Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Mutsi > Näyttelijät

Mutsi - Näyttelijät

Allison Janney "Bonnie" IMDB

Allison Brooks Janney syntyi 19. marraskuuta 1959 Bostonissa, Massachusettsissa. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan West Wing tv-sarjassa. Allison on näytellyt mm. elokuvissa Days and Nights, Hairspray, The Way Way Back, Piiat ja Juno. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Weeds, Viimeistä päivää, Frasier, Miehen puolikkaat, Aina vaarassa, Lost, Mr. Sunshine ja Masters of Sex.

Anna Faris "Christy" IMDB

Anna Kay Faris syntyi 29. marraskuuta 1976 Baltimoressa, Marylandissa. Hän on naimisissa Chris Prattin kanssa ja heillä on poika Jack (s. 2012). Anna on ollut naimisissa myös Ben Indran kanssa. Hän tuli tunnetuksia Scary Movie -komedioista. Anna on näytellyt mm. elokuvissa The Hot Chick, Lost in Translation, Brokeback Mountain, Vain frendejä, My Super Ex, Puputalo (The Bunny House), Sinun numerosi? - Kuinka monta on liian paljon? ja Vuoden se kestää. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Entourage ja Frendit.

Blake Garrett Rosenthal "Roscoe" IMDB

Blake Garrett Rosenthal syntyi 18. maaliskuuta 1994 Newbury Parkissa, Kaliforniassa. Hän aloitti näyttelemisen jo 5-vuotiaana ja on näytellyt mm. elokuvissa Morsiusneidot, Crazy Eyes ja This Is 40 sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kolme miestä ja tyttö ja Konttori.

French Stewart "Rudy" IMDB

Milton French Stewart syntyi 20. helmikuuta 1964 Albuquerquessa, New Mexicossa. Hän on naimisissa Vanessan kanssa ja heillä on tytär Helen (s. 2013). French tunnetaan parhaiten roolistaan tv-sarjassa Kolmas kivi auringosta.

Matt Jones "Baxter" IMDB

Matt Jones syntyi 1. marraskuuta 1981 Sacramentossa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Kelly Dalyn kanssa. Matt on näytellyt mm. elokuvissa Fireflies, Cooties ja Red State sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Breaking Bad, Konttori, NCIS Rikostutkijat, NCIS Los Angeles, C.S.I. New York, Ensisilmäyksellä ja Havaiji 5-0.

Nate Corddry "Gabriel" IMDB

Nathan Corddry syntyi 8. syyskuuta 1977 Weymouthissa, Massachusettsissa. Nate on näytellyt mm. elokuvissa The Ugly Truth, Jogi-karhu, Lastenhoitajan päiväkirja ja Valehtelemisen sietämätön keveys. Hän näytteli vakituisesti minisarjassa The Pacific: Tyynenmeren taistelutoverit ja tv-sarjassa Harryn laki. Nate on vieraillut mm. tv-sarjoissa Kolme miestä ja tyttö, Studio 60 ja Taran monta elämää (United States of Tara).

Sadie Calvano "Violet" IMDB

Sadie Calvano syntyi 8. huhtikuuta 1997 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa J. Edgar, Family Album ja Kickin' It sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Melissa ja Joey ja NCIS Rikostutkijat.

Spencer Daniels "Luke" IMDB

Spencer Eli Daniels syntyi 23. joulukuuta 1992 Tarzanassa, Kaliforniassa. Hän aloitti näyttelemisen 10-vuotiaana. Spencer on näytellyt mm. elokuvissa California Scheming, Thunderstruck, Star Trek ja Benjamin Buttonin uskomaton elämä. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Big Love, Crash ja NCIS Rikostutkijat.Seuraava jakso

Suomessa Sub ke 01.07.2015 klo
2.1 Hepatitis and Lemon Zest

Suomessa Sub la 09.05.2015 klo 14.00
1. kausi (u)

USA:ssa Tauolla

Viralliset sivut

Mutsi - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
24.95 €