Henkilöt

Allison Cameron
Chris Taub
Eric Foreman
Gregory House
James Wilson
Lawrence Kutner
Lisa Cuddy
Remy Hadley
Robert Chase

Allison Cameron

Kaudet 1-6. Allison Cameron valittiin tiimiin ulkonäkönsä takia. Hän on myötätuntoinen potilaita kohtaan ja joskus liiankin herkkä. Cameron on erikoistunut immunologiaan eli tartuntatauteihin. Hänellä on porukan suurin moraali ja kiistelee usein eettisistä kysymyksistä. Cameron meni naimisiisn 21-vuotiaana miehen kanssa, joka kuoli pian syöpään. Hänellä on myös tunteita Housea kohtaan, mutta joutuu luopumaan toiveistaan. Allison jättää tiimin 3. kauden jälkeen ja siirtyy teho-osastolle töihin.

Chris Taub

Chris Taub on entinen plastiikkakirurgi, joka pääsi uuteen diagnostiikan tiimiin 4. kaudella. Chris on naimisissa, mutta on pettänyt vaimoaan. Taub on juutalainen, mutta ei juuri harjoita uskontoaan. Taub kyseenalaistaa usein Housen päätöksiä.

Eric Foreman

Eric Foreman pääsi tiimiin, koska hän Housen mielestä tietää katuelämästä. Häntä muistutetaan usein menneistä ajoista, jolloin hän joutui elämään kadulla ja varastamaan. House ei myöskään epäröi heittää rasistisia vitsejä. Foreman on erikoistunut neurologiaan ja valmistui huippuarvosanoin samasta koulusta kuin House. Foreman haluaisi olla enemmän johtoasemassa. Hän ei pidä työtovereitaan kavereina.

Gregory House

Gregory "Greg" House on ollut sairaalassa lääkärinä 8 vuotta. Hän on erikoistunut diagnostiikkaan. Viisi vuotta sitten hän erosi avovaimostaan Stacystä. Samaan aikaan jalassa ollut veritulppa aiheutti hänelle sydänkohtauksen. House joutuu käyttämään kävelykeppiä ja on kovissa kivuissa. House on sarkastinen ja mielestään aina oikeassa. Hänestä kaikki valehtelevat ja totuus löytyy muualta kuin potilashuoneesta. Tämän takia hän tapaa potilaitaan harvoin. Hän inhoaa päivystysvuorojaan ja tekee melkein mitä tahansa päästäkseen niistä eroon.

James Wilson

James Wilson on syöpätauteihin erikoistunut lääkäri, onkologi. Hän on myös yksi Housen harvoista ystävistä, vaikka ei aina jaksakaan hänen oikkujaan. Wilson istuu sairaalan hallituksessa. Hän on eronnut vaimoistaan kaksi kertaa pettämisen takia. Wilsonin erikoistaito on osata kertoa potilaalle, että hän kuolee ja saada kiitokset.

Lawrence Kutner

Kaudet 4-5. Lawrence Kutner on erikoistunut liikuntalääketieteeseen. Hän pääsee uuteen diagnostiikan tiimiin 4. kaudella. Hän on avoin ja innokas oppimaan uutta eikä usko ihmisistä aina pahinta. Kutner menetti vanhempansa 6-vuotiaana. Hänellä ei ole ongelmia tehdä Housen kanssa myös laittomuuksia. Kutnerilla on huonoa tuuria defibrilaattorien kanssa. Hän tekee itsemurhan 5. kauden lopulla.

Lisa Cuddy

Kaudet 1-7. Lisa Cuddy on sairaalan johtava lääkäri. House on hänen vastuullaan, joten hän antaa välillä käskyjä saadakseen homman toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Hän ja House kinastelevat ja heittävät vitsiä. Cuddy on myös hyvissä väleissä Wilsonin kanssa. Hän päättää ihmisten palkkaamisesta ja viimekädessä hoidosta, jos joku lääkäri töppäilee. Cuddy on sinkku ja haluaisi kovasti lapsen.

Remy Hadley

Remy Hadley tunnetaan sarjassa paremmin nimellä Kolmetoista. Hän pääsi mukaan uuteen diagnostiikan tiimiin 4. kaudella. Kolmetoista on sisätautien asiantuntija. Hän sairastaa harvinaista ja parantumatonta Huntingtonin tautia. Kolmetoista on biseksuaali. 4. kauden alussa hän tekee pahan virheen, minkä seurauksena potilas kuolee.

Robert Chase

Robert Chase on kotoisin Australiasta ja pääsee tiimiin. Hänellä ei ole koskaan ollut pulaa rahasta, sillä hänen isänsä Rowan Chase on kuuluisa lääkäri. Isä-poika-suhde on kuitenkin karilla. Hän on erikoistunut ensiapuun. Chase on melkoinen naistenmies, vaikka työ meneekin yleensä edelle. Chasella on herkkä kohta lapsipotilaille.

Seuraava jakso

Suomessa TV Viisi su 26.06.2016 klo 18.30
3. kausi (u)

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

Suomi

CDON.com9.95 €

House

Kausi 1

CDON.com9.95 €

House

Kausi 2

CDON.com9.95 €

House

Kausi 3

CDON.com9.95 €

House

Kausi 4

CDON.com9.95 €

House

Kausi 5

CDON.com9.95 €

House

Kausi 6

CDON.com9.95 €

House

Kausi 7

CDON.com9.95 €

House

Kausi 8

CDON.com49.95 €

House

Kausi 1-8