Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Mutsi > Henkilöt

Mutsi - Henkilöt

Baxter

Baxter on Christyn ex-aviomies ja Roscoen isä. Hän on edelleen mukana poikansa elämässä, varsinkin kun erosi tyttöystävästään. Baxterilla on usein villejä ideoita saada rahaa. Hänellä on myös tapana pössytellä ja käyttäytyä vähemmän aikuismaisesti.

Bonnie

Bonnie on Christyn äiti ja Violetin ja Roscoen isoäiti. Hän on Christyn tavoin toipuva alkoholisti ja huumeiden väärinkäyttäjä. Bonnie haluaa nyt hyvittää sen, ettei ollut hyvä äiti Christyn lapsuudessa. Bonnie on nuorekas, menevä nainen, joka kesyttää miehen kuin miehen. Bonnie ei siedä tiettyjä ihmisiä eikä pelkää sanoa sitä ääneen.

Christy

Christy on Violetin ja Roscoen yksinhuoltaja ja toipuva alkoholisti. Hän työskentelee tarjoilijana. Christy sai tyttärensä ollessaan 16-vuotias ja nyt Violet on samanikäisenä raskaana. Myös Christyn äiti Bonnie oli teini saadessaan hänet. Christy oli naimisissa Roscoen isän Baxterin kanssa. Christyllä ei ole ollut vakavaa parisuhdetta sen jälkeen. Christy on luonteeltaan kontrolloiva, helposti suuttuva, mutta myös parannusta hakeva ja kovasti töitä tekevä nainen. Hän yrittää aina auttaa ystäviään ja uskoo, että tekemällä hyvää myös saa hyvää itselleen.

Gabriel

Gabriel on Christyn pomo ravintolassa. Sarjan alussa heillä on salasuhde, mutta Christy päättää lopettaa sen parantaakseen elämäänsä. Gabriel on naimisissa Claudian kanssa.

Luke

Luke on Violetin poikaystävä. Hän on hieman yksinkertainen ja aiheuttaa tahatonta komiikkaa sanomisillaan. Luke on todella innoissaan tulevasta lapsesta, mutta ei täysin samaa mieltä Violetin kanssa kasvatusasioista. Luken vanhemmat ovat uskovaisia, joten eroavat paljon Christyn perheestä. Luken lempipuuhaa on pössyttely.

Roscoe

Roscoe on Christyn ja Baxterin 9-vuotias poika. Hän näyttää usein hieman tietämättömältä ja tunteettomalta. Roscoe ei anna kenellekään periksi, jos hän on videopelinsä ääressä.

Rudy

Rudy on kokki Christyn työpaikassa ravintolassa. Hän on naistenmies ja puhuu hävyttömiä työkaverinsa Paulin kanssa. Rudylla on lyhytaikainen suhde Bonnien kanssa.

Violet

Violet on Christyn 17-vuotias tytär. Hän seurustelee Luken kanssa ja tulee sarjan alussa hänelle raskaaksi. Violet on vastuuntuntoinen nuori nainen, joka huolehtii tarpeen tullen pikkuveljestään Roscoesta. Hän piikittelee usein äitiään.Seuraava jakso

Suomessa Sub ke 01.07.2015 klo
2.1 Hepatitis and Lemon Zest

Suomessa Sub la 09.05.2015 klo 14.00
1. kausi (u)

USA:ssa Tauolla

Viralliset sivut

Mutsi - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
24.95 €