Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Muodon vuoksi > Näyttelijät

Muodon vuoksi - Näyttelijät

Dylan Walsh "Sean McNamara" IMDB

Dylan Walsh syntyi 17.11.1963 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Joanna Goingin kanssa ja heillä on yksi lapsi, Stella. Dylanilla on myös kaksi lasta edellisestä liitostaan Melora Waltersin kanssa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Lake House, Edmond, Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda (Anchorman: The Legend of Ron Burgundy) ja Olimme sotilaita (We Were Soldiers) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Everwood, Hämärän rajamailla (The Twilight Zone), Brooklyn South ja Kate & Allie.

Joely Richardson "Julia McNamara" IMDB

Joely Kim Richardson syntyi 9.1.1965 Lontoossa, Englannissa. Hänellä on kariutuneesta avioliitostaan Tim Bevanin kanssa yksi lapsi, Daisy. Joely on kuuluisan näyttelijän, Vanessa Redgraven tytär. Vanessa on myös esittänyt Joelyn hahmon äitiä Muodon vuoksi sarjassa. Joely on näytellyt mm. elokuvissa Kohtalokas kaulakoru (The Affair of the Necklace), The Patriot, Palaa luokseni (Return to Me), 101 Dalmatialaista (101 Dalmatians) ja Saman taivaan alla (Under Heaven) sekä vieraillut mm. tv-sarjassa Hercule Poirot (Agatha Christie's Poirot).

John Hensley "Matt McNamara" IMDB

John Carter Hensley syntyi 29.8.1977 Louisvillessa, Kentuckyssa. Sarjassa hän siis esittää huomattavasti ikäänsä nuorempaa poikaa. Hänen vanhempansa erosivat, kun hän oli vielä lapsi ja hänellä on yksi sisko. John on näytellyt mm. elokuvissa Teeth, Fifty Pills, Campfire Stories ja Peoples. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Sopranos, Witchblade ja Strangers with Candy.

Julian McMahon "Christian Troy" IMDB

Julian Dana William McMahon syntyi 27.4.1968 Sydneyssä, New South Walesissa, Australiassa. Julian on Sir William McMahonin, Australian 1970-luvun pääministerin, poika. Hän kasvoi julkisuuden valokiilassa, kunnes hän pakeni Sydneyn yliopistoon lukemaan lakia. Kuitenkin ensimmäisen vuotensa aikana parrasvalot viittoivat häntä lähemmäksi ja hän voitti pääroolin sarjaan The Power, The Passion. Lain lukeminen jäi haaveeksi, kun hän siirtyi näyttelemään toiseen menestyssarjaan, Home and Away'hin. McMahon muutti Yhdysvaltoihin jatkaakseen uraansa ja avasi tiensä Amerikan televisioon näytellen Ian Rainia Another World draamassa. Hän näytteli myös elokuvassa In Quiet Night ja vieraili Will & Gracessa. Valkokankaalla McMahon oli toisessa pääosassa Elliot Gouldin kanssa elokuvassa Wet and Wild Summer, esiintyi Magentassa ja näytteli toista pääosaa Jeff Danielsin kanssa elokuvassa Chasing Sleep. Julian on ollut naimisissa Dannii Minoguen (Kylien sisko) ja Brooke Burnsin kanssa. Brooken kanssa hänellä on tytär Madison (s. 2000). McMahon asuu tällä hetkellä Los Angelesissa. Hän puhuu sujuvasti espanjaa. Julian näytteli vakituisesti Siskoni on noita (Charmed) -sarjassa.

Kelly Carlson "Kimber Henry" IMDB

Kelly Lee Carlson syntyi 17.2.1976 Minneapolisissa, Minnesotassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Marine, Break-In, Määränpäänä Graceland (3000 Miles to Graceland) ja Paparazzi sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Everwood, C.S.I, WWE No Mercy (vapaapainia)ja Head Cases.

Roma Maffia "Liz Cruz" IMDB

Roma Maffia syntyi 31.5.1958 Manhattanilla, New Yorkissa. Roma aloitti näyttelijänuransa pienissä teatteriesityksissä. Hän näyttelijä vakituisesti mm. sarjoissa Pimeyden sydän (Profiler). Roma on näytellyt mm. elokuvissa Treading Water, Minä olen Sam (I Am Sam), Julmia totuuksia (Things You Can Tell Just by Looking at Her), Kaksoismurha (Double Jeopardy), Jäähyväiset tytöille (Kiss the Girls) ja Verkossa (Disclosure). Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Teho-osasto (ER), Aavekuiskaaja (Ghost Whisperer), West Wing, Sopranos, Boomtown, C.S.I., Chigacon lääkärit (Chigaco Hope) ja Kova laki (Law & Order).Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Muodon vuoksi - Kausi 2
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €