Henkilöt

Cecilia 'Cece' Parekh
Ernie 'Coach' Tagliaboo
Jessica 'Jess' Day
Nicholas 'Nick' Miller
Schmidt
Winston Bishop

Cecilia 'Cece' Parekh

Cece Parekh on Jessin paras ystävä. Hän on ammatiltaan malli. Cece ylenkatsoo aluksi Jessin kämppiksiä, mutta aloittaa 1. kaudella seksisuhteen Schmidtin kanssa. He salaavat aluksi suhteensa eikä Cece halua myöntää haluavansa todellisen seurustelusuhteen. 2. kaudella Cece saa kuulla lapsenteon olevan hänelle ajankohtaista, joten hän suostuu vanhempiensa järjestämään avioliittoon.

Ernie 'Coach' Tagliaboo

Coach asui kämpässä 1. jaksossa Jessin muuttaessa sinne, mutta muutti sitten pois. Hän palaa sarjaan 3. kaudella. Coach on entinen urheilija ja nykyinen personal trainer, joka on saanut mm. Schmidtin hyvään kuntoon. Hän pitää itseään myös naisten miehenä.

Jessica 'Jess' Day

Jess muuttaa sarjan alussa Nickin, Schmidtin ja Coachin kämppikseksi erottuaan poikaystävästään. Coachin tilalle tulee pian Winston ja Jess alkaa oppia tuntemaan uusia ystäviään paremmin. Jess ottaa asiat tunteella eikä tunnu löytävän sitä oikeaa. Hän seurustelee mm. Paulin ja Russellin kanssa. Jess on ammatiltaan opettaja ja pitää laulamisesta. Jessin paras ystävä on Cece.

Nicholas 'Nick' Miller

Nick Miller on yksi Jessin kämppiksistä. Hänestä piti tulla asianajaja, mutta jätti koulun kesken ja ryhtyi baarimikoksi. Hänellä on aina pulaa rahasta ja on velkaa isoja summia mm. Winstonille. Nick ei pukeudu kovin tyylikkäästi ja saa kuittailua mm. huppareistaan, joihin on hyvä piiloutua. Nickilla on ollut myrskyinen suhde Carolinen kanssa. Nick on Winstonin lapsuudenystävä.

Schmidt

Schmidt on yksi Jessin kämppiksistä. Hänellä on hyvä työpaikka markkinointiassistenttina firmassa, jonka muut työntekijät ovat naisia. Schmidt on ylpeä juutalaisista juuristaan. Hän tapasi Nickin ja Winstonin opiskeluaikoina. Schmidt oli silloin ylipainoinen nörtti, mutta on nyt treenannut itsensä huippukuntoon. Schmidt löytää aina naisseuraa ja saa yllättäen vastakaikua myös Ceceltä.

Winston Bishop

Winston Bishop on yksi Jessin kämppiksistä. Hän on entinen koripalloammattilainen, mutta saa potkut latvialaisesta joukkueesta ja palaa kotimaahan. Sen jälkeen hän kokeilee erilaisia töitä löytääkseen oman juttunsa. Winston on Nickin lapsuudenystävä ja tutustui Schmidtiin collegessa. Winston rakastuu 1. kaudella Shelbyyn.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

New Girl

Kausi 1

CDON.com9.95 €

New Girl

Kausi 2

CDON.com19.95 €

New Girl

Kausi 3