Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Isän tyttö > Henkilöt

Isän tyttö - Henkilöt

Barney Hughes

Barney Hughes on paikallisen supermarketin omistaja ja Jimmyn pomo. Hänellä on aina erikoisia ideoita ja yrittää pitää yllä positiivista ilmapiiriä työpaikalla. Barney oli ennen lihava ja hakeutui lihavuusleikkaukseen. Hän on ollut naimisissa. Barney keräilee nukkeja.

Burt Chance

Burt Chance on Virginian aviomies, Jimmyn isä ja Hopen isoisä. Hän työskentelee omassa firmassaan, joka tekee uima-altaiden putsausta ja pihatöitä. Burt käyttäytyy usein lapsellisesti ja saa pakkomielteitä eri asioista. Hänellä on paha tapa salailla Jimmyn lapsuudessa tapahtuneita asioita. Muu perhe on sitä mieltä, ettei Burt pystyisi huolehtimaan itsestään.

Isomumma

Barbara June "Isomumma" Thompson on Virgian isoäiti, Jimmyn isoisoäiti ja Hopen isoisoisoäiti. Hän kasvatti Virgian, kun hänen tyttärensä Louise päätti elää omaa elämäänsä. Isomumma valehteli Virginialle, että Louise on kuollut. Isomumma ei ole enää täysin järjissään, vaan kuvittelee välillä elävänsä eri ajassa. Tämän vuoksi Chancen perhe pystyy asumaan hänen talossaan ilmaiseksi. Isomumman aviomies Wilfred on kuollut jo aikaa sitten, mutta välillä hän sekoittaa Jimmyn mieheensä.

Jimmy Chance

James Bon Jovi "Jimmy" Chance on Burtin ja Virginian poika. Teini-ikäiset vanhemmat kasvattivat häntä erikoisella tavalla ja salasivat paljon asioita. Sarjan alussa 24-vuotias Jimmy asuu edelleen vanhempiensa ja isomumman luona. Jimmyn elämä muuttuu, kun hän saa lapsen sarjamurhaajan kanssa. Hope-tyttö pakottaa Jimmyn aikuistumaan ja hankkimaan töitä marketista. Jimmy on ihastunut työkaveriinsa Sabrinaan, joka kuitenkin seurustelee jo.

Sabrina Collins

Sabrina Collins työskentelee Howdy's marketissa. Hänen vanhempansa ovat rikkaat Tamara ja Cap, ja hänellä on päivähoitoa pitävä serkku Shelley. Jimmy ihastuu häneen sarjan alussa, mutta ei voi kertoa tunteistaan, koska Sabrina seurustelee Wyattin kanssa. Sabrina harrastaa työpaikallaan pienimuotoista vandalismia, mutta on silti pomon suosikki. Hänen puheessaan kuuluu usein sarkasmi ja hän tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa. Sabrinalla on myös fobioita ja pakkomielteitä.

Virginia Chance

Virginia Slims Chance (os. Thompson) on Burtin vaimo, Jimmyn äiti ja Hopen isoäiti. Hän oli vain 15-vuotias saadessaan Jimmyn. Isomumma kasvatti Virginian, koska hänen oma äitinsä Louise halusi elää itsenäistä elämää. Virginia luulee, että äiti on kuollut. Hän työskentelee siivoojana ja hänellä on paha tapa hamstrata pois heitettyä tavaraa asiakkaidensa kodeista.Seuraava jakso

Suomessa MTV3 pe 24.04.2015 klo 15.10
3. kausi (u)

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Isän tyttö - Kausi 1
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €