republic levy-yhtiön johtoon Marshall Evansin jälkeen. Hän ottaa artisteikseen Luke Wheelerin, Layla Grantin ja Will Lexingtonin. Samalla hän kuitenkin menettää kaksi menestyneintä artistia.

Juliette Barnes

Juliette Barnes on nouseva country-tähti, joka haluaa viedä Rayna Jaymesin kuningattaren tittelin. Hän on dominoiva, itsevarma nainen, joka käyttää ulkonäköään hyväksi myös levymyynnissä. Juliettella on ollut vaikea menneisyys, sillä hänen äitinsä on huumeriippuvainen. Hän on ollut naimisissa Avery Barkleyn kanssa ja he saavat lapsen 3. kaudella.

Luke Wheeler

Luke Wheeler on samaan aikaan Raynan kanssa tähteyteen noussut country-laulaja. He ovat ystäviä, mutta Raynan jäätyä sinkuksi tilanne muuttuu. Romanttinen suhde kehittyy nopeasti ja pari menee kihloihin 2. kaudella.

Maddie Conrad

Maddie Conrad on Raynan ja Deaconin tytär ja Daphnen isosisko. Teddy pitää häntä tyttärenään, vaikka tietää totuuden. Maddie ihailee Juliettea hänen äitinsä harmiksi. Raynan ja Teddyn avioeroaikeet saavat hänet kapinoimaan. Hän saa tietää totuuden isästään 1. kaudella. Isällä ja tyttärellä onkin paljon yhteistä ja rakkaus musiikkiin saa heidät lähentymään.

Rayna Jaymes

Rayna Jaymes on kaksi vuosikymmetä hallinnut country-listoja, mutta nyt ura on alkanut hiipua. Viimeisin albumi ei menestynyt ja kiertueliput eivät myy. Rayna ei kuitenkaan halua luovuttaa, vaikka levy-yhtiö painostaa häntä antamaan tilaa nousevalle Juliettelle. Rayna on naimisissa Teddyn kanssa ja heillä on tyttäret Maddie ja Daphne.

Scarlett O'Connor

Scarlett O'Connor on nouseva laulajatähti. Hänen enonsa on Deacon. Aluksi tyttö ei uskonut pääsevänsä laulajaksi vaan keskittyi runouteen ja kirjoittamiseen. Lopulta hän saa kiinnityksen levy-yhtiö Highway 65:een. Scarlett on seurustellut Averyn ja Gunnarin kanssa.

Teddy Conrad

Teddy Conrad on Raynan aviomies ja Maddien ja Daphnen isä. Sarjan alussa hänen yrityksensä on kaatunut, joten Lamar kannustaa häntä pyrkimään Nashville pormestariksi. Teddy on jäänyt menestyksessä vaimonsa varjoon. Hänellä onkin ollut pitkään suhde Margaret "Peggy" Kenterin kanssa. Teddy ja Rayna päätyvät avioeroon ja Teddy menee naimisiin Peggyn kanssa 2. kaudella.

Will Lexington

Will Lexington asuu Scarlettin ja Gunnarin naapurissa ja ystävystyy heidän kanssaan. Hän on laulaja ja yrittää saada taidoillaan elantonsar Nashvillessa. 2. kaudella Jeff Fordham kiinnostuu Willistä ja tarjoaa sopimusta. Will salailee seksuaalista suuntautumistaan ja ryhtyy valesuhteeseen Layla Grantin kanssa.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
4. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
5. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com14.95 €

Nashville

Kausi 1

CDON.com14.95 €

Nashville

Kausi 2

CDON.com29.95 €

Nashville

Kausi 3

CDON.com39.95 €

Nashville

Kausi 4

CDON.com39.95 €

Nashville

Kausi 5