Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > Lost > Henkilöt

Lost - Henkilöt

Benjamin Linus

Mukana 2. kaudesta eteenpäin. Benjamin Linus sanoo olevansa syntyperäinen saaren asukas. Nyt hän on "toisten" johtaja ja saaren erikoisiin voimiin uskova mies. Hän on taitava suostuttelemaan ja valehtelemaan. Selviytyneet tutustuivat mieheen, kun Danielle löytää hänet eräästä ansastaan. Mies väittää olevansa kuumailmapalloilija Henry Gale. Kukaan ei kuitenkaan usko häntä täysin, joten hänet vangitaan luukun asehuoneeseen. Jack ja Locke yrittävät pitää miehen olemassaolon salassa muilta. Ben pääsee kuitenkin pakenemaan Michaelin avulla.

Charlie Pace

Kaudet 1-3. Charlie Pace on englantilainen muusikko, rock-bändi DriveSHAFT:in basisti ja sanoittaja. Hän on läheinen veljensä Liamin kanssa, joka on myös bändissä. Veljekset alkavat saada suosiota, mutta samalla alkaa myös huumeriippuvuus. Liam lähtee Sydneyhin kuntoutuskeskukseen ja perheensä luokse. Charlie seuraa häntä saadakseen bändin jälleen kasaan. Saarella Charlie yrittää heti löytää heroiinikätkönsä, mutta pääsee lopulta irti riippuvuudestaan. Hän ihastuu Claireen ja tekee kaikkensa pitääkseen naisen ja Aaron-vauvan turvassa. Charlie ystävystyy myös Ekon kanssa.

Claire Littleton

Claire Littleton on alkuperäinen australialainen. Hän aiheutti auto-onnettomuuden, minkä seurauksena hänen äitinsä on aivokuollut. Claire tapaa viimein isänsä, mutta ei halua häneltä mitään. Myöhemmin Claire tulee raskaaksi ja päättää antaa lapsen adoptoitavaksi. Selvännäkijä Malkin vaatii häntä kasvattamaan lapsen itse ja järjestää hänelle lennon Los Angelesiin. Saarella Claire joutuu siepatuksi, mutta pääsee turvallisesti takaisin ja synnyttää pojan, Aaronin. Hän on alusta asti Charlien hyvä ystävä.

Desmond Hume

Mukana 2. kaudesta eteenpäin. Desmond Hume on työskennellyt Skotlannin armeijassa, munkkina ja teatterilavastajana. Desmond on kärsinyt alkoholiongelmasta ja joutui erotetuksi luostarista. Hän kutsuu silti miehiä veljiksi. Hän tapasi elämänsä rakkauden Penelopen jätettyään morsiamensa Ruthin. Pennyn isä vastustaa liittoa, joten Desmondin täytyy todistaa olevansa naisen arvoinen osallistumalla purjehduskisaan. Hänen veneensä joutuu myrskyn kynsiin ja Desmond rantautuu saarelle. Desmond opetetaan käyttämään luukkua ja syöttämään numeroita. Selviytyjien löydettyä luukun ja tuhottua sen, Desmond katoaa hetkeksi. Hän kuitenkin palaa saarelle, sillä ei löydä tietä pois.

Hugo Reyes

Hugo "Hurley" Reyes työskenteli hampurilaispaikassa. Häntä tuntuu seuraavan huono onni. Oltuaan mukana kaksi kuolonuhria vaatineessa onnettomuudessa, Hurleyn äiti lähettää poikansa mielisairaalaan. Siellä Hurley kehittää itselleen mielikuvituskaveri Daven. Päästyään pois, Hurley täytti lottokupongin erään potilaan hokemilla numeroilla ja voitti miljoonia. Kaikki hänen ympärillään alkavat kärsiä, mutta Hurleyllä itsellään käy hyvä tuuri koko ajan. Hän alkaa uskoa numeroiden olevan kirottuja ja lähtee Australiaan selvittämään asiaa. Saarella Hurley on vitsaileva ja kaikkien kaveri. Hän yrittää tehdä ajasta saarella miellyttävämpää. Hurleyn erityinen intohimo on autot. Hän ihastuu Libbyyn.

Jack Shephard

Jack Shephard on selkäydinkirurgiaan erikoistunut lääkäri. Jackilla on tapana sanoa asiat kylmästi ja suoraan. Hän on eronnut pettävästä vaimostaan Sarahista, joka oli hänen potilaansa. Jack lähtee Australiaan etsimään alkoholisoitunutta lääkäri-isäänsä ja löytää hänet ruumishuoneelta. Saarella Jack ottaa heti alussa johtajan roolin ja auttaa selvinneitä heidän vammoissaan. Jack on usein eri mieltä muiden johtajiksi pyrkivien, kuten Locken ja Sawyerin kanssa. Jackilla on tunteita Katea kohtaan.

James Ford

James "Sawyer" Ford on huijari, joka on ottanut lempinimensä perheensä tuhonneelta mieheltä. Sawyer huijaa varakkaita naisia antamaan hänelle rahansa viettelemällä heidät. Sawyer on istunut myös vankilassa. Saarella kukaan ei pidä tästä nimittelevästä, varastelevasta ja väkivaltaisesta miehestä, joten Sawyer on paljon omissa oloissaan. Sawyerilla on kuitenkin herkkä puolensa. Myös muutama selviytyneistä naisista on ihastunut häneen.

Jin-Soo Kwon

Jin-Soo Kwon on kalastajan poika ja Sunin aviomies. Hän joutuu työskentelemään Sunin isälle likaisissa tehtävissä. Jin ei osaa englantia eikä tiedä vaimonsa osaavan. Saarella Jin käyttää taitojaan kalastaessa. Jin suojelee Sunia eikä halua tämän näyttäytyvän liian avonaisissa vaatteissa. Jin päättää lähteä Michaelin rakentamalle lautalle mukaan ja jättää Sunin saarelle. Hän alkaa pikku hiljaa puhumaan ja ymmärtämään englantia.

John Locke

John Locke on työskennellyt lelumyyjänä, kotitarkastajana ja työnjohtajana kartonkitehtaassa. Hän etsi pitkään biologista isäänsä, joka löytyykin. Mies on kuitenkin huijari, joka tarvitsee Lockelta munuaisen. Lockella on ollut suhde Helen -nimiseen naiseen. Ennen saarelle tuloaan Locke istui pyörätuolissa, johon joutumisen syy selviää jaksossa 3.13. Saarella Locken jalat toimivat kuitenkin normaalisti. Hän käyttää hyväksi jäljitys- ja metsästystaitojaan. Saaren mysteerit kiehtovat Lockea ja hän juuri löytää luukun sekä salaperäiset numerot. Lockella tuntuu olevan kyky parantua äärimmäisen nopeasti.

Juliet Burke

Mukana 3. kaudesta eteenpäin. Juliet Burke on eronnut lääkäri, joka tutkii hedelmällisyyttä. Julietin syövästä toipuva sisar Rachel toimii koekaniinina, kun Juliet yrittää saada hänen hedelmällisyytensä palaamaan. Richard ja Ethan Mittelos Bioscience -yrityksestä houkuttelevat Julietin saarelle. Juliet kuulustelee Jackia ja tekee hänelle tarjouksen tämän ollessa Benin vankina.

Kate Austen

Katherine 'Kate' Austen oli vangittuna isänsä murhasta ja istui koneessa käsiraudoissa etsivän vieressä. Hän oli paennut etsivältä jo useita kertoja aiemmin ja yrittänyt selittää tekoaan syöpään kuolevalle äidilleen. Pakonsa aikana Kate osallistui mm. pankkiryöstöön ja käytti useita aliaksia. Saarella Kate ystävystyy monien kanssa ja hänellä on syvempiä tunteita Jackia ja Sawyeria kohtaan.

Sayid Jarrah

Sayid Jarrah toimi viestintäupseerina ja kuulustelijana Irakin tasavallan armeijassa. Nuorena hän joutui taistelemaan Persianlahden sodassa ja joutui sotavangiksi. Myöhemmin hän joutui käyttämään kidutusta saadakseen haluamansa tiedot pomoilleen. Sayid tuli Australiaan peitetehtäviin. Hänen palkkionsa olisi lapsuudenystävä Nadian olinpaikan paljastuminen. Saarella Sayidiin suhtaudutaan varauksellisesti tämän rodun takia. Hän käyttää kuulustelutaitojaan hyväksi. Sayid yrittää saada yhteyden ulkopuoliseen maailmaan löytämillään välineillä. Sayid ihastuu Shannoniin.

Sun Kwon

Sun Kwon asui Soulissa, Etelä-Koreassa ja opiskeli taidehistoriaa. Sunin isä herra Paik on varakas mies eikä halua hyväksyä Jiniä perheeseen. Pariskunta yrittää saada lasta, mutta Jin on steriili. Sunilla on suhde entiseen ihastukseensa Jae Leehen, joka opettaa hänelle englannin kielen. Sun päättää karata Amerikkaan Sydneyn lentokentällä, mutta peruu aikeensa Jinin tehdessä pienen eleen. Saarella Sun kasvattaa puutarhaa ja alkaa kommunikoida salaa muiden kanssa Jinin tietämättä. Sun tulee erityisen hyvin toimeen Michaelin kanssa. Sun saa 2. kaudella tietää olevansa raskaana.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Lost - Kaudet 1-6
CDON.com
CDON.com
79.95 €