Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Miehen puolikkaat > Henkilöt

Miehen puolikkaat - Henkilöt

Alan Harper

Alan Jerome Harper on Charlien veli ja Jaken isä. Hän on ollut naimisissa Judithin ja Kandin kanssa, mutta molemmat liitot päättyivät eroon. Alan on ammatiltaan kiropraktikko. Hän on naisten seurassa ujo. Alan on pihi, pikkutarkka ja neuroottinen, mikä ärsyttää muita.

Berta

Berta on Charlien kotiapulainen. Hän tuli raskaaksi hyvin nuorena, joten hänellä on kolme tytärtä, joista Naomi ja Cheryl Ann ovat vierailleet sarjassa sekä tyttärentytär Prudence. Berta tekee kotitöitä myös ikääntyvälle rokkistara Steve Tylerille. Berta tunnetaan pistävästä huumoristaan ja sutkautuksistaan. Hän tietää paikkansa eikä anna Alanin määräillä häntä.

Charlie Harper

Kaudet 1-8. Charles Francis "Charlie" Harper on Alanin isoveli ja Jaken setä. Saatuaan potkut Juilliardista, Charlie alkoi tehdä mainosmusiikkia ja elää sillä nyt leveästi. Hän asuu merenrantahuvilassa Malibussa ja tekee musiikkia lapsille. Hän on vannoutunut poikamies ja pelkää lapsia. Charlie iskee naisia jatkuvasti ja hankkiutuu heistä nopeasti eroon.

Evelyn Harper

Evelyn Harper on Alanin ja Charlien äiti sekä Jaken isoäiti. Poikien isä kuoli ruokamyrkytykseen ja sen jälkeen Evelyn on ollut naimisissa useamman miehen kanssa. Evelyn on ammatiltaan kiinteistövälittäjä. Hän on itsenäinen nainen eikä tunnu aina välittävän perheestään.

Jake Harper

Jake Harper on Alanin ja Judithin poika. Hän on sarjan alussa 10-vuotias muuttaessaan setänsä luokse asumaan. Jake ei ole mikään järjen jättiläinen ja on erittäin hyväuskoinen. Häntä pidetään myös laiskana, paitsi syömisen suhteen. Jake menestyy huonosti koulussa, mutta vaikuttaa onnelliselta kaikesta huolimatta.

Judith Harper

Judith Harper on Alanin ex-vaimo ja Jaken äiti. Häntä pidetään huumorintajuttomana, katkerana ja tekopyhänä. Judith kiristi Alanilta erossa ison elatusmaksun, vaikka ei oikeasti tarvitsisi sitä. Alan ja Judith menivät naimisiin hyvin nuorina. Judith aloittaa suhteen Jaken lastenlääkäri Herb Melnickin kanssa.

Rose

Rosella ja Charliella oli yhden illan juttu juuri ennen sarjan alkua. Siitä alkoi Rosen pakkomielle Charlieta kohtaan. Hän vainoaa miestä ja viettää joskus salaa aikaa Charlien kotona. Rose haluaisi parisuhteen, mutta vaikka Charlie ei haluakaan, hän silti kaipaa naista jos tätä ei näy.

Walden Schmidt

Walden Schmidt tulee sarjaan 9. kaudella. Hän tapaa Alanin yritettyään juuri itsemurhaa vaimonsa Bridgetin tähden. Walden on rikas internet-yrittäjä, joka myi ideansa Microsoftille. Tavattuaan Alanin hän päättää ostaa Charlien rantatalon.

Seuraava jakso

Suomessa Sub ke 02.07.2014 klo 20.30
1. kausi (u)

USA:ssa Tauolla

Viralliset sivut

Miehen Puolikkaat - Kausi 1
CDON.com

CDON.com   11.95 €
Miehen Puolikkaat - Kausi 2
CDON.com

CDON.com   11.95 €
Miehen Puolikkaat - Kausi 3
CDON.com

CDON.com   11.95 €
Miehen Puolikkaat - Kausi 4
CDON.com

CDON.com   11.95 €
Miehen Puolikkaat - Kausi 5
CDON.com

CDON.com   11.95 €
Miehen Puolikkaat - Kausi 6
CDON.com

CDON.com   16.95 €
Miehen Puolikkaat- Kausi 7
CDON.com

CDON.com   11.95 €
Miehen Puolikkaat- Kausi 8
CDON.com

CDON.com   11.95 €
Miehen Puolikkaat- Kausi 9
CDON.com

CDON.com   21.95 €
Miehen Puolikkaat- Kausi 10
CDON.com

CDON.com   24.95 €