Näyttelijät

Aidan Quinn "Thomas Gregson"
Jon Michael Hill "Marcus Bell"
Jonny Lee Miller "Sherlock Holmes"
Lucy Liu "Joan Watson"

Aidan Quinn "Thomas Gregson" IMDb

Aidan T. Quinn syntyi 8. maaliskuuta 1959 Chicagossa, Illinoisissa. Hän on naimisissa Elizabeth Braccon kanssa ja heillä on kaksi tytärtä Ava (s. 1989) ja Mia (s. 1998). Aidan on näytellyt mm. elokuvissa Stay, Rushlights, The Last Keepers, Intohimon tuulet, Recalled, If I Were You ja The Greening of Whitney Brown sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Weeds, Kovat kaulassa, Canterbury's Law ja Kova laki: Erikoisyksikkö.

Jon Michael Hill "Marcus Bell" IMDb

Jon Michael Hill syntyi 28. heinäkuuta 1985 Waukeganissa, Illinoisissa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Detroit 187. Jon on näytellyt mm. elokuvassa Falling Overnight sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Eastbound & Down, Kohde ja Kova laki: Erikoisyksikkö.

Jonny Lee Miller "Sherlock Holmes" IMDb

Jonathan Lee Miller syntyi 15. marraskuuta Kingston upon Thamesissa, Englannissa. Hän on naimisissa Michele Hicksin kanssa ja heillä on poika Buster (s. 2008). Jonny on ollut naimisissa myös Angelina Jolien kanssa. Hänen tunnetuin roolinsa on elokuvassa Trainspotting. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Eli Stone. Jonny on näytellyt mm. elokuvissa Byzantium, Dark Shadows, The Flying Scotsman, Melinda ja Melinda, Mindhunters, Kohtalokas aavistus ja Hakkerit. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Dexter, Smith ja Sairaalaelämää.

Lucy Liu "Joan Watson" IMDb

Lucy Alexis Liu syntyi 2. joulukuuta 1968 Queensissa, New Yorkissa. Hänen juurensa ovat Kiinassa ja Lucy puhuukin kuutta kieltä. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Southland, Dirty Sexy Money, Cashmere Mafia, Helmi (Pearl) ja Ally McBeal. Lucy on näytellyt mm. elokuvissa The Man with the Iron Fists, The Trouble with Bliss, Koodinimi: Siivooja, Lucky Number Slevin, Domino, Kill Bill 1 ja 2 ja Charlien enkelit. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Ruma Betty ja Joey.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
3. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
4. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
5. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com14.95 €

Holmes NYC

Kausi 1

CDON.com24.95 €

Holmes NYC

Kausi 2

CDON.com29.95 €

Holmes NYC

Kausi 3

CDON.com24.95 €

Holmes NYC

Kausi 4

CDON.com34.95 €

Holmes NYC

Kausi 5