Näyttelijät

Andrea Navedo "Xiomara Villanueva"
Anthony Mendez "Kertoja"
Brett Dier "Michael Cordero Jr."
Gina Rodriguez "Jane Villanueva"
Ivonne Coll "Alba Villanueva"
Jaime Camil "Rogelio De La Vega"
Justin Baldoni "Rafael Solano"
Yael Grobglas "Petra Solano"

Andrea Navedo "Xiomara Villanueva" IMDb

Andrea Navedo syntyi 10. lokakuuta 1977 Bronxissa, New Yorkissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Superfast!, Last I Heard, Remember Me, King of Salsa ja Washington Heights sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa The Guiding Light, One Life to Live, Kova laki, The Leftovers, Kova laki: Erikoisyksikkö, Kultapoika, How to Make It in America, Blue Bloods ja Damages.

Anthony Mendez "Kertoja" IMDb

Anthony Mendez syntyi Bronxissa, New Yorkissa. Hänet tunnetaan ääninäyttelijänä. Anthonyä kuullaan mm. tv-sarjoissa The Unexplained Files ja Bubble Guppies sekä pelissä Grand Theft Auto V.

Brett Dier "Michael Cordero Jr." IMDb

Brett Dier syntyi 14. helmikuuta 1990 Londonissa, Kanadassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Ravenswood. Brett on näytellyt mm. elokuvissa Exeter, Poker Night, Grace, The Wedding Chapel ja Kirjeitä sarjamurhaajalle sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Backstrom, Valehtelevat viettelijät, Mr. Young, Bomb Girls, The L.A. Complex, V ja Noitapiiri.

Gina Rodriguez "Jane Villanueva" IMDb

Gina Rodriguez syntyi 30. heinäkuuta 1984 Chicagossa, Illinoisissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Wild Blue, Sleeping with the Fishes, Enter the Dangerous Mind, California Winter ja Our Family Wedding sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Rizzoli & Isles, Longmire, Kauniit ja rohkeat, Mentalist ja Kasarmin naiset .

Ivonne Coll "Alba Villanueva" IMDb

Ivonne Coll syntyi 18. kesäkuuta 1947 Fajardossa, Puerto Ricossa. Hän on Miss Puerto Rico vuodelta 1967. Ivonne näyttelee vakituisesti tv-sarjassa Vaihdokkaat. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Endgame, Splinter, Jesus the Driver, Kummisetä osa II, Los Scavengers, Counterpunch ja Waking the Dead. Ivonne on vieraillut mm. tv-sarjoissa Glee, Teen Wolf, Todistettavasti syyllinen, Tunteita ja tuoksuja, Heroes, Dirt, C.S.I. ja Muodon vuoksi.

Jaime Camil "Rogelio De La Vega" IMDb

Jaime Camil syntyi 22. heinäkuuta 1973 Mexico Cityssä, Meksikossa. Hän on naimisissa Heidi Balvaneran kanssa ja heillä on 2 lasta. Jaime puhuu neljää kieltä: espanjaa, englantia, portugalia ja ranskaa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Qué pobres tan ricos ja Por ella soy Eva. Jaime on näytellyt mm. elokuvissa Los árboles mueren de pie, Elsa & Fred, Pulling Strings, 200 Cartas, El cielo en tu mirada ja El agente 00-P2 sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Devious Maids ja La fea más bella.

Justin Baldoni "Rafael Solano" IMDb

Justin Baldoni syntyi 24. tammikuuta 1984 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Emily Foxlerin kanssa ja heillä on tytär Maiya (s. 2015). Justin on näytellyt mm. elokuvissa A Fine Step, Not Today, Undercover Bridesmaid, Blackout ja Puputalo sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Single Ladies, Everwood, C.S.I. Miami ja Siskoni on noita.

Yael Grobglas "Petra Solano" IMDb

Yael Grobglas syntyi 31. toukokuuta 1984 Pariisissa, Ranskassa. Hänen juurensa ovat Israelissa. Yael on näytellyt mm. elokuvissa Jeruzalem ja Rabies sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Valtiatar, Sabri Maranan ja Hatsuya.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

Discshop.fi14.95 €

Jane the Virgin

Kausi 1