Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Isän tyttö > Näyttelijät

Isän tyttö - Näyttelijät

Cloris Leachman "Isomumma" IMDB

Cloris Leachman syntyi 30. huhtikuuta 1926 Des Moinesissa, Iowassa. Hän on eronnut miehestään George Englundista ja heillä on lapset Adam, Bryan, George Jr., Morgan ja Dinah. Cloris on Miss Chicago vuodelta 1946. Hän voitti sivuosa-Oscarin elokuvasta Viimeinen elokuva (The Last Picture Show). Cloris on näytellyt mm. elokuvissa Butch ja Kid - Auringonlaskun ratsastajat, Luunmurskaajat, Spanglish - käännöskukkasia, Naiset (The Women), Paluu (The Rack), Rakastajia ja muita veijareita (Lovers and Other Strangers), Frankenstein Junior ja Mieletön maailmanhistoria. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Walter & Emily, The Ellen Show ja Phyllis. Cloris on vieraillut mm. tv-sarjoissa Miehen puolikkaat, Veljemme on nero, Lemmenlaiva, Lassie, The Facts of Life, The Nutt House ja Enkelin kosketus.

Garret Dillahunt "Burt Chance" IMDB

Garret Dillahunt syntyi 24. marraskuuta 1964 Castro Valleyssa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Michelle Hurdin kanssa. Garret on näytellyt mm. elokuvissa Winter's Bone, Tie (The Road), Viimeinen talo vasemmalla, Jesse Jamesin salamurha pelkuri Robert Fordin toimesta ja Menetetty maa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Sarah Connorin aikakirjat, John from Cincinnati, The Book of Daniel ja Minuuttimies. Garret on vieraillut mm. tv-sarjoissa Deadwood, 4400, Alphas, Paljastavat valheet, C.S.I., Criminal Minds, Life, Damages, Num3rot, Teho-osasto ja C.S.I. New York.

Gregg Binkley "Barney Hughes" IMDB

Gregg Binkley syntyi 20. maaliskuuta 1963 Topekassa, Kansasissa. Hän on naimisissa Tokiko Ohniwan kanssa. Gregg on näytellyt mm. elokuvissa Holyman Undercover, Alvin ja pikkuoravat 2, State of Play ja Changeling - Vaihdokas sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kovan onnen kundi, Waverly Placen velhot, Kauniit ja rohkeat, C.S.I. ja Gilmoren tytöt.

Lucas Neff "Jimmy Chance" IMDB

Lucas Neff syntyi 7. marraskuuta 1985 Chicagossa, Illinoisissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa In Memoriam ja Amigo sekä vieraillut mm. tv-sarjassa The Beast.

Martha Plimpton "Virginia Chance" IMDB

Martha Campbell Plimpton syntyi 16. marraskuuta 1970 New York Cityssä. Hänen vanhempansa ovat näyttelijöitä, joten hän pääsi alalle jo lapsena. Martha on näytellyt mm. elokuvissa Company, Small Town Murder Songs, Marvelous, Arkajalat (The Goonies), Tuo tyttö on minun (Music from Another Room) ja I Shot Andy Warhol. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Good Wife, How to Make It in America, Fringe, Näkijä, Greyn anatomia ja Teho-osasto.

Shannon Woodward "Sabrina Collins" IMDB

Shannon Marie Woodward syntyi 17. joulukuuta 1984 Phoenixissa, Arizonassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Adult World, Girlfriend, The Shortcut, The Haunting of Molly Hartley ja The Quiet. Shannon näytteli vakituisesti tv-sarjassa The Riches ja on vieraillut mm. sarjoissa Criminal Minds, Teho-osasto, Kova laki: Erikoisyksikkö, Todistettavasti syyllinen, Käytäväpeliä ja Perhe paketissa.Seuraava jakso

Suomessa MTV3 pe 24.04.2015 klo 15.10
3. kausi (u)

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Isän tyttö - Kausi 1
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €