Näyttelijät

Claire Danes "Carrie Mathison"
Damian Lewis "Nicholas Brody"
Diego Klattenhoff "Mike Faber"
Jackson Pace "Chris Brody"
Mandy Patinkin "Saul Berenson"
Morena Baccarin "Jessica Brody"
Morgan Saylor "Dana Brody"
Navid Negahban "Abu Nazir"
Rupert Friend "Peter Quinn"

Claire Danes "Carrie Mathison" IMDb

Claire Catherine Danes syntyi 12. huhtikuuta 1979 New York Cityssä. Hän on naimisissa näyttelijä Hugh Dancyn kanssa ja heillä on Cyrus (s. 2012). Claire muistetaan parhaiten rooleistaan elokuvassa Romeo & Julia ja tv-sarjassa Niin sanottu elämäni. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Me and Orson Welles, Tähtisumua, Evening, Perheen jalokivi, Shopgirl, Stage Beauty, Pikku naisia, Terminator 3 - koneiden kapina ja Tunnit.

Damian Lewis "Nicholas Brody" IMDb

Damian Watcyn Lewis syntyi 11. helmikuuta 1971 St. John's Woodissa, Englannissa. Hän on naimisissa Helen McCroryn kanssa ja heillä on lapset Manon (s. 2006) ja Gulliver (s. 2007). Hänet tunnetaan hyvin Richard D. Wintersin roolista minisarjassa Band of Brothers. Damian on näytellyt mm. elokuvissa Alex Rider & Stormbreaker, Ystävät ja krokotiilit (Friends & Crocodiles), Kesken jäänyt elämä (An Unfinished Life) ja Unensieppaaja (Dreamcatcher) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Forsytein taru, Komisario Frost ja Hercule Poirot.

Diego Klattenhoff "Mike Faber" IMDb

Diego Klattenhoff syntyi 1979 Nova Scotiassa, Kanadassa. Hän näyttelee vakituisesti tv-sarjassa Blacklist. Diego on näytellyt mm. elokuvissa Pacific Rim - Hyökkäys Maahan, Lucky Number Slevin, Mean Girls, After Earth, Kilimanjaro ja Jääprinsessa. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Teoria miehistä, Mercy, Whistler, Huokauksien hotelli, Teho-osasto, Psych, Falling Skies, Supernatural, Smallville ja 24.

Jackson Pace "Chris Brody" IMDb

Jackson Pace syntyi 19. helmikuuta 1999 Boca Ratonissa, Floridassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Jimmy, Criminal Behavior, A Walk in My Shoes, The Gray Man ja Never Forever sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa C.S.I., Lapsuuteni luuserina ja Kova laki: Rikollinen mieli.

Mandy Patinkin "Saul Berenson" IMDb

Mandel Bruce Patinkin syntyi 30. marraskuuta 1952 Chicagossa, Illinoisissa. Hän on naimisissa Kathryn Grodyn kanssa ja heillä on pojat Isaac ja Gideon. Hän näytteli vakituisesti Criminal Minds ja Chicagon lääkärit (Chicago Hope) tv-sarjoissa. Mandy on näytellyt mm. elokuvissa Nainen sillalla (Lulu on the Bridge), Homicide - Pelon kadut, Väritetty totuus (True Colors), Dick Tracy ja Prinsessan ryöstö (The Princess Bride). Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki (Law & Order), Käytäväpeliä (Boston Public), Enkelin kosketus (Touched by an Angel) ja Rooman sheriffi (Picket Fences).

Morena Baccarin "Jessica Brody" IMDb

Morena Silva de Vaz Setta Baccarin syntyi 2. kesäkuuta 1979 Rio de Janeirossa, Brasiliassa. Sieltä hän muutti 7 vuotiaana isän työn perässä New Yorkiin. Morena seurustelee näytteli Ben McKenzien kanssa ja he odottavat lasta (2016). Hän on ollut naimisissa Austin Chickin kanssa ja heillä on poika Julius (s. 2013). Hänet tunnetaan parhaiten vierailijoiden johtajana sarjassa V (2009). Morena on näytellyt mm. elokuvissa Spy - vakoojan asussa, Back in the Day ja Stolen Lives sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Mentalist, Good Wife, Tähtiportti, Näkijä ja Num3rot.

Morgan Saylor "Dana Brody" IMDb

Morgan Frances Saylor syntyi 26. lokakuuta 1994 Chicagossa, Illinoisissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Jamie Marks Is Dead, The Greening of Whitney Brown, Father of Invention ja Friikkisirkus: Vampyyrin oppipoika sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Sopranos ja K-Ville.

Navid Negahban "Abu Nazir" IMDb

Navid Negahban syntyi 2. kesäkuuta 1968 Mashhadissa, Iranissa. Hän opiskeli teatteria Saksassa ja muutti sitten Yhdysvaltoihin. Navid on näytellyt mm. elokuvissa American Sniper, The Power of Few, Kun maailma järkkyi, Brothers, Richard III, Naisen kivitys ja Charlie Wilsonin sota sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 24, Mentalist, Fringe - rajamailla, Arrow ja Kohde.

Rupert Friend "Peter Quinn" IMDb

Rupert Friend syntyi 1. lokakuuta 1981 Oxfordshiressa, Englannissa. Hän seurustelee Aimee Mullinsin kanssa. Rupert on näytellyt mm. elokuvissa Nuori Victoria, Ylpeys & ennakkoluulo, Starred Up, Viiden päivän sota, Poika raidallisessa pyjamassa ja The Libertine.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Homeland

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Homeland

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Homeland

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Homeland

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Homeland

Kausi 5

CDON.com34.95 €

Homeland

Kausi 6