2. kauden jaksot

2.1 Sopeutumisvaikeuksia (The Smile)

Ensiesitys Suomessa: 01.04.2013
Ensiesitys USA:ssa: 30.09.2012

Carrie on viettänyt viime kuukaudet isänsä ja siskonsa kanssa. Hän työskentelee opettajana eikä ole ollut CIA:han missään yhteydessä. Nyt kuitenkin Estes tulee pyytämään hänen apuaan. Carrien vanha kontakti Beirutissa on luvannut kertoa tärkeitä tietoja vain Carrielle. Kongressiedustaja Brody ei ole mielissään kuultuaan Abu Nazirin vaatimuksista toimittajan Roya Hammadin kautta. Dana paljastaa vahingossa salaisuuden isästään uudessa koulussa.

2.2 Beirutin kaduilla (Beirut is Back)

Ensiesitys Suomessa: 08.04.2013
Ensiesitys USA:ssa: 07.10.2012

Carrie saa tiedonantajalta tiedon, että Abu Nazir tulee olemaan Beirutissa seuraavana päivänä. Estes on huolissaan, että kyseessä voi olla ansa. Hän antaa Saulilla valtuudet päättää, aloitetaanko operaatio. Carrie uskoo vakaasti Abu Nazirin ilmestyvän. Brody saa kutsun Pentagoniin ja pääsee sattumalta seuraamaan operaatiota ja varoittamaan Naziria.

2.3 Matka turvataloon (State of Independence)

Ensiesitys Suomessa: 15.04.2013
Ensiesitys USA:ssa: 14.10.2012

Jessica saa mahdollisuuden vakuuttaa Washingtonin kerman järjestäessään veteraaneille hyväntekeväisyyskeräyksen. Brody aikoo pitää siellä puheen, mutta Roya lähettää hänet Pennsylvaniaan. Carrie palaa Beirutista ja valmistautuu antamaan raportin Langleyssä. Hän pettyy, kun Estes ei haluakaan häntä mukaan. Saul palaa Beirutista ja näyttää Carrielle löytämänsä videon, missä Brody tunnustaa iskun varapresidentin joukkoa vastaan.

2.4 Uuden auton tuoksu (New Car Smell)

Ensiesitys Suomessa: 22.04.2013
Ensiesitys USA:ssa: 21.10.2012

Jessica heittää Brodyn ulos talosta. Saul haluaa pitää tiedon Brodyn petturuudesta pienen piirin sisällä. Estes kokoaa tiimin seuraamaan Brodya. Tiimin johtoon tulee Saulille ja Carrielle tuntematon tyyppi, Peter Quinn. Dana ihastuu Finn Waldeniin. Brody näkee Carrien pitkästä aikaa. Roya kehottaa häntä elvyttämään suhteen.

2.5 Henkinen painekattila (Q&A)

Ensiesitys Suomessa: 29.04.2013
Ensiesitys USA:ssa: 28.10.2012

Brody on viimein saatu kiinni. Quinn kyselee häneltä ja kuulee pelkkiä valheita. Näytettyään tunnustusvideon, Brody alkaa murtua. Tarvitaan kuitenkin Carrien taitoja, että totuus saadaan ulos miehen suusta. Dana ja Finn karistavat turvamiehet kannoiltaan karmein seurauksin. Carrie tarjoaa Brodylle sopimusta, jonka avulla hän saa immuniteetin tekemilleen rikoksille.

2.6 Räätälin osoite (A Gettysburg Address)

Ensiesitys Suomessa: 06.05.2013
Ensiesitys USA:ssa: 04.11.2012

Saul, Carrie ja Brody yrittävät selvittää Royan tapaaman miehen henkilöllisyyttä. CIA menee viimein tutkimaan räätälinliikettä ja joutuu hyökkäyksen kohteeksi. Mike tutkii omillaan Tom Walkerin kuolemaa, mutta saa pian CIA:n niskaansa. Dana vierailee sairaalassa ja murtuu kuullessaan yliajon uhrin kohtalosta.

2.7 Omantunnon soimaus (The Clearing)

Ensiesitys Suomessa: 13.05.2013
Ensiesitys USA:ssa: 11.11.2012

CIA yrittää toipua hyökkäyksestä ja agenttien menetyksestä. Brody osallistuu poliittiseen hyväntekeväisyystapahtumaan hevostilalla perheensä kanssa. Omistaja kertoo salaa tukevansa Brodya seuraavaksi presidentiksi. Saul tapaa vankilassa olevan Aileenin ja pyytää hänen apuaan viimeisimmän hyökkäyksen selvittelyssä. Vastapalvelukseksi Aileen toivoo ikkunallista selliä. Dana kertoo viimein äidilleen ja Finnin äidille yli-ajosta. Hän haluaa mennä poliisille, mutta Carrie joutuu estämään sen.

2.8 Lennän pois (I'll Fly Away)

Ensiesitys Suomessa: 20.05.2013
Ensiesitys USA:ssa: 18.11.2012

Brody alkaa murtua paineen alla ja sanoo suoraan Royalle lopettavansa kaiken. Carrie yrittää pelastaa tilanteen viemällä Brodyn kaukaiseen motellin ja käyttäen hyväksi viehätysvoimaansa. Brody pyytää uutta mahdollisuutta Royalta. CIA yrittää pysyä hänen kannoillaan, mutta hänet siepataan helikopteriin. Dana ei kestä syyllisyydentuntoa ja hakee tukea Mikelta. Hän vierailee yliajon uhrin tyttären luona ja saa tietää, että nainen on jo maksettu hiljaiseksi.

2.9 Kaksi hattua (Two Hats)

Ensiesitys Suomessa: 27.05.2013
Ensiesitys USA:ssa: 25.11.2012

Brody soittaa viimein oltuaan kateissa yli 12 tuntia ja pyytää Carrieta siirtämään perheensä turvapaikkaan. Carrie pyytää apuun Miken. Brody kertoo CIA:lle Nazirin suunnitelmasta hyökätä varapresidentin järjestämiin juhliin, joissa on mukana 300 juuri Afganistanista palannutta sotilasta. Saul, Virgil ja Max löytävät jotain epäilyttävää Quinnista ja alkavat seurata häntä. Jessica osoittaa Mikelle kiitollisuutensa.

2.10 Särkyvä sydän (Broken Hearts)

Ensiesitys Suomessa: 03.06.2013
Ensiesitys USA:ssa: 02.12.2012

Saul saa Dar Adalilta vahvistuksen Quinnin todellisesta roolista. Brody palaa perheensä luo ja on lähellä täyttää sopimuksensa ehdot. CIA, FBI ja kansalliskaarti etsivät yhä Naziria. Carrie siepataan ja Nazir kiristää Brodya hänen avullaan. Finn haluaa sopia välit Danan kanssa. Brody kertoo viimein totuuden Waldenille.

2.11 Polttavan lähellä (In Memoriam)

Ensiesitys Suomessa: 10.06.2013
Ensiesitys USA:ssa: 09.12.2012

Carrie epäilee jonkun FBI:n sisältä auttaneen Naziria pakenemaan. Hän kuulustelee Royaa, joka hermostuu pahasti. Estes lähettää Saulin pois tieltä valheenpaljastuskokeeseen. Carrie uskoo Nazirin yhä piilottelevan tehtaassa ja palaa etsimään häntä tunneleista. Brodyn perhe pääsee kotiin. Brody ja Jessica päättävät erota.

2.12 Valintojen aika (The Choice)

Ensiesitys Suomessa: 17.06.2013
Ensiesitys USA:ssa: 16.12.2012

Carrie ja Brody viettävät aikaa yhdessä mökillä. Carrie haluaa hetken miettimisaikaa, ollako Brodyn kanssa vai jatkaako CIA:ssa. Quinn päättää antaa Brodyn elää ja uhkailee Estesiä. Brody antaa Mikelle luvan pitää perheestään huolta. Saul pääsee vapaaksi ja osallistuu Nazirin hautajaisiin. Muu CIA:n väki on taas läsnä Waldenin muistotilaisuudessa, jolla on räjähtävä päätös. Carrien on nopeasti saatava Brody turvaan, mutta ei lähde itse pakomatkalle.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Homeland

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Homeland

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Homeland

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Homeland

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Homeland

Kausi 5

CDON.com34.95 €

Homeland

Kausi 6