Näyttelijät

Damon Wayans Jr. "Ernie 'Coach' Tagliaboo"
Hannah Simone "Cecilia 'Cece' Parekh"
Jake Johnson "Nicholas 'Nick' Miller"
Lamorne Morris "Winston Bishop"
Max Greenfield "Schmidt"
Zooey Deschanel "Jessica 'Jess' Day"

Damon Wayans Jr. "Ernie 'Coach' Tagliaboo" IMDb

Damon Kyle Wayans Jr. syntyi 18. marraskuuta 1982 Huntingtonissa, Vermontissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Valekytät, Someone Marry Barry, Katastrofikytät ja Dance Flick. Damon näytteli vakituisesti tv-sarjassa Happy Endings.

Hannah Simone "Cecilia 'Cece' Parekh" IMDb

Hannah Simone syntyi 4. elokuuta 1980 Lontoossa, Englannissa. Hänen juurensa ovat Intiassa, Saksassa, Italiassa ja Kreikassa. Hannah on työskennellyt mm. mallina ja VJ:nä musiikkikanavalla ennen näyttelijänuraansa. Hannah on näytellyt mm. elokuvissa Oldboy, Miss India America ja Flock of Dudes sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa H+, Kojak ja Elämää Manhattanilla.

Jake Johnson "Nicholas 'Nick' Miller" IMDb

Jake Johnson syntyi 28. toukokuuta 1978 Evanstonissa, Illinoisissa. Hän on naimisissa Erin Paynen kanssa. Jake on näytellyt mm. elokuvissa Valekytät, Naapurit, 21 Jump Street, Safety Not Guaranteed ja Näin ystävien kesken sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Ghost Ghirls, NTSF:SD:SUV, FlashForward ja Paljastavat valheet.

Lamorne Morris "Winston Bishop" IMDb

Lamorne Morris syntyi 14. elokuuta 1983 Chicagossa, Illinoisissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Sex Ed, Black Rapunzel, White T ja To Have & Have More sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kroll Show ja Middle.

Max Greenfield "Schmidt" IMDb

Max Greenfield syntyi 4. syyskuuta 1980 Dobbs Ferryssä, New Yorkissa. Hän on naimisissa Tess Sanchezin kanssa ja heillä on tytär Lily. Max on näytellyt mm. elokuvissa About Alex ja They Came Together sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Ruma Betty, Veronica Mars, Kampus Greek, Happy Endings, Gilmoren tytöt, Paljastavat valheet, Castle, O.C. ja Life.

Zooey Deschanel "Jessica 'Jess' Day" IMDb

Zooey Claire Deschanel syntyi 17. tammikuuta 1980 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Jacob Pechenikin kanssa ja heillä on tytär (s. 2015). Zooey on ollut aiemmin naimisissa muusikko Benjamin Gibbardin kanssa. Zooeyn sisar Emily näyttelee Bones-sarjassa. Zooey on näytellyt mm. elokuvissa (500) Days of Summer, Linnunradan käsikirja liftareille, Yes Man, The Happening, Muuttohaluton poikamies ja Our Idiot Brother sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Bones, Weeds ja Frasier.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

New Girl

Kausi 1

CDON.com9.95 €

New Girl

Kausi 2

CDON.com19.95 €

New Girl

Kausi 3