Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Rikos > Ilman johtolankaa > Henkilöt

Ilman johtolankaa - Henkilöt

Danny Taylor

Danny Taylor kasvoi vaikeissa oloissa. Hänen vanhempansa kuolivat nuorena ja Danny joutui vaikeuksiin veljensä Ralphien kanssa. He joutuivat kasvatuskotiin. Danny halusi asianajajaksi, mutta ei päässyt kokeeseen alkoholisminsa takia. 5. kaudella Danny aloittaa suhteen Elenan kanssa.

Elena Delgado

Mukana jaksossa 3.12 ja 4. kaudesta eteenpäin. Elena Delgado toimi New Yorkin poliisissa huumerikollisuuden parissa. Jack valitsee hänet tiimiin, kun Martin on sairaalassa. Elenalla on katu-uskottava asenne ja aggressiivinenkin luonne. Hänellä on tytär Sofia, josta hän taistelee ex-miehensä Carlosin kanssa. Elena aloittaa suhteen Dannyn kanssa 5. kaudella.

Jack Malone

John Michael "Jack" Malone on yksikön johtaja. Jack oli naimisissa Marian kanssa, mutta he erosivat Jackin petettyä vaimoaan Samin kanssa. Hänellä on kaksi tytärtä Hannah ja Kate. Jackin äiti teki itsemurhan, mikä on aiheuttanut paljon ongelmia. Jackin isä menehtyi Alzheimerin tautiin 4. kaudella. Jack aloitti tuolloin myös suhteen erään agentin lesken Annen kanssa.

Martin Fitzgerald

Martin Fitzgerald työskenteli ennen FBI:hin tuloaan Seattlessa rikostutkinnassa. Hänen isänsä on FBI:n johtoa eikä hänellä ole hyvät välit poikaansa. 2. kaudella Martin ampuu itsepuolustukseksi rikollista ja alkaa nähdä teostaan painajaisia. 3. kaudella Martin alkaa seurustella Samin kanssa ja he pitävät matalaa profiilia. Väijytyksessä 3. kauden lopussa Martin sai vakavia vammoja ja joutui sairaalaan. Tämä johti kipulääkeriippuvuuteen

Samantha Spade

Samantha "Sam" Spade kasvoi ongelmaisessa ympäristössä Wisconsinissa. Hän yritti nuorena karata kotoa ja oli lyhyen aikaa naimisissa 18-vuotiaana. Samilla on isosisko Emily. Ennen tuloaan FBI:hin, Sam työskenteli poliisina New Yorkissa. Hänellä on ollut suhde Jackin ja Martinin kanssa.

Vivian Johnson

Vivian "Viv" Johnson on johtajasta seuraava yksikössä ja on johdossa Jackin aiottua muuttaa Chicagoon. Vivian on naimisissa ja hänellä on poika Reggie. 3. kaudella Viv joutuu avoimeen sydänleikkaukseen, mistä toipuminen vie aikansa.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Ilman johtolankaa - Kausi 1
CDON.com
Discshop.fi
19.95 €
Ilman johtolankaa - Kausi 2
CDON.com
Discshop.fi
19.95 €
Ilman johtolankaa - Kausi 3
CDON.com
Discshop.fi
19.95 €
Ilman johtolankaa - Kausi 4
CDON.com
Discshop.fi
21.95 €
Ilman johtolankaa - Kausi 5
CDON.com
Discshop.fi
21.95 €
Ilman johtolankaa - Kausi 6
CDON.com
Discshop.fi
21.95 €