Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > Lost > Jaksot > 4. kausi

Lost - 4. kauden jaksot

4.1 Lopun alku (The Beginning of the End)

 • Ensiesitys Suomessa: 13.03.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 31.01.2008

Saarella iloitaan pian tulevista pelastajista. Ben haluaa Daniellen lähtevän pakoon Alexin kanssa. Desmond palaa rannalle ikävien uutisten kera. Sawyer, Hurley, Juliet ja Sayid lähtevät varoittamaan Jackia Charlien viestistä. Naomi karkaa, mutta Kate löytää hänet. Hurley törmää Lockeen viidakossa. Joukko jakaantuu kahtia, Locken vetämä porukka menee piiloon ja Jackin vetämä odottamaan pelastajia. Tulevaisuuden näkymissä kerrotaan, kuin Hurley ajoi kolarin ja palasi mielisairaalaan. Hän näkee näkyjä Charliesta. Jack vierailee hänen luonaan ja haluaa salaisuuden pysyvän turvassa.

4.2 Todettu menehtyneiksi (Confirmed Dead)

 • Ensiesitys Suomessa: 20.03.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 07.02.2008

Helikopterista hyppää kolme matkustajaa ja pilotti. Kate ja Jack törmäävät ensin Danieliin ja sitten Milesiin. He alkavat epäillä jonkin olevan vialla, kun miehet uhkailevat aseilla. Muut tulevat kuitenkin avuksi. Helikopteriväki haluaa ottaa yhteyttä laivaan yksityisesti. Locke johdattaa joukkoaan kiertoteitse. Sawyer hermostuu Beniin. He törmäävät Charlotteen. Jackin joukko löytää pilotti Frankin. Takaumissa kerrotaan neljästä helikopterissa olleesta silloin, kun Oceanic 815:n hylky löydettiin merenpohjasta lähellä Balia ja kaikkien matkustajien väitettiin kuolleen.

4.3 Ekonomisti (The Economist)

 • Ensiesitys Suomessa: 27.03.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 14.02.2008

Sayid, Kate ja Miles lähtevät pelastamaan Charlotte, mutta joutuvat Locken ansaan. Frank lupaa kuljettaa kolme ihmistä laivalle. Valokuva Pennystä Naomin taskussa saa Desmondin haluamaan mukaan selvittämään totuutta pelastajista. Tulevaisuuden näkymissä kerrotaan Sayidista palkkatappajana. Seuraavana listalla on Berliinissä asuva "ekonomisti", johon Sayid yrittää saada yhteyden kauniin Elsan avulla.

4.4 Huono vaihtokauppa (Eggtown)

 • Ensiesitys Suomessa: 03.04.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 21.02.2008

Locken porukka majottautuu toisilta vapautuneisiin taloihin. Ben ei edelleenkään suostu paljastamaan, kuka hänen vakoojansa laivalla on. Kate ei luota Sawyeriin, joka haluaisi muuttaa yhteen. Jin haluaisi muuttaa USA:han, Sun taas pysyä Koreassa. Miles haluaa puhua minuutin Benin kanssa ja Kate järjestää sen. Tulevaisuuden näkymässä kerrotaan Katen oikeudenkäynnistä. Syyttäjän päätodistaja on hänen heikkokuntoinen äitinsä. Jack todistaa Katen puolesta.

4.5 Vakio (The Constant)

 • Ensiesitys Suomessa: 10.04.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 28.02.2008

Frankin kuljettama helikopteri joutuu myrskyyn kesken matkan. Desmond joutuu kärsimään erikoisista sivuvaikutuksista. Porukan päästyä laivalle hän ei tunnista enää Sawyeria ja kuvittelee välillä hyppäävänsä ajassa taaksepäin vuoteen 1996, jolloin hän oli armeijan harjoitusleirillä ja juuri jättänyt Pennyn. Daniel neuvoo häntä etsimään itsensä Oxfordin yliopistosta. Jackin porukka ihmettelee, mikseivät he kuule matkaajista mitään. Daniel yrittää selittää, että aika kulkee saarella eri lailla.

4.6 Toinen nainen (The Other Woman)

 • Ensiesitys Suomessa: 17.04.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 06.03.2008

Charlotte ja Daniel katoavat viidakkoon. Jack ja Juliet lähtevät heidän peräänsä. Ben lähettää Julietille käskyn tappaa pelastajat, jotka kuulemma aikovat vapauttaa saarelle tappavaa kaasua. Ben näyttää Lockelle kassakaappinsa sisällön: tiedot laivan omistajasta, Charles Wittmoresta. Takaumissa kerrotaan, että Julietilla oli saarella suhde terapeuttinsa aviomieheen, Goodwiniin.

4.7 Ji Yeon (Ji Yeon)

 • Ensiesitys Suomessa: 24.04.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 13.03.2008

Sayid ja Desmond ovat vankeina laivalla ja saavat varoituksen vanhalta tutulta. Pian he pääsevät tapaamaan laivan kapteenia, joka kertoo yhden syyn miksi he haluavat Benin. Jinin englanti on jo melko hyvää. Hän haluaisi lapsen nimeksi Ji Yeon. Sun haluaa lähteä Locken luokse, kun pelastusta ei näy. Juliet kuitenkin yrittää vakuuttaa hänet siitä, että se olisi hengenvaarallista. Jin saa tietää Sunin uskottomuudesta. Tulevaisuuden näkymissä kerrotaan Sunin vaikeasta synnytyksestä Koreassa. Hän huutaa Jiniä luokseen, mutta häntä ei näy.

4.8 Kevin Johnson (Meet Kevin Johnson)

 • Ensiesitys Suomessa: 01.05.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 20.03.2008

Locke kertoo Milesin porukan tavoitteesta muillekin. Laivalla Sayid haluaa kuulla totuuden Michaelilta. Takaumissa kerrotaan, miten Michael saarelta pois päästyään muutti Manhattanille. Hän kertoi Waltille totuuden ja yritti itsemurhaa. Hän saa kuitenkin tarjouksen vanhalta tutulta ja pestautuu Wittmoren laivaan kansiapulaiseksi.

4.9 Tulevaisuus muotoutuu (The Shape of Things to Come)

 • Ensiesitys Suomessa: 08.05.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 24.04.2008

Rantaan huuhtoutuu miehen ruumis, joka on peräisin veneeltä. Daniel käyttää saaren välineitä hyväkseen saadakseen yhteyden morsettamalla laivalle. Locke saa oudon puhelun, joka säikäyttää Benin. Pian Locken porukalla on kiire suojaan sotilaiden tulitukselta. Heillä on panttivankinaan Alex. Tulevaisuuden näkymissä kerrotaan Benistä, joka värvää vaimoaan surevan Sayidin.

4.10 Mukava juttu kotona (Something Nice Back Home)

 • Ensiesitys Suomessa: 15.05.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 01.05.2008

Bernard ja muut rannalla olijat haluavat vastauksia Danielilta. Jack voi huonosti ja kertoo Julietille, että hänellä on umpisuolentulehdus. Jin, Sun, Daniel ja Charlotte lähtevät hakemaan leikkaustarvikkeita asemalta. Miles löytää Karlin ja Daniellen ruumiit viidakosta. Sawyer huolehtii Aaronin turvallisuudesta. Claire katoaa. Tulevaisuuden näkymissä Jack ja Kate ovat oikeudenkäynnin jälkeen asuneet yhdessä. Hurley ei ota lääkkeitään ja välittää Jackille viestin. Jack näkee taas isänsä ja kosii Katea.

4.11 Mökkihöperyys (Cabin Fever)

 • Ensiesitys Suomessa: 22.05.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 08.05.2008

Locken, Benin ja Hurleyn etsintäreissu vaikuttaa epätoivoiselta. Laivan kapteeni palaa helikopterilla joukkoineen laivalle ja haluaa löytää tietovuodon.

4.12 Ei ole kodin voittanutta 1/2 (There's No Place Like Home, part 1)

 • Ensiesitys Suomessa: 29.05.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 15.05.2008

Sayid palaa saarelle viedäkseen loputkin ihmiset laivalle. Ben, Locke ja Hurley menevät jälleen uudelle Dharma-asemalle "siirtääkseen" saarta.

4.13 Ei ole kodin voittanutta 2/2 (There's No Place Like Home, part 2)

 • Ensiesitys Suomessa: 05.06.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 29.05.2008

Selviytyjät ja laivan henkilökunta ottavat edelleen yhteen. Oceanicin kuusikko huomaa olevansa lähellä pelastumista.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Lost - Kaudet 1-6
CDON.com
CDON.com
79.95 €