Näyttelijät

Hugh Laurie "Gregory House"
Jennifer Morrison "Allison Cameron"
Jesse Spencer "Robert Chase"
Kal Penn "Lawrence Kutner"
Lisa Edelstein "Lisa Cuddy"
Olivia Wilde "Remy Hadley"
Omar Epps "Eric Foreman"
Peter Jacobson "Chris Taub"
Robert Sean Leonard "James Wilson"

Hugh Laurie "Gregory House" IMDb

James Hugh Calum Laurie syntyi 11.4.1959 Oxfordissa, Englannissa. Hän on naimisissa Jo Greenin kanssa ja heillä on kolme lasta: Charles (s. 1988), William (s. 1990) ja Rebecca (s. 1992). Hugh on taitava pianisti ja on myös kirjoittanut kirjan. Hugh näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Kyllä Jeeves hoitaa (Jeeves and Wooster), Musta Kyy (The Blackadder) ja Fry & Laurie 8A Bit of Fry & Laurie) yhdessä ystävänsä Stephen Fryn kanssa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Flight of the Phoenix - aavikkolento, Stuart Little 1 ja 2, Rautanaamio (The Man in the Iron Mask), 101 Dalmatialaista (101 Dalmatians), Järki ja tunteet (Sense and Sensibility) ja Rakkauteni, kohtaloni (Plenty). Hugh on vieraillut mm. tv-sarjoissa Randall & Hopkirk ja Frendit (Friends).

Jennifer Morrison "Allison Cameron" IMDb

Jennifer Marie Morrison syntyi 19.8.1979 Chicagossa, Illianoisissa. Koulussa hän oli cheerleaderi ja soitti klarinettia. Hän on hyvä ystävä Ashlee Simpsonin kanssa ja esiintyy tämän MTV:n sarjassa usein. Jennifer on näytellyt mm. elokuvissa Mr. & Mrs. Smith, Kuusi, pukki & kuokkavieras (Surviving Christmas) ja Urban Legends - kauhutarinoita 2 sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Dawson's Creek, Enkelin kosketus (Touched by an Angel) ja Erilaiset ystävät (Any Day Now).

Jesse Spencer "Robert Chase" IMDb

Jesse Gordon Spencer syntyi 12.2.1979 Melbournessa, Australiassa. Hän osaa soittaa kitaraa, viulua sekä pianoa ja on kuulunut poikakuoroon. Jesse on näytellyt mm. elokuvissa Uptown Girls, Usko ja epäilys (Death in Holy Orders) ja Vastavirtaan (Swimming Upstream) sekä vieraillut mm. australialaisissa tv-sarjoissa Always Greener ja Neighbours.

Kal Penn "Lawrence Kutner" IMDb

Kalpen Suresh Modi syntyi 23. huhtikuuta 1977 Montclairissa, New Jerseyssa. Häntä pidetään ensimmäisenä intialais-amerikkalaisena, joka on menestynyt Hollywoodissa. Kal on näytellyt mm. elokuvissa Epic Movie, The Namesake, Superman Returns, A Lot Like Love ja Harold & Kumar -elokuvat sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 24, NYPD Blue ja Pelastaja (Tru Calling).

Lisa Edelstein "Lisa Cuddy" IMDb

Lisa Edelstein syntyi 21.5.1967 Bostonissa, Massachusettsissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Isi hoitaa (Daddy Day Care), Mitä nainen haluaa (What Women Want), Usko koetuksella (Keeping the Faith) ja John Landisin Petollinen suunnitelma (Susan's Plan) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Ally McBeal, Frasier, West Wing, Amyn lailla (Judging Amy), Ilman johtolankaa (Without a Trace), Oikeus ja kohtuus (The Practice), Amorin apulainen (Miss Match) ja Felicity.

Olivia Wilde "Remy Hadley" IMDb

Olivia Jane Cockburn syntyi 10. maaliskuuta 1984 New York Cityssa. Hän on kihloissa Jason Sudeikisin kanssa ja heillä on poika Otis (s. 2014). Hän on ollut naimisissa Tao Ruspolin kanssa. Olivia on näytellyt mm. elokuvissa Meadowland, The Lazarus Effect, Her, Year One, Bobby Z, Turistas ja Unelmien naapuri (The Girl Next Door) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Doll & Em, Portlandia, Donnellyn mafiaveljet (The Black Donnellys), O.C. ja Skin.

Omar Epps "Eric Foreman" IMDb

Omar Hashim Epps syntyi 20.4.1973 Brooklynissa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Keisha Spiveyn kanssa ja heillä on kaksi lasta. Ennen näyttelijänuraansa hän toimi mm. Queen Latifah'n taustatanssijana ja hän harrastaa räppäämistä ja kirjoittamista. Omar on näytellyt mm. elokuvissa Parfyymi (Perfume), Alfie, Kunniataistelu (Against the Ropes), Big Trouble, Scream 2 ja Major League - Pallo hukassa II sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Teho-osasto (ER) ja Kovat piipussa (Street Justice).

Peter Jacobson "Chris Taub" IMDb

Peter Jacobson syntyi 24. maaliskuuta 1965 Chicagossa, Illinoisissa. Hän on valmistunut Juilliardista ja Brownin yliopistosta. Peter on näytellyt mm. elokuvissa Transformers, Domino, Good Night, and Good Luck. ja What Just Happened? sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Eronnut nainen (The Starter Wife), Criminal Minds, Tuho-osasto (Scrubs) ja C.S.I. Miami.

Robert Sean Leonard "James Wilson" IMDb

Robert Sean Leonard syntyi 28.2.1969 Westwoodissa, New Jerseyssä. Hän on seurustellut mm. Gwyneth Paltrown kanssa. Robert on näytellyt mm. elokuvissa Kuolleiden runoilijoiden seura (Dead Poets Society), Paljon melua tyhjästä (Much Ado About Nothing), Viattomuuden aika (The Age Of Innocence), The Last Days of Disco, Driven ja John Grishamin Maalattu talo (A Painted House) sekä vieraillut mm. tv-sarjassa Äärirajoilla (Outer Limits).

Seuraava jakso

Suomessa TV Viisi su 26.06.2016 klo 18.30
3. kausi (u)

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

Suomi

CDON.com9.95 €

House

Kausi 1

CDON.com9.95 €

House

Kausi 2

CDON.com9.95 €

House

Kausi 3

CDON.com9.95 €

House

Kausi 4

CDON.com9.95 €

House

Kausi 5

CDON.com9.95 €

House

Kausi 6

CDON.com9.95 €

House

Kausi 7

CDON.com9.95 €

House

Kausi 8

CDON.com49.95 €

House

Kausi 1-8