Näyttelijät

Ariel Winter "Alex Dunphy"
Ed O'Neill "Jay Pritchett"
Eric Stonestreet "Cameron Tucker"
Jesse Tyler Ferguson "Mitchell Pritchett"
Julie Bowen "Claire Dunphy"
Nolan Gould "Luke Dunphy"
Rico Rodriguez "Manny Delgado"
Sarah Hyland "Haley Dunphy"
Sofía Vergara "Gloria Delgado-Pritchett"
Ty Burrell "Phil Dunphy"

Ariel Winter "Alex Dunphy" IMDb

Ariel Winter Workman syntyi 28. tammikuuta 1998 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän aloitti näyttelijänuransa jo 4-vuotiaana ja on antanut äänensä mm. elokuvissa Ice Age 2 - Jäätikkö sulaa ja Poutapilviä ja lihapullakuuroja. Ariel on näytellyt mm. elokuvissa A Thousand Words, Excision, Killers, One Missed Call ja Kiss Kiss Bang Bang sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Aavekuiskaaja, Monk, Bones, Muodon vuoksi, Criminal Minds - FBI-tutkijat ja Teho-osasto.

Ed O'Neill "Jay Pritchett" IMDb

Edward O'Neill syntyi 12. huhtikuuta 1946 Youngstownissa, Ohiossa. Hän on naimisissa Catherine Rusoffin kanssa ja heillä on kaksi tytärtä. Ed tunnetaan parhaiten Al Bundyn roolista Pulmuset tv-sarjassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Spartan, Lucky numbers - kaikki pelissä, Luunkerääjä ja Ford Fairlane - rokkidekkari sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa John from Cincinnati, Kasvottomat sotilaat, West Wing, Dragnet ja Kovat otteet.

Eric Stonestreet "Cameron Tucker" IMDb

Eric Allen Stonestreet syntyi 9. syyskuuta 1971 Kansas Cityssa, Kansasissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Bad Teacher, American Crude, Melkein julkkis ja The Island sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa C.S.I., Muodon vuoksi, Monk, NCIS rikostutkijat, Pushing Daisies, Mentalist ja Bones.

Jesse Tyler Ferguson "Mitchell Pritchett" IMDb

Jesse Tyler Ferguson syntyi 22. lokakuuta 1975 Missoulassa, Montanassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Wonderful World, Untraceable, Love in Manhattan ja Ordinary Sinner sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Ruma Betty ja The Class.

Julie Bowen "Claire Dunphy" IMDb

Julie Bowen Luetkemeyer syntyi 3. maaliskuuta 1970 Baltimoressa, Marylandissa. Hän on naimisissa Scott Phillipsin kanssa ja heillä on lapset Oliver (s. 2007), John ja Gus (s. 2009). Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Ed ja Boston Legal. Julie on näytellyt mm. elokuvissa Kaameat pomot, Jumping the Broom ja Crazy on the Outside sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Monk, Weeds, Lost ja Dawson's Creek.

Nolan Gould "Luke Dunphy" IMDb

Nolan Gould syntyi 28. lokakuuta 1998. Hän aloitti uransa mainoksissa ja siirtyi sitten näyttelijäksi. Nolan on Mensan jäsen ja hypännyt useamman luokan yli koulussa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Vain seksiä, Ghoul, Hysteria, Montana ja Tunteet ilman sanoja.

Rico Rodriguez "Manny Delgado" IMDb

Rico Rodriguez syntyi 31. heinäkuuta 1998 College Stationissa, Teksasissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The No Sit List, Opposite Day ja Epic Movie sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Muodon vuoksi, Kovan onnen kundi, Teho-osasto ja NCIS rikostutkijat.

Sarah Hyland "Haley Dunphy" IMDb

Sarah Jane Hyland syntyi 24. marraskuuta 1990 New York Cityssä. Hän seurustelee Matt Prokopin kanssa. Sarah on näytellyt mm. elokuvissa Conception, Struck by Lightning, Cougars, Inc., Monster Heroes ja Spanglish - kielikukkasia sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki: Erikoisyksikkö, Lipstick Jungle ja Enkelin kosketus.

Sofía Vergara "Gloria Delgado-Pritchett" IMDb

Sofia Margarita Vergara syntyi 10. heinäkuuta 1972 Barranquillassa, Kolumbiassa. Hän on naimisissa Joe Manganiellon kanssa. Sofia on ollut naimisissa Joe Gonzalezin kanssa ja heillä on poika Manolo (s. 1992). Sofia on näytellyt mm. elokuvissa Lords of Dogtown, Naistenmies pulassa, Big Trouble ja Smurffit sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Teoria miehistä, Dirty Sexy Money ja Entourage.

Ty Burrell "Phil Dunphy" IMDb

Ty Burrell syntyi 22. elokuuta 1967 Grants Passissa, Oregonissa. Hän on näytelly mm. elokuvissa The Incredible Hulk, Morning Glory, The Darwin Awards, Isku Mogadishuun, Kuolleiden aamunkoitto, Fur ja National Teasure: Salaisuuksien kirja sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Damages, Takaisin ruutuun, Kova laki ja West Wing.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa ABC ke 26.09.2018
10.1

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Moderni perhe

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Moderni perhe

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Moderni perhe

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Moderni perhe

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Moderni perhe

Kausi 5

CDON.com19.95 €

Moderni perhe

Kausi 6

CDON.com9.95 €

Moderni perhe

Kausi 7

CDON.com34.95 €

Moderni perhe

Kausi 8