Henkilöt

Alba Villanueva
Jane Villanueva
Michael Cordero Jr.
Petra Solano
Rafael Solano
Rogelio De La Vega
Xiomara Villanueva

Alba Villanueva

Alba Gloriana Villanueva on Janen isoäiti ja Xiomaran äiti. Hän oli naimisissa Mateon kanssa, mutta ollut jo pitkään leski. Alba on pettynyt tyttärensä teiniraskauteen ja vannottaa siksi Janea pysymään neitsyeenä avioliittoon asti. Alba on syvästi uskonnollinen ja puhuu vain espanjaa, mutta ymmärtää kyllä englantia. Hän on kotoisin Venezuelasta ja ammatiltaan sairaanhoitaja.

Jane Villanueva

Jane Gloriana Villanueva on sarjan alussa 23-vuotias nuori nainen, joka uskontonsa ja isoäidin toiveen vuoksi on yhä neitsyt. Hän on kihloissa Michaelin kanssa. Jane opiskelee opettajaksi ja työskentelee tarjoilijana hotellissa. Lääkärin virheen vuoksi Janelle tehdään keinohedelmöitys ja hän tulee raskaaksi. Lapsen isä Rafael on yksi Janen työpaikan, hotelli Marbellan omistajista. Jane alkaa ihastua Rafaeliin raskauden edetessä ja hän eroaa Michaelista. Hän on suunnitelmallinen ja uskoo yhä romantiikkaan. Jane on kasvanut äitinsä ja isoäitinsä kanssa ja tutustuu vasta nyt isäänsä Rogelioon.

Michael Cordero Jr.

Michael Cordero on sarjan alussa Janen poikaystävä ja kihlattu. Hän työskentelee poliisina työparinaan Nadine Hanson. Michael jahtaa erityisesti pahamaineista Sin Rostroa ja pääseekin hänen jäljilleen 1. kaudella. Hänestä tulee Rogelion hyvä ystävä, vaikka hän ei enää seurustelekaan Janen kanssa.

Petra Solano

Petra Solano on Rafaelin vaimo. Juuri hänen oli tarkoitus saada keinohedelmöitys, joka meni vahingossa Janelle. Petran ja Rafaelin avioliitto on rakoillut jo pitkään eikä asiaa helpota Janen ilmestyminen kuvioihin. Petra on juonikas nainen ja hänellä on paljon salaisuuksia, kuten hänen oikea henkilöllisyytensä. Hänellä oli salasuhde Roman Zazon kanssa.

Rafael Solano

Rafael Solano on Janen lapsen biologinen isä. Sarjan alussa hän on naimisissa Petran kanssa, mutta avioero on ollut mielessä jo pidempään. Rafaelin äiti Elena lähti hänen ollessa vain 4-vuotias eikä suhde isä Emilioon ollut helppo. Rafael sairasti syöpää ja Petra auttoi häntä toipumaan. Nyt Rafael haluaa oman perheen ja yrittää myös menestyä työssään hotellissa. Hän ihastuu Janeen ja heistä tulee pari 1. kaudella. Rafaelilla on siskopuoli Luisa.

Rogelio De La Vega

Rogelio De La Vega on Janen isä. Kuultuaan Xiomaran raskaudesta, hän ehdotti aborttia. Vasta nyt hän pääsee mukaan tyttärensä elämään ja myös suhde Xo'hon lämpenee. Rogelio näyttelee telenovelassa ja hänen pahin kilpakumppaninsa on Esteban Santiago. Hän ystävystyy Michaelin kanssa. Rogelio korostaa itseään ja menestystään häpeilemättä. Hän on hyvin rikas ja ollut naimisissa kahdesti.

Xiomara Villanueva

Xiomara "Xo" Villanueva on Janen äiti ja Alban tytär. Hän sai Janen vain 16-vuotiaana eikä isä Rogelio tukenut häntä päätöksessä. Vasta nyt Rogelio palaa heidän elämäänsä. Xo haaveilee laulajan urasta.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

Discshop.fi14.95 €

Jane the Virgin

Kausi 1