Näyttelijät

Allison Janney "Bonnie Plunkett"
Anna Faris "Christy Plunkett"
Beth Hall "Wendy"
Blake Garrett Rosenthal "Roscoe"
French Stewart "Rudy"
Jaime Pressly "Jill Kendall"
Matt Jones "Baxter"
Mimi Kennedy "Marjorie Armstrong"
Nate Corddry "Gabriel"
Sadie Calvano "Violet Plunkett"
Spencer Daniels "Luke"

Allison Janney "Bonnie Plunkett" IMDb

Allison Brooks Janney syntyi 19. marraskuuta 1959 Bostonissa, Massachusettsissa. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan West Wing tv-sarjassa. Allison on näytellyt mm. elokuvissa Days and Nights, Hairspray, The Way Way Back, Piiat ja Juno. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Weeds, Viimeistä päivää, Frasier, Miehen puolikkaat, Aina vaarassa, Lost, Mr. Sunshine ja Masters of Sex.

Anna Faris "Christy Plunkett" IMDb

Anna Kay Faris syntyi 29. marraskuuta 1976 Baltimoressa, Marylandissa. Hän on naimisissa Chris Prattin kanssa ja heillä on poika Jack (s. 2012). Anna on ollut naimisissa myös Ben Indran kanssa. Hän tuli tunnetuksia Scary Movie -komedioista. Anna on näytellyt mm. elokuvissa The Hot Chick, Lost in Translation, Brokeback Mountain, Vain frendejä, My Super Ex, Puputalo (The Bunny House), Sinun numerosi? - Kuinka monta on liian paljon? ja Vuoden se kestää. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Entourage ja Frendit.

Beth Hall "Wendy" IMDb

Beth Hall näytteli vakituisesti tv-sarjassa Mad Men. Beth on näytellyt mm. elokuvassa Wild - villi vaellus sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Jane the Virgin, The Bridge, Mistresses, Jäitä hattuun ja House.

Blake Garrett Rosenthal "Roscoe" IMDb

Blake Garrett Rosenthal syntyi 18. maaliskuuta 1994 Newbury Parkissa, Kaliforniassa. Hän aloitti näyttelemisen jo 5-vuotiaana ja on näytellyt mm. elokuvissa Morsiusneidot, Crazy Eyes ja This Is 40 sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kolme miestä ja tyttö ja Konttori.

French Stewart "Rudy" IMDb

Milton French Stewart syntyi 20. helmikuuta 1964 Albuquerquessa, New Mexicossa. Hän on naimisissa Vanessan kanssa ja heillä on tytär Helen (s. 2013). French tunnetaan parhaiten roolistaan tv-sarjassa Kolmas kivi auringosta. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Assignment, Opposite Day, Malone, Ajanpysäyttäjät, Pressan tytöt ja Broken Arrow sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Ratkaisija, Middle, Salaisuuksia ja valheita, Paluu pulpettiin, Vihjeet hukassa, Castle ja Rakkauden anatomia.

Jaime Pressly "Jill Kendall" IMDb

Jaime Elizabeth Pressly syntyi 30. heinäkuuta 1977 Kinstonissa, Pohjois-Carolinassa. Hän on ollut naimisissa Simran Singhin kanssa. Jaimella on yksi lapsi Dezzi (s. 2007) Eric Cubichen kanssa. Lapsena hän harrasti voimistelua ja meni mallintöihin jo nuorena. Jaime näytteli vakituisesti tv-sarjassa Kovan onnen kundi ja Jack & Jill. Hän on näytellyt mm. elokuvissa DOA: Dead or Alive, Hanaa! (Torque), Not Another Teen Movie, Ticker, Juntti-Joe (Joe Dirt) ja 100 kimmaa (100 Girls) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Mutsi, Siskoni on noita (Charmed), Las Vegas, Silkkiä ja luoteja (Silk Stalkings) ja Fastlane.

Matt Jones "Baxter" IMDb

Matt Jones syntyi 1. marraskuuta 1981 Sacramentossa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Kelly Dalyn kanssa. Matt on näytellyt mm. elokuvissa Fireflies, Cooties ja Red State sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Breaking Bad, Konttori, NCIS Rikostutkijat, NCIS Los Angeles, C.S.I. New York, Ensisilmäyksellä ja Havaiji 5-0.

Mimi Kennedy "Marjorie Armstrong" IMDb

Mary Claire Kennedy syntyi 25. syyskuuta 1948 Rochesterissa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Larry Dilgin kanssa ja heillä on kaksi lasta. Mimi näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Dharma & Greg ja Savannah. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Viiden vuoden kihlaus, Laskettu aika, Midnight in Paris, Gus ja Erin Brockovich sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Vaihdokkaat, Rouva varapresidentti, Aina vaarassa, Scandal, Criminal Minds, Näkijä, Greyn anatomia, House, Rakkauden anatomia ja Aavekuiskaaja.

Nate Corddry "Gabriel" IMDb

Nathan Corddry syntyi 8. syyskuuta 1977 Weymouthissa, Massachusettsissa. Nate on näytellyt mm. elokuvissa The Ugly Truth, Jogi-karhu, Lastenhoitajan päiväkirja ja Valehtelemisen sietämätön keveys. Hän näytteli vakituisesti minisarjassa The Pacific: Tyynenmeren taistelutoverit ja tv-sarjassa Harryn laki. Nate on vieraillut mm. tv-sarjoissa Kolme miestä ja tyttö, Studio 60 ja Taran monta elämää (United States of Tara).

Sadie Calvano "Violet Plunkett" IMDb

Sadie Calvano syntyi 8. huhtikuuta 1997 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa J. Edgar, Family Album ja Kickin' It sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Melissa ja Joey ja NCIS Rikostutkijat.

Spencer Daniels "Luke" IMDb

Spencer Eli Daniels syntyi 23. joulukuuta 1992 Tarzanassa, Kaliforniassa. Hän aloitti näyttelemisen 10-vuotiaana. Spencer on näytellyt mm. elokuvissa California Scheming, Thunderstruck, Star Trek ja Benjamin Buttonin uskomaton elämä. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Big Love, Crash ja NCIS Rikostutkijat.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa CBS to 27.09.2018
6.1

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com14.95 €

Mutsi

Kausi 1

CDON.com14.95 €

Mutsi

Kausi 2