Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > Lost > Näyttelijät

Lost - Näyttelijät

Daniel Dae Kim "Jin-Soo Kwon" IMDB

Daniel Dae Kim syntyi 4.8.1968 Pusanissa, Etelä-Koreassa. Huolimatta kotimaastaan, Daniel kasvoi Eastonissa, Pennsylvaniassa. Hän on naimisissa ja heillä on kaksi lasta. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Crash, Ride or Die, Hulk sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 24, Shield, Teho-osasto (ER), Amorin apulainen (Miss Match), Ilman johtolankaa (Without a Trace), Angel, CSI, Siskoni on noita (Charmed), Erilaiset ystävät (Any Day Now), Ally McBeal, Viiden juttu (Party of Five) ja Vielä kerran (Once and Again).

Dominic Monaghan "Charlie Pace" IMDB

Dominic Bernard Patrick Luke Monaghan syntyi 8.12.1976 Berliinissä, Saksassa. Dominic tunnetaan parhaiten roolistaan elokuvatrilogiassa Taru sormusten herrasta (Lord of the Rings), jossa hän esitti hobitti Merriä. Hän on näytellyt myös mm. elokuvissa Shooting Livien, The Purifiers ja An Insomniac''s Nightmare ja vieraillut mm. tv-sarjoissa Täydelliset naiset ja FlashForward.

Elizabeth Mitchell "Juliet Burke" IMDB

Elizabeth Mitchell syntyi 27. maaliskuuta 1970 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Chris Soldevillan kanssa ja heillä on poika Christopher (s. 2005). Elizabeth on näytellyt mm. elokuvissa Running Scared, Nurse Betty, Frequency ja Gia sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa House, Everwood, C.S.I., Teho-osasto (ER) ja Suhteellista (Significant Others).

Emilie de Ravin "Claire Littleton" IMDB

Emilie de Ravin syntyi 27.12.1981 Mount Elizassa, Australiassa. Hän on naimisissa Josh Janowiczin kanssa. Hänet muistetaan parhaiten tv-sarjasta Roswell, jossa hän näytteli kaksi kautta. Emilie on vieraillut mm. tv-sarjoissa CSI Miami, NCIS Rikostutkijat (Naval Criminal Investigative Service) ja BeastMaster.

Evangeline Lilly "Kate Austen" IMDB

Nicole Evangeline Lilly syntyi 3.8.1979 Fort Saskatchewanissa, Kanadassa. Hän työskenteli mallina kuuluisassa Ford -mallitoimistossa ennen näyttelijänuraansa. Ennen Lostia hän esiintyi mainoksissa ja pienissä rooleissa mm. tv-sarjoissa Smallville, Pelastaja (Tru Calling) ja Judgment Day sekä elokuvissa White Chicks, Freddy vs. Jason ja Rankka viikonloppu (The Long Weekend).

Henry Ian Cusick "Desmond Hume" IMDB

Henry Ian Cusick syntyi 17.4.1967 Trujillossa, Perussa. Hän on naimisissa Annie Woodin kanssa ja heillä on kolme lasta. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Half Light - Rajamailla, Rakkauden riivaamat (Possession) ja The Gospel of John sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 24, Midsomerin murhat (Midsomer Murders), Sairaalaelämää (Casualty) ja 2000 eekkeriä taivasta (Two Thousand Acres of Sky).

Jorge Garcia "Hugo Reyes" IMDB

Jorge Garcia syntyi 28.4.1973 Omahassa, Nebraskassa. Hän seurustelee Malia Hansenin kanssa. Näyttelemisen lisäksi Jorge on tehnyt uraa myös stand-up koomikkona. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Little Athens, The Good Humor Man ja Our Time Is Up sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Jäitä hattuun (Curb Your Enthusiasm) ja Spin City. Tohtori Becker (Becker) ja Alcatraz tv-sarjoissa hän näytteli vakituisesti.

Josh Holloway "James Ford" IMDB

Josh Holloway syntyi 20.4.1969 San Josessa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Yessica Kumalan kanssa. Komea Josh teki mallintöitä ennen näyttelijänuraansa. Hänen juurensa ovat Skotlannissa ja Hollannissa. Josh on näytellyt mm. elokuvissa Dr. Benny, Sabretooth, Whisper, Moving August, Cold Heart ja Mi Amigo sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa NCIS Rikostutkijat (Naval Criminal Investigative Service), CSI, Angel ja Walker, Texasista (Walker, Texas Ranger).

Kim Yoon-jin "Sun Kwon" IMDB

Kim Yoon-jin syntyi 7.11.1973 Seoulissa, Etelä-Koreassa. On asunut suurimman osan elämästään New Yorkissa, mutta puhuu sujuvasti koreaa. Kim on myös ammattilainen monissa tanssi- ja taistelulajeissa. Hän on menestyvä näyttelijä Aasiassa, mutta päätti saada mainetta myös Amerikassa ja haki Lost -sarjaan. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Rush!, Yesterday ja Shiri (Swiri).

Matthew Fox "Jack Shephard" IMDB

Matthew Fox syntyi 14.7.1966 Crowheartissa, Wyomingissa. Hän on naimisissa Margherita Ronchi'n kanssa ja heillä on kaksi lasta, Kyle (s. 1998) ja Byron (s. 2001). Matthew halusi alunperin työskennellä Wall Streetilla, mutta päätyi mallintöiden kautta näyttelemään. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Vantage Point, We Are Marshall ja A Token for Your Thoughts. Hän on näytellyt vakituisesti tv-sarjassa Viiden juttu (Party of Five).

Michael Emerson "Benjamin Linus" IMDB

Michael Emerson syntyi 1955 Toledossa, Iowassa. Hän on naimisissa Carrie Prestonin kanssa. Michael on näytellyt mm. elokuvissa Saw, Zorron Legenda (The Legend of Zorro), Kohtalokas syrjähyppy - Unfaithful, Rakkaudesta peliin (For Love of the Game) ja Petkuttajat (The Impostors) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki: Erikoisyksikkö (Law and Order: Special Victims Unit), Ilman johtolankaa (Without a Trace), Oikeus ja kohtuus (The Practice) ja Salaiset kansiot (The X-Files).

Naveen Andrews "Sayid Jarrah" IMDB

Naveen William Sidney Andrews syntyi 17.1.1969 Lontoossa, Iso-Britanniassa. Hänen juurensa ovat Intiassa. Hän seurustelee näyttelijä Barbara Hersheyn kanssa. Naveenilla on yksi lapsi Jaisal (s. 1992) suhteestaan opettajaansa Geraldone Feakinsiin. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Planet Terror, Englantilainen potilas (The English Patient), Hilpeys ja ennakkoluulo (Bride & Prejudice), Rollerball, Drowning on Dry Land, London Kills Me - Levottomat jalat ja Kaverini mahtava Joe (Mighty Joe Young).

Terrance O'Quinn "John Locke" IMDB

Terrance O'Quinn syntyi 15.7.1952 Newberryssä, Michiganissa. Hän on naimisissa Lauriensa kanssa ja heillä on kaksi lasta, Jack ja Rob. Terryllä on myös edellisestä suhteestaan pojat Oliver ja Hunter. Hän on näytellyt useissa jaksoissa tv-sarjoissa Alias, West Wing, Kunnian miehet (JAG) ja Salaiset kansiot (The X-Files). Terry on näytellyt mm. elokuvissa Phenomenon II, Old School, American Outlaws - viimeiset lainsuojattomat ja Taistelu tulevaisuudesta (The X-Files) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa NCIS Rikostutkijat (Naval Criminal Investigative Service), Kova laki (Law & Order), Roswell ja L.A. Law.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Lost - Kaudet 1-6
CDON.com
CDON.com
79.95 €