Henkilöt

Baxter
Bonnie Plunkett
Christy Plunkett
Gabriel
Jill Kendall
Luke
Marjorie Armstrong
Roscoe
Rudy
Violet Plunkett
Wendy

Baxter

Baxter on Christyn ex-aviomies ja Roscoen isä. Hän on edelleen mukana poikansa elämässä, varsinkin kun erosi tyttöystävästään. Baxterilla on usein villejä ideoita saada rahaa. Hänellä on myös tapana pössytellä ja käyttäytyä vähemmän aikuismaisesti.

Bonnie Plunkett

Bonnie Plunkett on Christyn äiti ja Violetin ja Roscoen isoäiti. Hän on Christyn tavoin toipuva alkoholisti ja huumeiden väärinkäyttäjä. Bonnie haluaa nyt hyvittää sen, ettei ollut hyvä äiti Christyn lapsuudessa. Bonnie on nuorekas, menevä nainen, joka kesyttää miehen kuin miehen. Bonnie ei siedä tiettyjä ihmisiä eikä pelkää sanoa sitä ääneen.

Christy Plunkett

Christy Plunkett on Violetin ja Roscoen yksinhuoltaja ja toipuva alkoholisti. Hän työskentelee tarjoilijana. Christy sai tyttärensä ollessaan 16-vuotias ja nyt Violet on samanikäisenä raskaana. Myös Christyn äiti Bonnie oli teini saadessaan hänet. Christy oli naimisissa Roscoen isän Baxterin kanssa. Christyllä ei ole ollut vakavaa parisuhdetta sen jälkeen. Christy on luonteeltaan kontrolloiva, helposti suuttuva, mutta myös parannusta hakeva ja kovasti töitä tekevä nainen. Hän yrittää aina auttaa ystäviään ja uskoo, että tekemällä hyvää myös saa hyvää itselleen.

Gabriel

Gabriel on Christyn pomo ravintolassa. Sarjan alussa heillä on salasuhde, mutta Christy päättää lopettaa sen parantaakseen elämäänsä. Gabriel on naimisissa Claudian kanssa.

Jill Kendall

Jill Kendall tulee sarjaan 2. kaudella. Hän tulee AA-kerhoon ja Christystä tulee hänen sponsorinsa. Jill ei pysty pysymään selvänä ja on useamman kerran katkolla. Hän on rikas eronnut nainen ja asuu hulppeassa kartanossa. Bonnie ja Christy ihastuvat hänen elämäntyyliinsä, kun saavat hetken asua hänen talossaan. Jill alkaa pärjätä paremmin ja ottaa jopa Reginan asumaan luokseen.

Luke

Luke on Violetin poikaystävä. Hän on hieman yksinkertainen ja aiheuttaa tahatonta komiikkaa sanomisillaan. Luke on todella innoissaan tulevasta lapsesta, mutta ei täysin samaa mieltä Violetin kanssa kasvatusasioista. Luken vanhemmat ovat uskovaisia, joten eroavat paljon Christyn perheestä. Luken lempipuuhaa on pössyttely.

Marjorie Armstrong

Marjorie Armstrong käy samassa AA-kerhossa Bonnien ja Christyn kanssa. Hän oli heroiiniriippuvainen ja eli villiä elämää. Marjorie on ollut selvinpäin jo vuosia. Hän sairastaa rintasyöpää ja asuu kissalauman kanssa. Marjorie on aluksi Bonnien vihollinen, mutta ystävystyy heti Christyn kanssa.

Roscoe

Roscoe on Christyn ja Baxterin 9-vuotias poika. Hän näyttää usein hieman tietämättömältä ja tunteettomalta. Roscoe ei anna kenellekään periksi, jos hän on videopelinsä ääressä.

Rudy

Rudy on kokki Christyn työpaikassa ravintolassa. Hän on naistenmies ja puhuu hävyttömiä työkaverinsa Paulin kanssa. Rudylla on lyhytaikainen suhde Bonnien kanssa.

Violet Plunkett

Violet Plunkett on Christyn 17-vuotias tytär. Hän seurustelee Luken kanssa ja tulee sarjan alussa hänelle raskaaksi. Violet on vastuuntuntoinen nuori nainen, joka huolehtii tarpeen tullen pikkuveljestään Roscoesta. Hän piikittelee usein äitiään.

Wendy

Wendy käy samassa AA-kokouksessa, kuin Bonnie ja Christy. Hänet tunnetaan itkupillinä, melkein mikä asia vain saa hänet tunteilemaan. Wendy alkaa 3. kaudella hengailemaan enemmän Bonnien, Christyn, Marjorien ja Jillin kanssa.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa CBS to 27.09.2018
6.1

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com14.95 €

Mutsi

Kausi 1

CDON.com14.95 €

Mutsi

Kausi 2