Henkilöt

Alex Dunphy
Cameron Tucker
Claire Dunphy
Gloria Delgado-Pritchett
Haley Dunphy
Jay Pritchett
Luke Dunphy
Manny Delgado
Mitchell Pritchett
Phil Dunphy

Alex Dunphy

Alexandria "Alex" Dunphy on Clairen ja Philin 14-vuotias tytär. Hän on älykäs ja onnistuu usein antamaan takaisin sisaruksilleen. Alex haluaa tunnustusta saavutuksistaan. Hän soittaa selloa ja pelaa lacrossea. Alexilla ei ole paljoa ystäviä, paitsi pieni fanijoukko koulussa.

Cameron Tucker

Cameron "Cam" Tucker on Mitchellin elämänkumppani ja Lilyn toinen isä. Hän on luonteeltaan leppoinen ja dramaa rakastava. Cameron pitää penkkiurheilusta, koska pelasi nuorena amerikkalaista jalkapalloa. Cameronilla on paljon erikoisia harrastuksia, kuten japanilaise kukka-asetelmat. Cameron on nyt koti-isä, mutta työskentli aiemmin musiikin opettajana.

Claire Dunphy

Claire Dunphy on Jayn tytär, Mitchellin isosisko ja Philin vaimo. Dunphyn perheeseen kuuluu kolme lasta Haley, Alex ja Luke. Nuorempana Claire oli villi ja teki kaikenlaista kiellettyä. Claire on rakastava äiti, mutta hänellä on toisinaan vaikeuksia pitää lapsensa kurissa. Hän järjestää usein perhetapaamisia.

Gloria Delgado-Pritchett

Gloria Delgado-Pritchett on naimisissa Jayn kanssa ja hänellä on poika Manny. Hän on kotoisin kolumbialaisesta pikkukaupungista, jossa tapahtuu eniten murhia maailmassa. Gloria on tietämättään erittäin huono kuski. Hänen aksenttinsa ja upea ulkonäkönsä huomataan usein. Gloria on hyvin uskonnollinen.

Haley Dunphy

Haley Gwendolyn Dunphy on Clairen ja Philin 15-vuotias esikoinen. Hän keskittyy enemmän sosiaalisen statuksen ylläpitämiseen kuin opiskeluun ja vaikuttaa välillä hieman tyhmältä. Haley seurustelee Dylanin kanssa. Hän joutuu usein häpeämään vanhempiaan.

Jay Pritchett

Jay Pritchett on naimisissa Glorian kanssa ja perheeseen kuuluu myös Glorian poika Manny. Jaylla on aiemmasta liitostaan aikuiset lapset Claire ja Mitchell. Jay välittää isosta perheestään paljon ja vaikuttaa usein sen selväjärkisimmältä jäseneltä. Hän on Vietnamin veteraani ja johtaa menestyvää yritystä.

Luke Dunphy

Lucas "Luke" Dunphy on Clairen ja Philin 13-vuotias kuopus. Hän tekee välillä koiruuksia ja on muutenkin omapäinen. Luke ei anna ymmärrä tekojensa seurauksia, kuten lapsilla on tapana.

Manny Delgado

Manuel "Manny" Alberto Delgado on Glorian ja hänen ex-miehensä Javier Delgadon 13-vuotias poika. Manny on erittäin sosiaalinen, itsevarma, älykäs ja pikkuvanha. Hän osoittaa intohimoa elämää kohtaan äitinsä tavoin ja osaa myös olla romanttinen. Manny on ihastunut Haleyhin. Hän harrastaa jalkapalloa, miekkailua ja shakinpeluuta.

Mitchell Pritchett

Mitchell Pritchett on Jayn poika, Clairen veli ja hänen elämänkumppaninsa on ollut viiden vuoden ajan Cameron. Heillä on myös Vietnamista adoptoitu tytär Lily. Mitchell ja Cameron ovat usein toistensa vastakohdat. Mitchell on ylisuojeleva ja varoivainen isä. Hän on ammatiltaan asianajaja. Mitchell ei peittele homoseksuaalisuuttaa ja suhtautuu homofobiaan pitämällä puheita.

Phil Dunphy

Philip "Phil" Dunphy on naimisissa 16 vuotta Clairen kanssa ja heillä on kolme lasta. Phil on mielestään cooli isä ja yrittää löytää yhteyden lastensa kanssa. Phil on erittäin kilpailuhenkinen ja työskentelee kiinteistövälittäjänä. Hän on kiinnostunut kodin korjaustöistä, mutta ei tunnu koskaan saavan niitä aikaiseksi.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa ABC ke 26.09.2018
10.1

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Moderni perhe

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Moderni perhe

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Moderni perhe

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Moderni perhe

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Moderni perhe

Kausi 5

CDON.com19.95 €

Moderni perhe

Kausi 6

CDON.com9.95 €

Moderni perhe

Kausi 7

CDON.com34.95 €

Moderni perhe

Kausi 8