Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Miehen puolikkaat > Näyttelijät

Miehen puolikkaat - Näyttelijät

Angus T. Jones "Jake Harper" IMDB

Angus Turner Jones syntyi 8. lokakuuta 1993 Austinissa, Teksasissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Bringing down the house - elämä on laiffii, Audrey's Rain, The Rookie ja See Spot Run sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Hannah Montana ja Teho-osasto.

Ashton Kutcher "Walden Schmidt" IMDB

Christopher Ashton Kutcher syntyi 7. helmikuuta 1978 Cedar Rapids, Iowassa. Hän on naimisissa Demi Mooren kanssa, mutta he ovat eroamassa. Hänet muistetaan mm. tv-sarjoista 70's Show ja Punk'd. Ashton on näytellyt mm. elokuvissa New Year's Eve, Perhosvaikutus, Ystävänpäivä, Killers, Näin ystävien kesken, Tapahtui Vegasissa, Meripelastaja, Bobby, Dude, Where's My Car? ja A Lot Like Love. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Ammu vaan! ja Perhe paketissa.

Charlie Sheen "Charlie Harper" IMDB

Carlos Irwin Estevez syntyi 3. syyskuuta 1965 New York Cityssa. Hänen isänsä on kuuluisa näyttelijä Martin Sheen ja Charliella on myös kolme näyttelevää sisarusta. Hän on naimisissa Brooke Muellerin kanssa ja heillä on kaksospojat Bob ja Max (s. 2009). Hänellä on myös lapset Sam (s. 2004) ja Lola (s. 2005) Denise Richardsin kanssa sekä Cassandra (s. 1984) Paula Profitin kanssa. Charlie on on näytellyt mm. elokuvissa Platoon - nuoret sotilaat, Piru mieheksi, Hot Shots! ja Nuoret sankarit sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Frendit ja Spin City.

Conchata Ferrell "Berta" IMDB

Conchata Galen Ferrell syntyi 28. maaliskuuta 1943 Charlestonissa, Etelä-Virginiassa. Hän on naimisissa Arnold Anders Andersonin kanssa ja heillä on tytär Samantha. Conchata on näytellyt mm. elokuvissa Erin Brockovich, Herra Deeds, K-PAX ja Rankka pakomatka sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa L.A. Law, Amyn lailla, Sabrina teininoita, Teho-osasto ja Suositut.

Holland Taylor "Evelyn Harper" IMDB

Holland Taylor syntyi 14. tammikuuta 1943 Philadelphiassa, Pennsylvaniassa. Hän on ei ollut naimisissa eikä hänellä ole lapsia. Holland näytteli vakituisesti sarjassa Oikeus ja kohtuus. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Baby Mama, Hääheila, The Chosen One ja Blondin kosto sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa L-koodi, Monk ja Ally McBeal.

Jon Cryer "Alan Harper" IMDB

Jonathan Niven Cryer syntyi 16. huhtikuuta 1965 New York Cityssa. Hän on naimisissa Lisa Joynerin kanssa ja heillä on adoptiotytär Daisy (s. 2009). Jon on ollut myös naimisissa Sarah Triggerin kanssa ja heillä on poika Charlie (s. 2000). Jon on näytellyt mm. elokuvissa Pretty in Pink, Pyhä myyntitykki, Hot Shots! ja Stay Cool sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Tohtori Becker, Oikeus ja kohtuus ja Kaksi kaveria, tyttö ja pizzapaikka.

Marin Hinkle "Judith Harper" IMDB

Marin Elizabeth Hinkle syntyi 23. maaliskuuta 1966 Dar es Salaamissa, Tansaniassa. Hän on naimisissa Randall Sommerin kanssa ja heillä on yksi lapsi. Hän on näytellyt vakituisesti tv-sarjassa Vielä kerran. Marin on näytellyt mm. elokuvissa Imagine That, Weather Girl, Rails & Ties ja Rakkaat rikkaat ystävät sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kasarmin naiset, Kova laki, Perhesiteet, Rakkauden anatomia ja Ilman johtolankaa.

Melanie Lynskey "Rose" IMDB

Melanie Jayne Lynskey syntyi 16. toukokuuta 1977 New Plymouthissa, Uudessa-Seelannissa. Hän on naimisissa Jimmi Simpsonin kanssa. Melanie on näytellyt mm. elokuvissa Isiemme liput, Ilmiantaja!, Sweet Home Alabama, Kohti uutta ja Taivaalliset olennot sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa L-koodi, Vihjeet hukassa ja Shield.

Seuraava jakso

Suomessa Sub ke 02.07.2014 klo 20.30
1. kausi (u)

USA:ssa Tauolla

Viralliset sivut

Miehen Puolikkaat - Kausi 1
CDON.com

CDON.com   11.95 €
Miehen Puolikkaat - Kausi 2
CDON.com

CDON.com   11.95 €
Miehen Puolikkaat - Kausi 3
CDON.com

CDON.com   11.95 €
Miehen Puolikkaat - Kausi 4
CDON.com

CDON.com   11.95 €
Miehen Puolikkaat - Kausi 5
CDON.com

CDON.com   11.95 €
Miehen Puolikkaat - Kausi 6
CDON.com

CDON.com   16.95 €
Miehen Puolikkaat- Kausi 7
CDON.com

CDON.com   11.95 €
Miehen Puolikkaat- Kausi 8
CDON.com

CDON.com   11.95 €
Miehen Puolikkaat- Kausi 9
CDON.com

CDON.com   21.95 €
Miehen Puolikkaat- Kausi 10
CDON.com

CDON.com   24.95 €