Henkilöt

Abu Nazir
Carrie Mathison
Chris Brody
Dana Brody
Jessica Brody
Mike Faber
Nicholas Brody
Peter Quinn
Saul Berenson

Abu Nazir

Kaudet 1-3. Abu Nazir on korkeassa asemassa oleva johtaja Al Qaedassa. Hän piti Nicholas Brody ja Tom Walkeria vankina 8 vuotta. Carrie on jahdannut pahamaineista terroristia jo vuosia. Sarjan alussa hän saa vihdoin vinkin ja uskoo Brodyn tekevän yhteistyötä Nazirin kanssa. Nazir vannoo kostoa, koska Yhdysvaltojen iskussa kuoli hänen poikansa.

Carrie Mathison

Carrie Mathison työskentelee sarjan alussa CIA-agenttina. Hänen oppi-isänsä on Saul, jonka kanssa hänellä on vahva työsuhde. Carrie uskoo terroristi Abu Nazirin suunnittelevan iskua Yhdysvaltoihin amerikkalaisen apurin avulla. Brody on vahva ehdokas tähän rooliin, vaikka muut pitävät häntä sankarina. Carrie etsii todisteita, mutta samalla rakastuu mieheen. Carrie kärsii kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä ja joutuu ottamaan siihen lääkitystä.

Chris Brody

Kaudet 1-3. Chris Brody on Nicholaksen ja Jessican poika. Hän oli vasta lapsi Nicholaksen kadotessa työkomennuksella, joten ei juuri tunne isäänsä. Hän saa kuitenkin uuden mahdollisuuden, kun Nicholas palaa kotiin.

Dana Brody

Kaudet 1-3. Dana Brody on Nicholaksen ja Jessican teini-ikäinen tytär. Hän on läheinen isänsä kanssa ja estää tätä tekemästä hirmutekoa 1. kaudella. 2. kaudella Dana kokeilee rajojaan ja joutuu rikosepäillyksi poikaystävänsä ajettua ihmisen päälle.

Jessica Brody

Kaudet 1-3. Jessica Brody on Nicholasin vaimo ja Danan ja Chrisin äiti. Jessica ja Nicholas alkoivat seurustella jo lukioaikoina. Hän on hiljainen ja päättäväinen ja joutunut kokemaan kovia Nicholasin vankina olon aikana. Jessica alkoi tapailemaan Mikea, koska luuli Nicholasin kuolleen. Kun Nicholas palaa perheen elämään, Jessican täytyy sopeutua tilanteeseen. Hän ei epäile miestään terroristiksi vaan on autuaan tietämätön kaikista kuvioista.

Mike Faber

Mike Faber on Nicholasin paras ystävä ja armeijatoveri. Nicholasin katoamisen jälkeen Mike tuki hänen perhettään ja rakastui Jessicaan. Myös lapset Dana ja Chris pitivät häntä isähahmonaan. Tilanne muuttuu, kun Nicholas palaa kotiin. Mike ja Jessica eivät heti lopeta suhdettaan ja Nicholas on tästä vihainen.

Nicholas Brody

Kaudet 1-3. Nicholas Brody työskenteli merivoimissa. Hän joutui siepatuksi vuonna 2003 yhdessä työtoverinsa Tom Walkerin kanssa. Heidät myytiin terroristi Abu Nazirille. Sarjan alussa Brody pääsee vapauteen ja hänet toivotetaan tervetulleeksi kotimaahansa. Carrie kuitenkin epäilee Brodyn työskentelevän nyt terroristeille. Brody on naimisissa nuoruudenrakkaansa Jessican kanssa ja heillä on lapset Dana ja Chris.

Peter Quinn

Peter Quinn tulee sarjaan 2. kaudella. Hän on CIA-agentti, joka liittyy mukaan tiimiin yllättäen Estesin vaatimuksesta. Carrie ja Saul ovat epäileväisiä miehen motiivien suhteen. Quinn on erittäin älykäs, mutta ärsyyntyy helposti jos hänen käskyjään ei noudateta.

Saul Berenson

Saul Berenson työskentelee CIA:ssa ja toimii Carrien mentorina. Saul oli mukana operaatiossa, missä Osama Bin Laden viimein löydettiin. Saul joutuu usein puolustelemaan Carrien toimia, mutta yrittää myös ohjata naista oikeille raiteille. Myöhemmin Saul saa huomata Carrien olleen ainakin osittain oikeassa Brodysta. Saul on naimisissa Miran kanssa.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Homeland

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Homeland

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Homeland

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Homeland

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Homeland

Kausi 5

CDON.com34.95 €

Homeland

Kausi 6