Näyttelijät

Bitty Schram "Sharona Fleming"
Emmy Clarke "Julie Teeger"
Hector Elizondo "Tohtori Neven Bell"
Jason Gray-Stanford "Komisario Randall Disher"
Stanley Kamel "Tohtori Charles Kroger"
Ted Levine "Kapteeni Leland Stottlemeyer"
Tony Shalhoub "Adrian Monk"
Traylor Elizabeth Howard "Natalie Teeger"

Bitty Schram "Sharona Fleming" IMDb

Bitty Schram syntyi 17.7.1968 New York Cityssä, New Yorkissa. Hänen läpimurtoroolinsa oli elokuvassa Omaa luokkaansa (A League of Their Own). Hän on myös näytellyt elokuvissa Kissing A Fool, One Fine Day, Marvinin tyttäret (Marvin's Room), The Pallbearer, Verkon kuristuksessa (Caught), Kuka sieppaa kenet? (Chasers), The Night We Never Met, Fathers and Sons ja Cleopatra's Second Husband. Schram on tehnyt uraa myös teatterissa; hän oli mm. yksi alkuperäisistä jäsenistä Broadwayn hitissä Laughter on the 23rd Floor.

Emmy Clarke "Julie Teeger" IMDb

Emmy Clarke syntyi 25.9.1991. Hänellä on kaksi sisarusta, isoveli Patrick ja pikkusisko Bridget. Clarken ensimmäinen rooli oli TV-elokuvassa My House in Umbria. Hän ansaitsi roolillaan Young Artist-palkinnon vuonna 2004. Hän on näytellyt myös elokuvassa Fur.

Hector Elizondo "Tohtori Neven Bell" IMDb

Hector Elizondo syntyi 22.12.1936 New York Cityssä, New Yorkissa. Hän on eronnut kahdesti ja on nyt naimisissa Carolee Campbellin kanssa. Hänellä on poika ensimmäisestä avioliitostaan. Hän näytteli tohtori Phillip Wattersia Chicagon lääkäreissä (Chicago Hope) vuosina 1994-2000, josta hänet palkittiin Emmyllä, ALMA-palkinnolla ja useilla ehdokkuuksilla. Elizondo on näytellyt yli kahdeksassakymmenessä elokuvassa, joihin kuuluu mm. Pretty Woman, Prinsessapäiväkirjat (The Princess Diaries) ja Prinsessa päiväkirjat 2 (The Princess Diaries: Royal Engagement). 80-luvulla hän ystävystyi Garry Marshallin kanssa ja on esiintynyt kahdessatoista tämän elokuvista.

Jason Gray-Stanford "Komisario Randall Disher" IMDb

Jason Gray-Stanford syntyi 19.4.1970 Vancouverissa, Kanadassa. Hän on näytellyt muun muassa elokuvissa Mystery, Alaska ja Kaunis mieli (A Beautiful Mind). Hän on vieraillut mm. sarjoissa Salaiset kansiot (The X-files), Tähtiportti (Stargate SG-1) ja Taken. Hän ystävystyi Russel Crowen kanssa elokuvan Mystery, Alaska kuvauksissa.

Stanley Kamel "Tohtori Charles Kroger" IMDb

Stanley Kamel syntyi 1.1.1943 South Riverissä, New Jerseyssä. Hän ehti vierailla yli kahdeksassakymmenessä TV-sarjassa. Näihin kuuluivat mm. Kojak, Charlien enkelit (Charlie's Angels), Knight Rider, L.A. Law, Matlock, Tyttökullat (The Golden Girls), Ihmemies MacGyver (MacGyver), Melrose Place, Beverly Hills, 90210, Teho-osasto (ER), Seitsemäs taivas (7th Heaven), NYPD Blue, Star Trek- Uusi sukupolvi (Star Trek: The Next Generation), Murder One, Dark Angel, Mullan alla (Six Feet Under), West Wing (The West Wing) ja Reba. Kamel kuoli sydänkohtaukseen vuonna 2008. Monkin seitsemännen tuotantokauden ensimmäinen jakso on omistettu hänen muistolleen.

Ted Levine "Kapteeni Leland Stottlemeyer" IMDb

Ted Levine syntyi 1957 Bellairessa, Ohiossa. Hän on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta, tytär Melissa ja poika, Mac. Levine muistetaan ehkäpä parhaiten Uhrilampaista (The Silence Of The Lambs) murhaaja Jame "Buffalo Bill" Gumbina. Elokuvan jälkeen hänellä on ollut vaikeuksia saada rooleja muina kuin sadistisina murhaajina. Tämän takia hän valitsee mieluiten rooleja esimerkiksi tavallisena perheenisänä.

Tony Shalhoub "Adrian Monk" IMDb

Tony Shalhoub syntyi 9.10.1953 Wisconsinissa. Hän on naimisissa näyttelijä Brooke Adamsin kanssa, jonka hän tapasi heidän esiintyessään Broadwayn näytelmässä The Heidi Chronicles. Heillä on kaksi adoptoitua tytärtä, Josie ja Sophie. Roolillaan Adrian Monkina hän on ansainnut kolme Emmyä, kaksi Screen Actors Guild -palkintoa ja yhden Golden Globen.

Traylor Elizabeth Howard "Natalie Teeger" IMDb

Traylor Elizabeth Howard syntyi 14.6.1966 Orlandossa, Floridassa. Hän on eronnut kahdesti, ja hänellä on poika, Sabu, joka syntyi vuonna 2006. Howardin tunnetuimpia elokuvia ovat Me kaksi ja Irene (Me, myself & Irene) ja Son of the Mask. Hän on myös näytellyt sarjassa Kaksi kaveria ja tyttö (Two guys, a girl and pizza place) ja vieraillut West Wingissä (The West Wing).

Seuraava jakso

Suomessa TV Viisi su 26.06.2016 klo 15.00
6. kausi (u)

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
4. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
5. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
6. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
7. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
8. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA

Discshop.fi6.95 €

Monk

Kausi 1

Discshop.fi9.95 €

Monk

Kausi 2

Discshop.fi44.95 €

Monk

Kausi 4

Discshop.fi19.95 €

Monk

Kausi 6

Discshop.fi19.95 €

Monk

Kausi 7