Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Kovan onnen kundi > Näyttelijät

Kovan onnen kundi - Näyttelijät

Eddie Steeples "Darnell Turner" IMDB

Eddie Steeples syntyi 25. marraskuuta 1973 Springissä, Teksasissa. Hän on tehnyt mainoksia ja selviytyi vuoden 2004 Aasian tsunamikatastrofista. Eddie on näytellyt mm. elokuvissa I Know Who Killed Me, Roman, Kaikki Alkaa A:sta (Akeelah and the Bee), Wristcutters: A Love Story, Hanaa! (Torque) ja Whoa.

Ethan Suplee "Randy Hickey" IMDB

Ethan Suplee syntyi 25. toukokuuta 1976 Manhattanilla, New Yorkissa. Hän on naimisissa Brandy Lewisin kanssa ja heillä on kaksi lasta, Francis (s. 2005) ja Billie (s. 2007). Ethan on näytellyt mm. elokuvissa Mela kateissa (Without a Paddle), Road Trip, Evoluutio (Evolution), Amyn jäljillä (Chasing Amy), Häiriköt (Mallrats), Art School Confidential ja The Fountain sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Isojen poikien leikit (Boy Meets World), Sister, Sister ja Kauhua kryptasta (Tales from the Crypt).

Jaime Pressly "Joy Turner" IMDB

Jaime Elizabeth Pressly syntyi 30. heinäkuuta 1977 Kinstonissa, Pohjois-Carolinassa. Hän on kihloissa Eric Cubichen kanssa ja heillä on yksi lapsi, Dezzi (s. 2007). Lapsena hän harrasti voimistelua ja meni mallintöihin jo nuorena. Jaime näytteli vakituisesti tv-sarjassa Jack & Jill". Hän on näytellyt mm. elokuvissa DOA: Dead or Alive, Hanaa! (Torque), Not Another Teen Movie, Ticker, Juntti-Joe (Joe Dirt) ja 100 kimmaa (100 Girls) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Siskoni on noita (Charmed), Las Vegas, Silkkiä ja luoteja (Silk Stalkings) ja Fastlane.

Jason Lee "Earl J. Hickey" IMDB

Jason Lee syntyi 25. huhtikuuta 1970 Orangessa, Kaliforniassa. Hän on eronnut vaimostaan Carmen Llywellyn ja on nyt kihloissa Beth Riesgrafin kanssa. Heillä on yksi lapsi, Pilot (s. 2003). Jason oli ammattilaisskeittaaja ennen näyttelijänuraansa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Vanilla Sky, Sydäntenmurskaajat (Heartbreakers), Häiriköt (Mallrats), Amyn jäljillä (Chasing Amy), Valtion vihollinen (Enemy of the State), Melkein julkkis (Almost Famous) ja Unensieppaaja (Dreamcatcher).

Nadine Velazquez "Catalina Aruca" IMDB

Nadine Velazquez syntyi 20. marraskuuta 1978 Chicagossa, Illinoisissa. Hän on naimisissa Marc Provissieron kanssa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa War, Kings of South Beach, House of the Dead 2, Hollywood Vice, Blast! ja Chasing Papi sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kauniit ja rohkeat (The Bold and the Beautiful), Las Vegas ja Entourage.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Kovan onnen kundi - Kausi 1
CDON.com
Discshop.fi
6.95 €
Kovan onnen kundi - Kausi 2
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Kovan onnen kundi - Kausi 3
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Kovan onnen kundi - Kausi 4
CDON.com
Discshop.fi
14.95 €
Kovan onnen kundi - Kausi 1-4
CDON.com
CDON.com
39.95 €