Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Kovan onnen kundi > Henkilöt

Kovan onnen kundi - Henkilöt

Catalina Aruca

Catalina Aruca tuli Yhdysvaltoihin vuonna 2000 ja on laiton siirtolainen. Hän on töissä siivoojana motellissa, jossa Earl ja Randy asuvat. Catalina on ansainnut elantonsa myös eksoottisena tanssijana. Hän pelkää käärmeitä ja raiskausta. Catalina ja Joy eivät tule toimeen keskenään. Catalina meni naimisiin Randyn kanssa saadakseen green cardin.

Darnell Turner

Darnell "Crab Man" Turner on Joyn aviomies ja Earl Jr.:n isä. Hän työskentelee kokkina paikallisessa Crab Shack -ravintolassa. Hän tulee hyvin toimeen Earlin kanssa. Darnellin oikea nimi on Harry Monroe, mutta hän joutui vaihtamaan sen jouduttuaan todistajansuojeluohjelmaan. Hän on kasvattanut marihuanaa asuessaan isoäitinsä kanssa.

Earl J. Hickey

Earl J. Hickey on sarjan päähenkilö ja kertoja. Ennen muodonmuutostaan hän oli työtön, joka ei kunnioittanut juuri ketään, vähiten virkavaltaa. Hän varasteli ja teki kepposia. Nyt hän kuitenkin uskoo karman lakiin ja pyrkii sovittamaan tekojaan. Hänen isänsä nimi on Carl. Earlilla on ollut vain epäonnea.

Joy Turner

Joy Turner on Earlin entinen ja Darnellin nykyinen vaimo. Hänellä on kaksi lasta, Dodge ja Earl Jr. Hän pitää kotonaan kynsisalonkia. Joy vaikuttaa usein itsekkäältä, mutta arvostaa silti läheisiään ja on hyvä äiti. Hän on hyvä tappelija, mikä saa hänet toisinaan vaikeuksiin.

Randy Hickey

Randy Hickey on Earlin vähä-älyinen veli. Hän onnistuu usein sanomaan syvällisiä asioita ja on suureksi avuksi veljelleen, vaikka joutuukin välillä tekemään uhrauksia. Randy on viaton, kuin lapsi, ja ihastunut Catalinaan. Hän pelkää lintuja ja paavin hiippaa. Randy inhoaa kissoja ja on niille allerginen. Hänellä on mm. aurinkoon tuijottamisen ennätys.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Kovan onnen kundi - Kausi 1
CDON.com
Discshop.fi
6.95 €
Kovan onnen kundi - Kausi 2
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Kovan onnen kundi - Kausi 3
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Kovan onnen kundi - Kausi 4
CDON.com
Discshop.fi
14.95 €
Kovan onnen kundi - Kausi 1-4
CDON.com
CDON.com
39.95 €